- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.001
Hiç sorun değil dengeli ve hafif beslendiğin sürece mutlaka kilo verirsin tabi herhangi bir rahatsızlığın yoksa.. Sen kilo vereceksin sen zayıflıyacaksin o yağlar eriyecek bunu tekrarla özellikle spor yaparken tekrarla iyice bilinç altına yerleşsinki vücudumuzu yöneten beyin kabullensin...İnş canm ya 55 olmayı cok istyrm hedefm o zor kilo veryrm bu birz moralimi bozuyo
Kafein var uyarıcı madde !Çayı sekersiz içerm zatn kahveyide bazen ikisi bir arada bazen üçü bir arada içiyorum hergün mutlka içrm kahvesz yapamıyorum.hergn içmekde varmıdırki bi sakınca
Bak senn:))eve gitsemde bi spor yapsam...bende size imreniyorummm..
Bildiğim bi rahatszlğm yok cnm. Spora zaamn bulamyrm bebegm cok huysz siz nasl yapysnz kızlar.Hiç sorun değil dengeli ve hafif beslendiğin sürece mutlaka kilo verirsin tabi herhangi bir rahatsızlığın yoksa.. Sen kilo vereceksin sen zayıflıyacaksin o yağlar eriyecek bunu tekrarla özellikle spor yaparken tekrarla iyice bilinç altına yerleşsinki vücudumuzu yöneten beyin kabullensin...
Afiyet olsun tatlımEki Görüntüle 1741341 akşam yemeğimi hazırladım.. Şimdi tarçın süt içiyorum.. Ohh soğuk havalarda harika oluyor.. Mmiiiss misss
Tabiki uyuduğu zaman yapıyoruz.. Mesela sabah 7 buçukta kalktım pilates yaptım 200 ip atladımBildiğim bi rahatszlğm yok cnm. Spora zaamn bulamyrm bebegm cok huysz siz nasl yapysnz kızlar.
Dikkat ederim ins canim...Bak senn:))
Tamam eve gidince sporunu yaparsın ama kendine fazla yüklenme hamlamış vücudun..
Dun ip atlayim dedim esim diyo gece gece ne ip atliyyosun:) kimse rahatsiz olmuyo maasallah sizdeTabiki uyuduğu zaman yapıyoruz.. Mesela sabah 7 buçukta kalktım pilates yaptım 200 ip atladım
Battaniye üzerinde yavaş yavaş atlıyorum ses olmuyor.Dun ip atlayim dedim esim diyo gece gece ne ip atliyyosun:) kimse rahatsiz olmuyo maasallah sizde
Acıktıysan hadi git mutfağa su iç bol bol su iç.. Tarçınlı süt içebilirsin hemen tatlı isteğin geçer..İsten ciktim nasil midem kaziniyo aciktim yaaa.kizim cikolata yiyo alip yiyesim geldi ama yemedim
Eki Görüntüle 1741108
Kizlarrr tartıda sonucu görünce çığlık çığlığa kaldım resmen
29 aralıkta 77 kg
11 Ocakta 73.5 kg
Çok mutlu oldummm
Valla menuye bayıldım..Eki Görüntüle 1741453 akşam yemeğim
Galiba senin ogluş doğuştan uykusuz bir bebek.. Bu kadar uyumaması tuhaf. .Bugün hic giremedim foruma. Oglum simdi uyudu da anca oyle girdim. Disten sanirim huysuz bu aralar
Masallah yetiskin gibi pasam. Sabah 7 gibi kalkiyor. Oglen 1 2 gibi yarim saat uyku. Sonra 18 - 18 bucuk gibi yatiyor.ve ben simdi oldugu gibi bittiimmmm
Bugunumu anlatayim size
Bugun gec kahvalti yaptim 11 de
1 bucuk yumurta haslama (yarisi oglusundu)
3 4 dilim kasar peyniri
1 dilim kepek ekmek
1 bardak rzene anason cayi
Az gibi duruyor ama doydum
15 te 1 elma
17 15 gibi 2 tane biber dolmasi yedim
Simdi uzaniyorum. Temizlik yapip sporumu yapacagim ins
Aramiza hosgeldin tatlimmm.... Kahvaltin supper... İns heo birlikte istedigimiz kilolara ulasirizGünaydın elma sirkeli limonlu şu icildi ve mis gibi kahvaltı yapıldı :)
Saol canmValla menuye bayıldım..
Afiyet olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?