- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.021
Bebekle hem ilgilenmek hem oyun oynamak hem ihtiyaçlarını gidermek başlıbaşına yorucu bir iş... Zaten uyku süreleri çok kısa ve uyuduğu zaman hangi işimi bitirsem diye koşuşturuyoruz...Kizlar bnde pek giremiyorum.su aralar bebegim cok.huysuz sürekli onunla ilgileneyim istiyor uyku faln yok.zaten sabah 7 de uyaniyor gece 22-23 e kadar oyun oynamak istiyor iki dk yalniz kalmak istemiyor gunde bi defa yarim saat uyuyor baska yok... Spor da pek yapamiyorum yarin tarti gunumuz bnde tartilip kilomu yazacagim.ins husrana ugramamcok merak.ediyorum kilomuu bugun saglam bi spor yapmam lazim ayni sekilde yarinda ondan sonra tartilip kilomu yazicam kizlar 59 u gorurum insAllah
Galiba senin ogluş doğuştan uykusuz bir bebek.. Bu kadar uyumaması tuhaf. .
Bol bol yoğurt yedirsen uyku yapar belki.
İşin çok zor gerçekten..
Beslenmede baya hafif olmuş yani güzel sevdim..
Aynn gece yataga yattigimda yorgunluktan uykuya dalamiyorum ya cok.yoruluyoruz.gercekten ama.onlar saglikli olsun.neseli olsun yeter ki... Onun bana bakip bi gulusu butun yorgunlugumu aliyoBebekle hem ilgilenmek hem oyun oynamak hem ihtiyaçlarını gidermek başlıbaşına yorucu bir iş... Zaten uyku süreleri çok kısa ve uyuduğu zaman hangi işimi bitirsem diye koşuşturuyoruz...
Gece başımı yastığa koyduğumda hem vücudum hemde düşüncelerim yorgun olduğunu fark ediyorum...
Allahım can sağlığı versin.. Şimdiki çocuklar cok zahmetli..
Hiimm.. Örnek bir menü gayet hafif ve besleyici..Kizlar bugun neler yaptim size kisaca ozetleyeyim
Kahvaltida
3 tane ceri domatesi
3 dilim peynir
1 tane yumrta
Yarim bardak meyve suyu
1 dilim.kepek ekmegi yedm
Ara ogunde
1 tane portakal yedim
Ogle yemeginde
1 kase mercimek corbasi ictim
Ara ogunde
1 tane madalina yedim
Aksam yemeginden once
1 bardak tarcinli sut ictim
Aksam.yemeginde.
3 yemek kasigi pilav
Yarim tabak kuru fasulye
Biraz da yesillik yedim
Yemekten sonra bi fincan turk kahvesi ictim
Ondan sonra bisey yemedim simdilik
Gun boyunca 3 litre su ictim yatana kadar icmeye devam edecem
Biraz spor yaptim aksam
30 mekik
30 sınav
200 ip atladim
Gunu boylr bitirdim yarin tarti gunuu
Ay ins canim.ya bana da vermisim.gibi geliyor... Haa birde sabahlari bi bardak sicaga yakin su iciyroum istahimi kesiyorHiimm.. Örnek bir menü gayet hafif ve besleyici..
Bugün öğünlerinde yağ yakıcı besinler secmişsin yarına hazırlık olmuş:) vücudun gece boyunca yağ yakacak yarın 59 gelirsin
Ooo senin sporun yogun olmus bn spora hem.o.kadar vakit ayiramiyorum hemde gucum yetmiyorİyi akşamlar
Ne güzel yemekler yenmiş sağlıkli beslenilmis tebrik ediyorum sizi
Ben öğle yemeğinde bir kase tavuklu salata 1 kase yoğurt yedim
Ara öğün bir kuru incir 5 fındık
Aksam yemeğinde bir kase tavuk çorbası yarım tabak kereviz yedim
Sonrasında 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi. Spor olarak 100 sınav 100 mekik 1 saat açık havada kızımla yürüyüş :)
Çarşamba günü tartilicam çok merak ediyorum
Hersey cok guzelde ben sinavda takildim..senin icin bi mahsuru yoksa nasil yapiyosun...ben beceremiyorumdaİyi akşamlar
Ne güzel yemekler yenmiş sağlıkli beslenilmis tebrik ediyorum sizi
Ben öğle yemeğinde bir kase tavuklu salata 1 kase yoğurt yedim
Ara öğün bir kuru incir 5 fındık
Aksam yemeğinde bir kase tavuk çorbası yarım tabak kereviz yedim
Sonrasında 1 fincan şekersiz Türk Kahvesi. Spor olarak 100 sınav 100 mekik 1 saat açık havada kızımla yürüyüş :)
Çarşamba günü tartilicam çok merak ediyorum
Merhaba sevgili diyet günlüğüm..
Bugün diyete başlayalı 1 hafta oldu. Yarın tartı günüm merakla bekliyorum.. 75 kilo olarak bu yolculuğa başladım .
Doğum sonrası kilolarımdam bir türlü kurtulamadım bu arada doğum yapali 7 ay oldu Ben halen tombul bir anneyim.. Bebegimi halen emziriyorum..
Yediklerimi fotolayip burda paylaşmak istiyorum. Sizlerden bu konuda fikir istiyorum. Yanlışlarımı düzeltirseniz sevinirim. :)
20 Kasım 2015/ Kilom 75
22 Aralık 2015/ Kilom 70
B beyazmelek0116
15.12.201575.0
22.12.2015 73.0
29.12.2015 71.5
Eki Görüntüle 1741773
Nasıl yoruldum nasıl yoruldum... Heheh ama olsun yarın tartıda eksileri görmeye değer..
1 saat hafif tempo koşu yapıldı
45 dk pilates yapıldı
520 ip atlandı
4 lt su içtim
Kendimi çok iyi hissediyorum.. Herkese iyi geceler diliyorum
Benim telefonda kendi uygulaması var açıyorum kullanıyorum ama istersen App store den pedometre yazıp indirebilirsin..O sistemi nerden bulabilcez kalori durumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?