- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Sağol calcicanım evde bir sürü kozalak var değerlensin istiyorum bunlar birde kermes olacak oraya gidecek kısmet olursa.Döktürmüşsün yineEllerine sağlık abla
Çok teşekkür ederim sağolun.Elinize emeğinize sağlık.
Bir kadın isterse her Şeyi yapabilir en güzel örneksiniz.
Harika şeyler yapmışsınız.
Abla konunu yeni gördüm desemEki Görüntüle 2780286
Cam kavanozu tutkalla kısım kısım boyayıp üzerine kaya tuzu döküyorum.
1 gün bekliyor kuruması için,üzerine gene tutkal sürüp kuruyor,en sonda akrilik boyanın içine sim varsa ondan katıp sürebilirsiniz.
Bende beyaz akrilik az kalmıştı sprey boya sıkıp hemen üzerine sim döktüm.
En üstede gri fon kartondan kapak yaptım.
Sağol kuzum benim tamamen acemice yapıldı el alışkanlığını daha iyi kazanmam lazım,bişiler yapmaya çalışıyorum işteAbla konunu yeni gördüm desemhepsi birbirinden şahane olmuş ablacım ellerine emeğine sağlık
Abla gerçekten acemice asla durmuyor okadar şahane yapmışsınSağol kuzum benim tamamen acemice yapıldı el alışkanlığını daha iyi kazanmam lazım,bişiler yapmaya çalışıyorum işte
İlk defa yaptım hepsini yapılışlarına bakarak tabi,youtue ilham kaynağım benim.Abla gerçekten acemice asla durmuyor okadar şahane yapmışsın❤
Bencede abla yan yana koyarsın büyüklü küçüklü harika olur ❤İlk defa yaptım hepsini yapılışlarına bakarak tabi,youtue ilham kaynağım benim.
En son ki olan kaya tuzuyla yapıldı,küçük boyunuda yapayım diyorum.
Çok teşekkür ederim sağolun,elimden geldiği kadarıyla yapmaya gauret ettim işte.Ellerinize sağlık çok güzel olmuşlar hepsi birbirinden güzel
Demi yan yana gelince de güzel olur.Bencede abla yan yana koyarsın büyüklü küçüklü harika olur ❤
Evet ablacımÇok teşekkür ederim sağolun,elimden geldiği kadarıyla yapmaya gauret ettim işte.
Demi yan yana gelince de güzel olur.
Sürekli yapmıyorum zaten aklıma ne zaman eserse o an oluyor,bunlar kermes var yapılırsa oraya gdecek kısmet oursa.Evet ablacım❤
Abla yeteneğin var maşallah çok güzel dönüşümşer çıkıyor ortaya kermeste kapış kapış gitsin inşallahSürekli yapmıyorum zaten aklıma ne zaman eserse o an oluyor,bunlar kermes var yapılırsa oraya gdecek kısmet oursa.
İçimden canavar çıktı diyorum zaten,neler yapıyorlar varya hayran kalıyorum hepsinede,umarım kermes olurda satılır hepsiAbla yeteneğin var maşallah çok güzel dönüşümşer çıkıyor ortaya kermeste kapış kapış gitsin inşallah
Çokta güzel satılır ablacımİçimden canavar çıktı diyorum zaten,neler yapıyorlar varya hayran kalıyorum hepsinede,umarım kermes olurda satılır hepsi
Umarım kuzum öyle olurÇokta güzel satılır ablacım
Aynen kuzumİnşallah ablacımm
Harika olmuşKütük üzerine bunlar
Çok teşekkür ederim sağolunHarika olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?