- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Bir kez daha denemişsiniz ve heralde artık eşinize güvenemeyeceğinizden emin olmuşsunuzdur. Artık ailenizi de kendinizi de daha fazla hayal kırıklığına uğratmayın. Bundan sonra kararlı ve kendinizden emin olmaya çalışın.
artık geri dönüşü olmaz mı siz olsaydınız yeniden boşanmayı göze alır mıydınız yoksa biraz daha beklemiyodunHep derim eskiye dönmektense lağım çukuruna düşmek daha iyidir diye,
Dua topiğine de konu açın oradan güzel dualar alırsınız.
Allah yardımcınız olsun.
Bizim dua edecegimiz bir durum yok ki.Bosanip bosanmamak sizin elinizde.Yarin bir dilekce vermek yapacaginiz tek sey.
Ama cocugunuza uzuldum.Onun icin her sey iyi olur umarim
sağolun inşallah gecerde bi baslayabilsem o gunlereÖncelikle babanızı adam gibi bi adam. Sizde kurtulun bu adamdan. Ramazan ayında yapılacak iş mi bu? Sadece şunu söylemek istiyorum. Evliliklerde anne baba ilişkisi farklı eş ilişkisi farklı. Yani çocuğumuz mutsuz diye neden bizi hayata küstüren bi adama mecbur oluyoruz. İnanın çocuklar mutlu anneyle daha mutlu olurlar. Kimse değişmez sadece değişmiş gibi yapıp yeni duruma adapte olmaya çalışır o da olmaz.
Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Basın bağrınıza evladınızı geçer biter bugünler
Kendimden eminim artık bunu biliyorum kendime güveniyorum fakat aileme nasıl ispat ederim.Artik bana guvenmiyolar
Çok büyük hata yapmışsın ama dönülmez değil.cocuga üzüldüm babanıza üzüldüm
Üzüldüm
amin sağolunOkuduk sizin gibi durumda olanları da.
Allah yar ve yardımcınız olsun
ilk boşanmada destekleri hiç biseyimi esirgemediler oğlumla babam benden çok ilgilendi benle ağladı benle güldüler ama ben tekrar aynı hatayı yaptım gitme dediler babam seni evlatlıktan silerim dedi sonra ben isteyince dayanamadı eğdi başını yine görüştü bizimleAslında kafanızda bitirdiyseniz çocuğunuz için sürdürmeyin bir kaç seneye bunu idrak ettiğinde unutacaktir ne mutlu ki aileniz destek keşke her boşanmak isteyene sizin gibi sahip cikilsaydi ailenjzdeki insanlar hayattalarken bu bağı koparıp başka bir düzene geçin allah kolaylik versin bu surecde
Estağfurullah.kendinize kızmayın da oğlunuza açıklayın durumu ve çekip gidin.durmak hata o adamlabenim içim parçalandı bugün oğluma babama yapacak hiç biseyin yoktu aciz ezik karaktersiz in tekiyim cunku
Herkesin karakteri,kaldırabilecekleri ve kaldıramayacakları farklıdır.artık geri dönüşü olmaz mı siz olsaydınız yeniden boşanmayı göze alır mıydınız yoksa biraz daha beklemiyodun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?