Bilmiyorum ki hayat sizin tabı ama yaşınıza bakmadım açıkçası burda yorumlardan oyle anladım. Su süreç bir geçsin de oyle düşünün derim bana kalsaYaşım küçük değil ya gerçi bilmiyorum gebeliğin yaş sınırı değilde kilo sınırı var
Arkadaş konusuna gelecek olursak şuara herkes yalnız kimse kimseyle görüşemiyor zaten ailemizle bile görüşemiyoruz.Bilmiyorum ki hayat sizin tabı ama yaşınıza bakmadım açıkçası burda yorumlardan oyle anladım. Su süreç bir geçsin de oyle düşünün derim bana kalsa
29 yaşındayım sanırım buradan yazışmalar da bana arkadaş ligi hissettirecekArkadaş konusuna gelecek olursak şuara herkes yalnız kimse kimseyle görüşemiyor zaten ailemizle bile görüşemiyoruz.
Yok canım butun gün her sn evdeyim odalarda cirit atıyorumHepsine aynı anda sahip olamazsınız. Daha çocuğunuzun yaşı çok küçük. Yaşınız da genç. İkinci çocuk fikrini erteleyin derim. Kilo verme süreci ve gebelik haliyle bir arada yürümez. Arkadaş konusuna gelince çalıştığınız yerde arkadaş edinebilirsiniz ama bebek düşünüyorsanız bir süre sonra işe ara vermeniz ve bir süre minimum sosyallikle yaşamınız gerekli. Sıralamaya koyun derim isteklerinizi
Bunu kendim için düşünüyor um 2.cocuj için ise esiminde düşünmesin i istiyorum bilinç sizlik burda başlıyor zatenÖzür dilerim konu sahibifdkmsl biraz sert yazacağım ama belki faydası olur.
1. Eşiniz 130 siz 93 kilosunuz zaten yeni anne olmuşsunuz böyle sağlıksız kilolarda bir de bebek peşindesiniz. Her çocuk sağlıklı anne babayı hakeder. Sizin şimdiden bir sürü sağlık sorununuz varmış. Bencillik değil mi bu yaptığınız
2. Yaşadığınız hastalıklara ve eşinizin hastanede çalışmasına rağmen çok bilgisizsiniz. YouTube da insülin direncini, sağlıklı beslenme videolarını bile izlemiş olsanız o kadar çok şey öğrenirsiniz ki... Bu konudaki kitaplardan bahsetmiyorum bile 50 kiloyum ve daha sağlıklı nasıl yaşarım diye sürekli kitap okur akademik yayın kovalarım. Siz en azından normal kilolarda sağlıklı yaşamanın yollarını aramalısınız.
3. Yalnız hissetmenizi en büyük nedeni anlamlı uğraşları uzun ve hobilerinizin olmaması. Hayatı boş yaşamayın öğrenmek insanı ciddi anlamda oyalar. En önemlisi çocuğunuz için bilgili bir anne olmak zorundasınız. Ciddi ciddi bu sizin yükümlülüğünün o çocuğu hayata siz hazırlayacağınız. Böyle giderse zaten çok geçmez o da obez olur... Sonra gelsin tip 2 diyabet
Lütfen önce bebek önce arkadaş yerine hayat stilinizi değiştirin. Araştırın okuyun hayat kalitenizi yükseltin.
Hamile kalacak kişi sizsiniz eşiniz değil. O çocuk sizin bedeninizde. Büyüyecek.Bunu kendim için düşünüyor um 2.cocuj için ise esiminde düşünmesin i istiyorum bilinç sizlik burda başlıyor zaten
Normalde bu saatte kalmazdim konu yu actigimdan beri başımda ağrılar arada gözlerimin dolmuş olması öyle çok istiyorum ki olsun iyi olan herşeyHamile kalacak kişi sizsiniz eşiniz değil. O çocuk sizin bedeninizde. Büyüyecek.
Bu kadar borcun içine bir de çocuk mu istiyorsunuz cidden. Zaten bir tane yapmışsınız niye bu ısrar...Kirada olduğumuzu sadece eşimin calistigini yaklaşık 23 bin borcumuz +birikim takı falan birseyimixde yok
Kirada olduğumuzu sadece eşimin calistigini yaklaşık 23 bin borcumuz +birikim takı falan birseyimixde yok
Bu kadar borcun içine bir de çocuk mu istiyorsunuz cidden. Zaten bir tane yapmışsınız niye bu ısrar...
Eşim kreşe göndereceğim diyo bakalım eşimle nasıl bir konuşma beni bekliyor yarın gelsinn bide bu hafta hep çocuk uğraşı vardıEe yeni doğacak çocuğa nasıl bakmayı düşünüyorsunuz? Bakmaktan kastım bir şekilde büyür değil yalnız. Araları bu kadar azken böyle maddi sıkıntılı bir ortamda neden ikinci çocuk?
Doğana da doğacak çocuğa da acıdım. Tüm yorumlarımı geri alıyorum. ...Eşim kreşe göndereceğim diyo bakalım eşimle nasıl bir konuşma beni bekliyor yarın gelsinn bide bu hafta hep çocuk uğraşı vardı
Allah kimseye acınacak hal vermesinDoğana da doğacak çocuğa da acıdım. Tüm yorumlarımı geri alıyorum. ...
Eşim kreşe göndereceğim diyo bakalım eşimle nasıl bir konuşma beni bekliyor yarın gelsinn bide bu hafta hep çocuk uğraşı vardı
İkinizin de kilolu olmasını avantaja çevirin. Direkt evinizin içinde yasayan bi diyet arkadaşınız var. Birlikte spor yapabilirsiniz ve uygun besinleri tüketirseniz bir sağlık sorunu yoksa rahat verirsiniz.oncelikle doktora gidin genel muayene ve testleriniz yapılsın. Temiz çıkarsa diyetisyene yönlendirir zaten ama bir sorun varsa da tedaviye başlarsınız.Merhaba arkadaşlar ben evliyim bir kızım var 2 buçuk yaşında sürekli evdeyim bebek istiyoruz eşim kilolu 130 kilo bende üzülerek söylüyorum ki 93 kiloyum benim yaşım 29 eşim 28 ben herşeyi eşimle yapıyorum gezmeyi sohbeti aklınıza ne gelirse doğru düzgün arkadaşlarımız yok ben bu durumdan çok sıkılıyorum kendimi çok yanlız hissediyorum bebek istiyoruz bir yandan kilomuz var çalışmak istiyorum dahasi da arkadaş da istiyorum bakıyorum burada bile herkes birbiriyle samimi ben üzülüyorum hepsi birbirini tanıyor beni görmüyorlar diye boş yaşıyorum sanki çok şükür saglimiz yerinde bir bebeğim var ama bu yanlizlik hiç hoş degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?