Kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum :S

zAnka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
401
167
123
Evet kızlar,yeni evliyim yemeklerim fena olmuyor çok şükür,pasta börek konusunda çok iyi değilim ama eşim yemeklerimi beğenir,ama ben kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum,midem bulanıyo görmek istemiyorum falan,o yüzden yeterli beslenemiyorum,atıştırmalıklarla geçiştiriyorum,neden olur ki bu :44: ne zamandır şöyle ağız tadıyla bir akşam yemeği yiyemedim,geçen akşam dışarda yedik de ancak o zaman doyabildim,ama evde genelde yemeği yapıyorum eşim yiyor bana sen neden yemiyorsun diyor canım istemiyo diyorum,acaba sizlerden de böyle bir şey yaşayan var mıdır :26:

Keşke :) Ama hamile değilim malesef,olmam imkansız ;)

"Kesin kötü olmuştur" gibi bi düşünceniz mi var acaba bilinçaltında?

Bu kadar aşırı derecede değil ama bende kendim birşey pişirirken yarı yarıya doymuş gibi oluyorum bazen:) Sürekli o kokuyu teneffüs etmekten uğraşmaktan filan herhalde... Başkası yapsa yani hazır olarak önüme gelse daha çok yiyebilirim, bazen yani:)

bende senin gibiyim canım yaa hamileyim şuan ama öncesindede aynıydı
ben kendi yaptığım yemekleri hiç orutupta iştahla yemem yiyemem
mecburiyetten aç olduğum için yiyiorum işte
kendi yemeklerimi yemeyi sevmiyorum
bazen eşim yardım eder oda yapar o zaman bayıla bayıla yiyorum
yaa varya bunu söylesem herkes mahsus yaptığımı düşünecek belki ama bak sende de aynı sorunu görünce tek olmadığıma sevindim

"Kesin kötü olmuştur" gibi bi düşünceniz mi var acaba bilinçaltında?

Bu kadar aşırı derecede değil ama bende kendim birşey pişirirken yarı yarıya doymuş gibi oluyorum bazen:) Sürekli o kokuyu teneffüs etmekten uğraşmaktan filan herhalde... Başkası yapsa yani hazır olarak önüme gelse daha çok yiyebilirim, bazen yani:)

Olabilir aslında,bilmiyorum ki..Aynen,başkası yapsa daha çok yiyorum,hatta keşke şu olsa diyorum mesela eşim de e yap evde malzemeler var diyo,ben yapınca olmuyo diyorum :34:

sürekli ugraştığından dolayı doymuş gibi olabilirsin belki

Evet bana da öyle geliyor,yaparken sıkılıyorum heralde,yeme enerjim kalmıyor :1:

bende senin gibiyim canım yaa hamileyim şuan ama öncesindede aynıydı
ben kendi yaptığım yemekleri hiç orutupta iştahla yemem yiyemem
mecburiyetten aç olduğum için yiyiorum işte
kendi yemeklerimi yemeyi sevmiyorum
bazen eşim yardım eder oda yapar o zaman bayıla bayıla yiyorum
yaa varya bunu söylesem herkes mahsus yaptığımı düşünecek belki ama bak sende de aynı sorunu görünce tek olmadığıma sevindim

Ben de sevindim yaa,demek yalnız değilim,eşim yapınca ben de iştahla yiyorum,hiç geçmiycek mi ki bu hal :44:

bende normalde gayet iştahlı olduğum halde yemeği yaparım sevdiğim şeyide yaparım fakat kokusundan karnım doyar yiyemem asla,yemeği yaparkende ay çok acıktım bi karnımı doyursam diye beklerim ama yiyemem,eşimde şaşırıyo niçin yiyemiyosun diye...yalnız değilsin:21:

Back
X