Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zarif yaptğınız işlerin hepsi.
Takılara bayıldım zaten şu (inci ) kemeri anlatsanız çok memnun olurum :)
Ben modelleri internetten bulup yaptım sadece fikirleri değişik kullandım bu teknikle bileklik enfes oluyor bense kemer olarak denedim resimlerle anlatımı mevcut umarım faydam olur sizlere
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İşte direk bu resimlerden çıkardım örneği umarım sizde yapabilirsiniz yorumunuz için tşk ederim
Arzucum birşey yapmadım birtanem senin emeğindir hepsi ben tşk ederima.s.
Seccade boyamak isteyen arkadaşım emotionum size nasıl yardımcı olabilirim fikirlerimle resimmi istiyorsunuz renk mi nasıl yapıldığımı?
Merhaba Öncelikle kumaş seçimi seccadede biz saten kullandık..Büyük kalıplar gördüğünüz desenleri oluşturup sabunla Kopya kağıdıyla çizdik..Püf noktası sanırım bana göre renk bilgisi olacak sabun hafif çizilecekve seccadenin başını sonunu farklı desenlerle yada daha büyütülmüş çiçeklerle belli edeceksiniz..İçine ince sünger koyduk ve gördüğünüz şekilde annem dikti bu tarz kare kare dikilmesinin sebebi ise kaymasını önlemektir..Boylar kumaş boyalarıdır tüm renkler mevcut:)a.s.arkadaşım kumaş ne tür olmalı boyası püf noktaları söyleyebilirsen sevinirimyerimseniben
nazlı abla eline sağlık çok hoş hepsi a.s.
bu kutuyu hangi tekniklerle yaptın bide resim sanki kabartma gibi duruyo yoksa bana mı öle geldi??