Kendim Diyetim. ( resimli)

Zaten bebek bakmak baya yorucu oluyor.. Yinede elinden geldiğince aktif olmaya çalış..

Teşekkür ederim canım. Sende yarın tartılırsın burda paylaşırsın bol eksiler diliyorum :)

Zaten bebek bakmak baya yorucu oluyor.. Yinede elinden geldiğince aktif olmaya çalış..

Teşekkür ederim canım. Sende yarın tartılırsın burda paylaşırsın bol eksiler diliyorum :)
Kesinlikle dünyanın en güzel duygusu ama Çok yorucu :)
Yarın yazarım çok merak ediyorum. Tartilmamak çok zor zaten..
Keşke daha erken baslasaymisim diyorum hazirana kadar zaman verdim kendime tam 5 ayim var, inşallah ulaşım hedefime. Okadar çok planım var ki yaz için düşünmesi hayal etmesi bile çok güzel.

KARATAYIN EN BASİT ANA KURALLARI..

1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..Leptinin çalışıp depodaki yağları yakabilmesi için
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenilmiyecek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık ,kaju olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart (yumurta yemediğinizde 1 yerli muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
15-tüm diyet ürünleri yasak
16-sade madensuyu mide rahatsızlığı yoksa içilebilir...

Arkadaşlar ben %90 karatay diyeti uyuguluyorum...

Belki sizlerede faydası olur..

Haklısın canım..

Diyet yapmak zor birde kışın yapmak daha zor...!!

Her insan yapamaz her insan azim gösteremez.. 1. Hafta yapar yarım yamalak 2 kilo verir 2. hafta bırakır halbuki yap bırak vücudun dengesi bozuluyor ve 3.hafta giden o 2 kilo 5 kilo olarak geri döner..

Çok mücadele etmek lazım.. Hem nefsimize karşı hem vücudumuza karşı hemde çevremizdeki insalara karşı..

Ben 2 aydır bu savaş içindeyim umut ediyorum ki başaracağım...!!

Ben genelde o 1 hafta yapıp sonra verilen 2 kilonun iki katını geri alanlardandim,ama bu sefer öyle olmayacak çok kararliyim. İşe giderken her sabah ne giyecegim stresi yaşamaktan çok sıkıldım..dolabim kıyafet dolu ama montlarim bile olmuyor! Buna artikbdur demeliyim.

Sen kesinlikle basaracaksin.ilerlemen harika neredeyse 10 kilo eksiksin 2 ay öncesinden..

Olsun sende yarin tartil yarinda senin mutlulugunu paylasiriz ins canim bundan sonra sende sali tartilirsin haa bn ardarda 30 tane falan cekebiliyorum ancak bn spiru bi defa sabah ac karnina yapiyorum iyi bir ter atiyorum birde.gun icinde kacamak yaparsam aksamda biraz daha yapiyorum

İnşalla... valla hemen şimdi Tartilmamak için zor tutuyorum kendimi. Ama sabah wcden sonra tartilcam :) spor çok zor gelio bana ama elimden geldiğince yapmaya calisiyorum

İnşalla... valla hemen şimdi Tartilmamak için zor tutuyorum kendimi. Ama sabah wcden sonra tartilcam :) spor çok zor gelio bana ama elimden geldiğince yapmaya calisiyorum
Simdi.tartilma bnce yarin sabah tartol.gercek kilonu ancak iyle anlarsin... Bna da spor zor gelmiyor aslinda gucum.yetmiyor fazlasına birde fazla vakit ayiramuyorum bebekten dolayi... Bide bn yarin sabah kiyafetsiz tartilmayi deniycem kizlr sonucu sizlere de atarim eminim.daha dusuk cikacak

Sakın öyle bir hataya düşme lütfen diyeti birakma ...!
Bizlerde arada kaçaklarımız oluyor abartmadan yiyoruz ama asla pes etmiyoruz yarın kaldığımız yerden değil bir sonraki öğün telafi ediyoruz..

Evet kendimi baya hafiflemiş hissediyorum ve bir beden küçüldümm.. Artık 44 beden ve L beden giyisi almacam:)

oh oh ne guzel keyfini cıkar sekerim

Anladim canim ama ben spor yapmaya Baslayali 1 hafta oldu en azindan o yuzden emeklerim bosa gitmis gibi olacak ve motivasyonum duser boyle dusunursem..beni anlam:ssindir.o yuzden canim en iyisu soyle yapalim ayin 10 unu baslangic kabul edeyim

Anladim canim ama ben spor yapmaya Baslayali 1 hafta oldu en azindan o yuzden emeklerim bosa gitmis gibi olacak ve motivasyonum duser boyle dusunursem..beni anlam:ssindir.o yuzden canim en iyisu soyle yapalim ayin 10 unu baslangic kabul edeyim
Peki olur anlaştık

Sali ya en az -2 kilo bekliyorum hadi bakalım..

Evet hanımlar..

Ara öğün yedim 1 portakal ve akşam üzeri tarçın süt...

Akşam yemeği için evde değilim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…