Kendim Diyetim. ( resimli)

Bende seni tebrik ediyorum canım Maşallah sana sonunda istediğin oldu sonunda başardın çok sevindim senin adına.. (çokta kıskandım)

Artık ideal kilona geldin ..

Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?

Tadı güzel asmedal içinde limon olduğu için biraz ekşi :))

Evet ben kıyafetlerimle tartiliyorum. Pijamalarımla birlikte her zamanki tartıldigim yerde..

Sen nasıl tartılıyorsun asmedal ??

Benimde kilom bugun::::::75.8 cikti ama regl olmadim henuz ondan sanirim daha fazla vermem gerekiyordu
İlerleyen zamanlarda daha düzenli ve dengeli beslenirsen sende kilo vermeye başlarsın.. 100 gr versen bile sevin çünkü kilo vermek çok zor !!

Evveeeet simdi sira bnde dimiii kizlaaarr...
En son geceb hafta sali gunu tartilmistim ama sonuc moralimi bozdugu icin yazmamistim 60.4 dum (+400 grm almistim ama o gun regl oldum. Ondan sonra bi daha tartilmadim... Bugun sabah erken kalktim sporumi yaptum tartildim sicak suyumu ictim kahvaltimi yaptimm...
Kilom 59.9 (-500) gercekteeenn cooookk mutluyuuuummm yasasiiinnn 59 u gorduuummm

Oooo süpersin.. Sonunda oldu başardın tebrik ediyorum seni...

Allahım ne güzel birgün bugün yaa

İlerleyen zamanlarda daha düzenli ve dengeli beslenirsen sende kilo vermeye başlarsın.. 100 gr versen bile sevin çünkü kilo vermek çok zor !!
İnsallah canim yinede sevindim 200 gr olsa bile sevindirici cunku reglide olmadim duzenli besleniyorum canim bakalim bu yolculukta bende yuz guldurucu sonuclar alicam insallah..azimliyim ve umutluyum 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuum

Evvet bugun coook guzel bir guuun gitsin kilolar gelsin dar kiyafetler
Aynen canım gelsin yeni beden..

Yaza harika planlarım var .. Öncelikle saç rengim açılacak sonda pembe beyaz tişörtler beyaz kapriler pantolanlar..

Yeni bir ben hazırlıyorum inşallah:)

[QUOTEkıyafetlerle ILDIZIM, post: 44589945, member: 689734"]Tadı güzel asmedal içinde limon olduğu için biraz ekşi :))

Evet ben kıyafetlerimle tartiliyorum. Pijamalarımla birlikte her zamanki tartıldigim yerde..

Sen nasıl tartılıyorsun asmedal ??
[/QUOTE]
Hafif kitafetlerle aynı yerde wc den sonra

İnsallah canim yinede sevindim 200 gr olsa bile sevindirici cunku reglide olmadim duzenli besleniyorum canim bakalim bu yolculukta bende yuz guldurucu sonuclar alicam insallah..azimliyim ve umutluyum 6 li rakamlari gormek istiyoruuuuum
Bende sana inanıyorum.. Güzel sonuçlar alacaksın ve mutluluğunu burda birlikte kutlayacaz. :)

Bak şimdi şöyle yapalım.. Sen bugünden itibaren diyete başlamış ol.. Geçen haftayı ve bu tartı gününü saymayalim gelecek haftaya kadar diyet spor uygula bakalım sonuç nasıl olacak ... Olur mu ?

Kizimdan dolayi çok bakamıyorum hanımlar :/
100 sınavı aynı anda cekmiyorum. Aklıma geldikçe 100e tamamlamaya çalışıyorum :) spor konusunda çok iyi değilim kansizligim var ve cok halsiz oluyorum malesef.
Tartilma günleri salı mi sizin ben diyete çarşamba başladığım için yarın tartilacaktim. Keşke sabah tartilsaymisim.
Ay__Prensesi tebrik ederim o rakamı görmeyi çooook istiyorum Harikasın :)

tebrik ediyorum canım çok guzel gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…