Kendi Yaptıklarım!!

BenNazKsK

Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2007
3.943
9
316
İzmir
Bunlarda benim yaptıklarım umarım beğenirsiniz arkadaşlar:asigim:

Sadece inciden oluşan kemer

dscf1103zg0.jpg

dscf1104ay2.jpg

Resimlerin bazılar çok belli değil hoşgörünüze sığınıyorum:1hug:

dscf1113cn5.jpg

yaaaaaa bu cok guzellllllll cok begendımmmm hatta hasta oldum yawwwwwww ellerıne saglık super bıseyyyyyyyyyy

dscf1115fg3.jpg

ya valla sen benı oldurcen cok hos yaaaaa:1hug:

Takıyı yeni yeni öğreniyorum ama boyama adına geçmişim biraz fazladır.Buda ahşap olarak yaptığım örneklerden biri ne olsa boyarım abi diyenlerdenim laelaelaelaelae:teytey:

Birkaç teknik bir arada kullandım ..Farklı bir konu açmıyorum canlarım burdan devam ediyorum

dscf1195hg5.jpg

dscf1196uh2.jpg

Çok zarif yaptğınız işlerin hepsi.
Takılara bayıldım zaten şu (inci ) kemeri anlatsanız çok memnun olurum :)

Ben modelleri internetten bulup yaptım sadece fikirleri değişik kullandım bu teknikle bileklik enfes oluyor bense kemer olarak denedim resimlerle anlatımı mevcut umarım faydam olur sizlere
lacemg5.gif

sf1zd9.gif

ls3dq2.gif

ls5io6.gif

ls6bu3.gif

ls7su6.gif

ls18rv8.gif

İşte direk bu resimlerden çıkardım örneği umarım sizde yapabilirsiniz yorumunuz için tşk ederim

Arzucum birşey yapmadım birtanem senin emeğindir hepsi ben tşk ederima.s.

Seccade boyamak isteyen arkadaşım emotionum size nasıl yardımcı olabilirim fikirlerimle resimmi istiyorsunuz renk mi nasıl yapıldığımı?

Ben modelleri internetten bulup yaptım sadece fikirleri değişik kullandım bu teknikle bileklik enfes oluyor bense kemer olarak denedim resimlerle anlatımı mevcut umarım faydam olur sizlere
lacemg5.gif

sf1zd9.gif

ls3dq2.gif

ls5io6.gif

ls6bu3.gif

ls7su6.gif

ls18rv8.gif

İşte direk bu resimlerden çıkardım örneği umarım sizde yapabilirsiniz yorumunuz için tşk ederim

Arzucum birşey yapmadım birtanem senin emeğindir hepsi ben tşk ederima.s.

Seccade boyamak isteyen arkadaşım emotionum size nasıl yardımcı olabilirim fikirlerimle resimmi istiyorsunuz renk mi nasıl yapıldığımı?

arkadaşım kumaş ne tür olmalı boyası püf noktaları söyleyebilirsen sevinirimyerimseniben

arkadaşım kumaş ne tür olmalı boyası püf noktaları söyleyebilirsen sevinirimyerimseniben
Merhaba Öncelikle kumaş seçimi seccadede biz saten kullandık..Büyük kalıplar gördüğünüz desenleri oluşturup sabunla Kopya kağıdıyla çizdik..Püf noktası sanırım bana göre renk bilgisi olacak sabun hafif çizilecekve seccadenin başını sonunu farklı desenlerle yada daha büyütülmüş çiçeklerle belli edeceksiniz..İçine ince sünger koyduk ve gördüğünüz şekilde annem dikti bu tarz kare kare dikilmesinin sebebi ise kaymasını önlemektir..Boylar kumaş boyalarıdır tüm renkler mevcut:)a.s.
nazlı abla eline sağlık çok hoş hepsi a.s.
bu kutuyu hangi tekniklerle yaptın bide resim sanki kabartma gibi duruyo yoksa bana mı öle geldi??

Ablacım kutuda önce alt zemin rengini seçiyoruz ve 2 kat boyuyoruz..Daha sonra seçtiğimiz resmi makasla çok güzel kesmemiz lazım ve zımpara ile inceltiyoruz tutkalla ortalayarak yapıştırıyoruz..ikinci kat boyamı resmi yapıştırmadan önce sürdüm bunuda unutmayayım ve en son resmi yapıştırdıktan sonra çatlatma işlemini resimle birlikte yaptım..Kabartma gibi görünmesinin en büyük sebebi Çiçeğin zımparalı olduktan sonraki hali az soluklaşır bense yağlı boyayla kendim komple boyamayı tercih ettim kuruduktan sonrada cilamı sürüp bitirdim bukadar..Öpüyorum eylülcüm umarım yardımcı olabilmişimdira.s.

Beyaz toprak cnm obje olarak küpelerin aynı bakırını bulamıyorum bulabilsem okdir ..Kaç kez gittik hocalarım baktı ama maalesef bulursam kesinlikle özel msjla bildiririm..

Asmira bende çok teşekkür ederim

Back
X