- 22 Aralık 2015
- 431
- 310
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ay__Prensesi
-
- #1.061
Oooo tebrik ederim gül cüm suppersin valla bravo sanaEki Görüntüle 1741804
Benim istediğimde oolacak...!
Yaşasın yaa oohhh beee gitmiş 600 gr daha gitmiş..
68 i gördüm çok şükür
Geçen hafta salı günü kilom 69.100
Bu haftaki salı günü kilom 68.500
Bende seni tebrik ediyorum canım Maşallah sana sonunda istediğin oldu sonunda başardın çok sevindim senin adına.. (çokta kıskandım)Günaydın arkadaşlar. Çok tebrik ediyorum hepimizi. Güzel bir gün bugün.. sonuçlar mükemmel.. bir önceki haftadan gram gram eksik uyandik bugün.. devamını merakla bekliyorum..
Başlangıç 20.04.2015
Kilo: 73
Geçen hafta:57
Bu hafta: 56 (defalarca indim çıktım valla 56 :) )
Tebrik ederiimm melekciim cok guzel gidiyorsun masallah size15.12.2015 başlangıç 75.0
12.01.2016 simdi 70.4
İlerleyen zamanlarda daha düzenli ve dengeli beslenirsen sende kilo vermeye başlarsın.. 100 gr versen bile sevin çünkü kilo vermek çok zor !!Benimde kilom bugun::::::75.8 cikti ama regl olmadim henuz ondan sanirim daha fazla vermem gerekiyordu
Teşekkür ederim canım... :)Oooo tebrik ederim gül cüm suppersin valla bravo sanabu harika gercektennnn
Oooo süpersin.. Sonunda oldu başardın tebrik ediyorum seni...Evveeeet simdi sira bnde dimiii kizlaaarr...
En son geceb hafta sali gunu tartilmistim ama sonuc moralimi bozdugu icin yazmamistim 60.4 dum (+400 grm almistim ama o gun regl oldum. Ondan sonra bi daha tartilmadim... Bugun sabah erken kalktim sporumi yaptum tartildim sicak suyumu ictim kahvaltimi yaptimm...
Kilom 59.9 (-500)gercekteeenn cooookk mutluyuuuummm yasasiiinnn 59 u gorduuummm
Evvet bugun coook guzel bir guuun gitsin kilolar gelsin dar kiyafetlerOooo süpersin.. Sonunda oldu başardın tebrik ediyorum seni...
Allahım ne güzel birgün bugün yaa
İnsallah canim yinede sevindim 200 gr olsa bile sevindirici cunku reglide olmadim duzenli besleniyorum canim bakalim bu yolculukta bende yuz guldurucu sonuclar alicam insallah..azimliyim ve umutluyum 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuumİlerleyen zamanlarda daha düzenli ve dengeli beslenirsen sende kilo vermeye başlarsın.. 100 gr versen bile sevin çünkü kilo vermek çok zor !!
Aynen canım gelsin yeni beden..Evvet bugun coook guzel bir guuun gitsin kilolar gelsin dar kiyafetler
Evet son bir kilo. Sonlar cok zor gidiyor. Bakalim ne kadar surecekBende seni tebrik ediyorum canım Maşallah sana sonunda istediğin oldu sonunda başardın çok sevindim senin adına.. okta kıskandım)
Artık ideal kilona geldin ..
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Bende sana inanıyorum.. Güzel sonuçlar alacaksın ve mutluluğunu burda birlikte kutlayacaz. :)İnsallah canim yinede sevindim 200 gr olsa bile sevindirici cunku reglide olmadim duzenli besleniyorum canim bakalim bu yolculukta bende yuz guldurucu sonuclar alicam insallah..azimliyim ve umutluyum 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuum
Sanada Günaydın canım...Günaydın kızlar massllh herkes cok güzel kilo vermiş.bende 79.4 cktım bikacgn önce 79.8 flndı.
Buda gzel benm için. İnş bu jafta daha cok giderSanada Günaydın canım...
Tam hafta dolmadi 400 gr gitmiş.. İnşallah gelecek haftaya.
tebrik ediyorum canım çok guzel gidiyosunEvveeeet simdi sira bnde dimiii kizlaaarr...
En son geceb hafta sali gunu tartilmistim ama sonuc moralimi bozdugu icin yazmamistim 60.4 dum (+400 grm almistim ama o gun regl oldum. Ondan sonra bi daha tartilmadim... Bugun sabah erken kalktim sporumi yaptum tartildim sicak suyumu ictim kahvaltimi yaptimm...
Kilom 59.9 (-500)gercekteeenn cooookk mutluyuuuummm yasasiiinnn 59 u gorduuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?