Kendim ettim kendim buldum:(

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
Merhaba kızlar yeni üye oldum daha önceleri hep okuyordum..Lakin benimki gibi derdi olan birini hiç okumadımneyse başlıyorum..
Bundan 8 sene evvel evlendim lanet adamla,fazla detaya girmeden öyle böyle derken geçen sene boşandık bir tane evladım var.7yasinda o dayanamadı babasından ayrı kalmaya evinden ,odasından ayrı kalmaya ,içine kapandı bir lokma yemez içmez oldu atlatır dedim geçer bugunler derken bu koca kişisi peşini bırakmadı pismanimlar oluyorumlar .Bende saf kalpliyim inandim,dayanamadim oğluma her halde düzeldi dedim bu şans daha ver dedim ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen maalesef tekrar evlendim eski kocamla.
Bir sene oldu tekrar evleneli fakat hiç bişey değişmedi eskiye göre daha iyi olsada en önemlisi artık sevmiyorum !Ben idare ediyordum artık kapılar kapalı olduğunun farkındayım kolum kanadım kırık lütfen ayrı eve çık çalış siginma evi demeyin aileme bu kötülüğü yapamam.Onlar hep yanımdaydı destekti.ben tekrar bu adamla evlendim
Bugün babamlar iftara dışarda savat ettiler bizi üç gün önceden belliydi akşam üstü benim koca kişisi aradı ben gelmiyorum başka yere davetliyim dedi.bende ayıp olur falan dedim kabul etti kırk rica minnet.eve geldi ceketi yıkanmamis diye bağırdı çağırdı Babamı aradı alın bunu götürün istemiyorum dedi.Babam bana biliyorduk böyle olacağını ben demiştim demek istemiyom kızım ama demiştim dedi .yani kendi davetli olduğu iftara gitmek için herkesi birbirine düşürdü beni aileme mahçup etti defoldu gitti babam oruç oruç geldi ama bana hadi kızım toparlan gidiyoruz demedi diyemedi çünkü bana güveni yok yine bu adiyi isterim diye ama bilmiyorki içimde ne nefret ne sevgi hiç bişey kalmadı dua edin lütfen bu adamdan tez zamanda boşanabileyim
Çok uzun oldu hakkını helal edin

Bizim dua edecegimiz bir durum yok ki.Bosanip bosanmamak sizin elinizde.Yarin bir dilekce vermek yapacaginiz tek sey.
Ama cocugunuza uzuldum.Onun icin her sey iyi olur umarim

Kendimden eminim artık bunu biliyorum kendime güveniyorum fakat aileme nasıl ispat ederim.Artik bana guvenmiyolar

Hep derim eskiye dönmektense lağım çukuruna düşmek daha iyidir diye,
Dua topiğine de konu açın oradan güzel dualar alırsınız.
Allah yardımcınız olsun.
artık geri dönüşü olmaz mı siz olsaydınız yeniden boşanmayı göze alır mıydınız yoksa biraz daha beklemiyodun

Bizim dua edecegimiz bir durum yok ki.Bosanip bosanmamak sizin elinizde.Yarin bir dilekce vermek yapacaginiz tek sey.
Ama cocugunuza uzuldum.Onun icin her sey iyi olur umarim

Öncelikle babanızı adam gibi bi adam. Sizde kurtulun bu adamdan. Ramazan ayında yapılacak iş mi bu? Sadece şunu söylemek istiyorum. Evliliklerde anne baba ilişkisi farklı eş ilişkisi farklı. Yani çocuğumuz mutsuz diye neden bizi hayata küstüren bi adama mecbur oluyoruz. İnanın çocuklar mutlu anneyle daha mutlu olurlar. Kimse değişmez sadece değişmiş gibi yapıp yeni duruma adapte olmaya çalışır o da olmaz.

Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin. Basın bağrınıza evladınızı geçer biter bugünler

sağolun inşallah gecerde bi baslayabilsem o gunlere

Aslında kafanızda bitirdiyseniz çocuğunuz için sürdürmeyin bir kaç seneye bunu idrak ettiğinde unutacaktir ne mutlu ki aileniz destek keşke her boşanmak isteyene sizin gibi sahip cikilsaydi ailenjzdeki insanlar hayattalarken bu bağı koparıp başka bir düzene geçin allah kolaylik versin bu surecde

Kendimden eminim artık bunu biliyorum kendime güveniyorum fakat aileme nasıl ispat ederim.Artik bana guvenmiyolar

Şuan güvenmemeleri çok normal artık zamanla siz tekrar güvenlerini kazanmaya çalışacaksınız. Bazen aynı hataları yapmaya devam ediyoruz maalesef insanız işte, olan olmuş artık. Sizin kararlılığınızı gördükçe onlar da daha iyi hissederler zamanla merak etmeyin.

ilk boşanmada destekleri hiç biseyimi esirgemediler oğlumla babam benden çok ilgilendi benle ağladı benle güldüler ama ben tekrar aynı hatayı yaptım gitme dediler babam seni evlatlıktan silerim dedi sonra ben isteyince dayanamadı eğdi başını yine görüştü bizimle of dayanamıyorum bu olanlara

Bence baban gene destek olur sana. Sadece konuş ve ikna et babanı. Hata yaptım de ayaklarına kapan. Kesinlikle boşa bu adamdan ve bi daha sakinnnn. Çalış paranı kazan kimseye muhtaç olma.

artık geri dönüşü olmaz mı siz olsaydınız yeniden boşanmayı göze alır mıydınız yoksa biraz daha beklemiyodun
Herkesin karakteri,kaldırabilecekleri ve kaldıramayacakları farklıdır.
Ben; çok aşık olduğum adam benden ayrıldı ,sonra geldi yalvar yakar barışalım dedi ama ,bir kere yapması ikincinin garantisidir diye dönmedim.Bir an bile pişmanlık duymadım da.
Yani ben olsaydım zaten barışmazdım ama oldu ki barıştım çocuk vs bahane edip,ikinciye boşanmayı da hiç bekletmezdim.
Adam sizi sevmiyor saygısı da zerre kadar yok.
Bu dünyaya yalnız geldik,yalnız gideceğiz.
Hayatımıza o ya da bu sıfatla girmiş kişiler de bize mutluluk yerine mutsuzluk veriyorsa cehennemin kör dibine kadar yolu var.
Kaldı ki öbür dünyada da cehennemi göreceksek bir de bu dünyada yaşamamızın ,kendimize yaşatmamızın alemi yok.
Allah bile kendinize iyi bakmak zorundasınız diye emretmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…