Kendi Yaptıklarım!!

dscf1542vn4.jpg

inci kemerin bende kolye ve bilekliğini yapmıştım ama çok yorucuydu emeğine sağlık valla sen kemer yapmışşsın diğer çalışmalarında harika

Ben modelleri internetten bulup yaptım sadece fikirleri değişik kullandım bu teknikle bileklik enfes oluyor bense kemer olarak denedim resimlerle anlatımı mevcut umarım faydam olur sizlere
lacemg5.gif

sf1zd9.gif

ls3dq2.gif

ls5io6.gif

ls6bu3.gif

ls7su6.gif

ls18rv8.gif

İşte direk bu resimlerden çıkardım örneği umarım sizde yapabilirsiniz yorumunuz için tşk ederim

Arzucum birşey yapmadım birtanem senin emeğindir hepsi ben tşk ederim

Seccade boyamak isteyen arkadaşım emotionum size nasıl yardımcı olabilirim fikirlerimle resimmi istiyorsunuz renk mi nasıl yapıldığımı?

İncili kemerin yapılışını sayfa 3 eklemiştim arkadaşlar buyrun..İnanın ben bu sayfayı unutmuşum..Eskiden sadece teşekkür butonuna basılıyordu ekleyeceklerim olduğunda giriyordum..Yazılar sonradan serbest oldu..Kusura bakmayın yoksa çoktan cvp verirdim..Göremedimbenneyaptımki

Ozamandan buzamana değişik modellerde uyguladım resim çeker eklerim..

Bakan gözlerinize sağlık:1hug:a.s..

Nazlicigim hepsi cok guzel canim ...Biliyorsun bende taki yapiyorum .:1hug:
Seccadeler cok hos ;bir tane isterim :utangac:

Canım bilmezmiyim yazmıştım senin konuya yorumlarımız silinmeden önce modellerden çaldığım oldu ozamanlardan itiraf ediyorum::utangac:

Seni görmek çok mutlu etti beni zeppim ..İyi olduğunuzu bilmek daha mutlu etti zaten diğer yazılarından takip ediyorumkaydirigubbakcemile3

Seccadeler kumaş boyama bütün kardeşlere birer tane yaptıktan sonra hiç yapmadık Bunlar yani gördüklerin çok kullanıldı yaklaşık 12 yıllık çeyizimdendi:utangac:çok severek çalışmıştık sonrasında ben profesyonelleştim resimde ama tuvalde annem tembelleştinaniknanik

Son düzenleme:
ablammmmmmmm yıne dçktürmüşşün ellerıne saglık harıka seyler bunlar sevıyorum senı a.s.

ellerinize sağlık hepside bir birinden güzel, iyi günlerde kulanın :)

cnm ne kadar magrifetlisin sen öyleeeeeee kaydirigubbakcemile5
cok güzeller begendim ellerine saglık güzel günlerde kullan inş a.s.

Nazlıcım çok zevkli ve beceriklisin:nazar: :asigim:

ellerine sağlık tatlım...paylaştığın için çok teşekkür ederima.s.

ve bunlarda zevkime uygun son derece beğenerek seçtiğim takılarınopuyorumnanaktan

dscf1103zg0.jpg

dscf1104ay2.jpg

dscf1105bi8.jpg

dscf1108gw6.jpg

dscf1111wj0.jpg

dscf1113cn5.jpg

dscf1115fg3.jpg

dscf1118pt8.jpg

dscf1125bi3.jpg

dscf1122cq4.jpg

dscf1130xo9.jpg

dscf1131hg1.jpg

dscf1102zp8.jpg

dscf1203is4.jpg

dscf1204yi2.jpg

dscf1529db7.jpg

dscf1535iw7.jpg

dscf1542vn4.jpg

Ya kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza ya ben bu sayfayı unuttum desem:(ınanın ev taşı yerleştir bebek testelr derken genelde biliyorsun dünyam değişti Şimdi Sardunyam birtanesi notu görünce hatırladım :utangac:Çok tşk ederim beğenilerinize a.s. a.s. a.s.

Daha yaptığım birçok şey oldu ama ekleyemedim tabiki inşallah uygun olursam eklerim boş durmak yok devam:)

Ya kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınıza ya ben bu sayfayı unuttum desem:(ınanın ev taşı yerleştir bebek testelr derken genelde biliyorsun dünyam değişti Şimdi Sardunyam birtanesi notu görünce hatırladım :utangac:Çok tşk ederim beğenilerinize a.s. a.s. a.s.

Daha yaptığım birçok şey oldu ama ekleyemedim tabiki inşallah uygun olursam eklerim boş durmak yok devam:)

benneyaptımkisen hala eklememişsinmafoldumben

hadi ama nazlıcımŞeniz...evine yerleştin:nazar: bebişimizin maşallahı var:Saruboceq::nazar: karneler alındı taktirimiz var:nazar: :teytey: artık bahanen kalmadı:jeyyar: takipteyim:smiley-cool:

benneyaptımkisen hala eklememişsinmafoldumben

hadi ama nazlıcımŞeniz...evine yerleştin:nazar: bebişimizin maşallahı var:Saruboceq::nazar: karneler alındı taktirimiz var:nazar: :teytey: artık bahanen kalmadı:jeyyar: takipteyim:smiley-cool:

Daha 5 dk olmadı karneleri yazalıııııııııı hem ben evi tamamlamaya çalışıyorum biliyorsun bebişle birlikte taşındım şimdi özel birşeyler yapmaya çalışıyorum tabi bununda yanında bebek odası olacak ona bir sürü şey yapılacak ama yaptıklarımı sana söz buraya ekliycem söz veriyorum canım benimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ellerine saglik hepsi cok güzel, semalari nerden aliyorsun

Şemaları netten bakıp yapıyorum genelde yada bir arkadaşımda beğendiysem onun dışında belirli bir yer yok canım ilk teknikleri zaten hocalardan öğreniyorum sonrası kendiliğinden geliyor öyle özledimki bu işlerle uğraşmayı anlatamam ama az kaldı şimdide iyiyim çok şükür devam edebilirim..Bakan gözlerine sağlık a.s. a.s.opuyorumnanaktan

Back
X