- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
tabiki kararlıyım ah kalbimi açıp gosteribilsem onlara ama inanmazlar artık bir değil iki değil ayrıl barış lacka olduBir daha geri donmemeye kararli misin?
Eger kararliysan ailene bunu ciddi bir sekilde belirt ve cocugunu ikna et.
dönmedi daha özür dilese ne olacak biraz daha rol yapamaya takatim yokAileniz yine destek olur size. Babanızla konuşun bence. Peki koca kişisi iftardan dönünce ne oldu, özür diledi mi sizden?
keske bende öyle yapsaydım keşke oglumda alışmıştı şimdiye ayrıca oğlum kesinlikle bahane değil lütfen onun hakkina girdim gibi hissettim ne biliyim bilemedimHerkesin karakteri,kaldırabilecekleri ve kaldıramayacakları farklıdır.
Ben; çok aşık olduğum adam benden ayrıldı ,sonra geldi yalvar yakar barışalım dedi ama ,bir kere yapması ikincinin garantisidir diye dönmedim.Bir an bile pişmanlık duymadım da.
Yani ben olsaydım zaten barışmazdım ama oldu ki barıştım çocuk vs bahane edip,ikinciye boşanmayı da hiç bekletmezdim.
Adam sizi sevmiyor saygısı da zerre kadar yok.
Bu dünyaya yalnız geldik,yalnız gideceğiz.
Hayatımıza o ya da bu sıfatla girmiş kişiler de bize mutluluk yerine mutsuzluk veriyorsa cehennemin kör dibine kadar yolu var.
Kaldı ki öbür dünyada da cehennemi göreceksek bir de bu dünyada yaşamamızın ,kendimize yaşatmamızın alemi yok.
Allah bile kendinize iyi bakmak zorundasınız diye emretmiş.
Biraz zaman mutsuzluguna dayanamazlar eminim yada esin bosanma davasi acsin is senden ciksin.tabiki kararlıyım ah kalbimi açıp gosteribilsem onlara ama inanmazlar artık bir değil iki değil ayrıl barış lacka oldu
Sen eşinin ceketlerini yıkıyormusun,kadınlar ceketlerin yıkanmadığını bilir.keske bende öyle yapsaydım keşke oglumda alışmıştı şimdiye ayrıca oğlum kesinlikle bahane değil lütfen onun hakkina girdim gibi hissettim ne biliyim bilemedim
ceket derken hırka dışarda olacağımız için bi gün öncesinde mangal isi olmuş onu diyor ki yikamistim ayrıca deri montunu bile yikattirir kuru temizleme lugatinda yok atıyorum makineye de buna takilmaniz garipSen eşinin ceketlerini yıkıyormusun,kadınlar ceketlerin yıkanmadığını bilir.
Yo,takılmam hiç garip değil emin ol,o kadar hikaye gördükki,iyi kurgulanmış ama bir falsoda dökülen.Yıkıyorsun demek,olabilir ama deride yıkanmazki,köseleye dönüşür.ceket derken hırka dışarda olacağımız için bi gün öncesinde mangal isi olmuş onu diyor ki yikamistim ayrıca deri montunu bile yikattirir kuru temizleme lugatinda yok atıyorum makineye de buna takilmaniz garip
Anliyorum ama gerçekten yıkıyorum hakiki deri değil çakma ah keşke fake olsam bunları kurgulasam kendi kendime eglensem ne yazık ki yaşıyorum hepsi gerçekYo,takılmam hiç garip değil emin ol,o kadar hikaye gördükki,iyi kurgulanmış ama bir falsoda dökülen.Yıkıyorsun demek,olabilir ama deride yıkanmazki,köseleye dönüşür.
eğer tekrar bosanirsam neler yapacam o gün geldiğinde hem oğlum hem ben yeniden doğmuş gibi olacaz artık oda istemiyor babam ise gidince gidelim ananemlere diyor demesinede ananesine gidecek yuzumun kalmadığını görmüyorÇocuk görmüyor mu bunları? Annenizin evinde de bir oda ayırın çocuğa, gerekirse siz salonda yatın demek ki odası olmasına alışmış, çocuklar rahatı bizden çok severler ve kendilerini düşünürler, biraz daha rahat ederse babasını bu kadar istemeyecektir. Çalışma hayatına atılmanız lazım, adam sizi istemiyor bu belli.
benimde basıma geldi düzelir adam olur diye ama insan neyse odur hiçbir zamn değişmez canımız yana yana öğrendik..bende aileme cok mahcup oldum ama sakın anne baba hep affeder sakın ömrünü sana eziyet eden bir adamla gecirme evlatlar okdr kıymetli kı yine arkanda destek olurlarMerhaba kızlar yeni üye oldum daha önceleri hep okuyordum..Lakin benimki gibi derdi olan birini hiç okumadımneyse başlıyorum..
Bundan 8 sene evvel evlendim lanet adamla,fazla detaya girmeden öyle böyle derken geçen sene boşandık bir tane evladım var.7yasinda o dayanamadı babasından ayrı kalmaya evinden ,odasından ayrı kalmaya ,içine kapandı bir lokma yemez içmez oldu atlatır dedim geçer bugunler derken bu koca kişisi peşini bırakmadı pismanimlar oluyorumlar .Bende saf kalpliyim inandim,dayanamadim oğluma her halde düzeldi dedim bu şans daha ver dedim ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen maalesef tekrar evlendim eski kocamla.
Bir sene oldu tekrar evleneli fakat hiç bişey değişmedi eskiye göre daha iyi olsada en önemlisi artık sevmiyorum !Ben idare ediyordum artık kapılar kapalı olduğunun farkındayım kolum kanadım kırık lütfen ayrı eve çık çalış siginma evi demeyin aileme bu kötülüğü yapamam.Onlar hep yanımdaydı destekti.ben tekrar bu adamla evlendim
Bugün babamlar iftara dışarda savat ettiler bizi üç gün önceden belliydi akşam üstü benim koca kişisi aradı ben gelmiyorum başka yere davetliyim dedi.bende ayıp olur falan dedim kabul etti kırk rica minnet.eve geldi ceketi yıkanmamis diye bağırdı çağırdı Babamı aradı alın bunu götürün istemiyorum dedi.Babam bana biliyorduk böyle olacağını ben demiştim demek istemiyom kızım ama demiştim dedi .yani kendi davetli olduğu iftara gitmek için herkesi birbirine düşürdü beni aileme mahçup etti defoldu gitti babam oruç oruç geldi ama bana hadi kızım toparlan gidiyoruz demedi diyemedi çünkü bana güveni yok yine bu adiyi isterim diye ama bilmiyorki içimde ne nefret ne sevgi hiç bişey kalmadı dua edin lütfen bu adamdan tez zamanda boşanabileyim
Çok uzun oldu hakkını helal edin
sende mı bosanip tekrar evlendin ailenin tutumu nasildi?Su ilk süreci bi atlatmayı göze alsam gerisi gelecek ama işte göze alamıyorumbenimde basıma geldi düzelir adam olur diye ama insan neyse odur hiçbir zamn değişmez canımız yana yana öğrendik..bende aileme cok mahcup oldum ama sakın anne baba hep affeder sakın ömrünü sana eziyet eden bir adamla gecirme evlatlar okdr kıymetli kı yine arkanda destek olurlar
tekrar evlenmedem ama bosanıcam diye geldim boşanmaya verdim snra barısıp tekrar geri gittim ...aynı seyeri yine yasadım ve karalı oldum ailemde güvendi acı cekmemdensesende mı bosanip tekrar evlendin ailenin tutumu nasildi?Su ilk süreci bi atlatmayı göze alsam gerisi gelecek ama işte göze alamıyorum
aynen sırtımda koca bi külfetdensiz adam ,babayı aramak ne ya??illa kavga etceksen eşinle et aileyi niye huzursuz ediyorsun ,olgunlaşmamış armutlar koca olamıyor işte böyle...
bundan sonrası hayırlı olur inşallah senin için bende boşanmadan önce gittim tekrar barıştık tekrar kavga dovus annemlere geldim boşandık ve Allah kahretmesinki tekrar evlendimtekrar evlenmedem ama bosanıcam diye geldim boşanmaya verdim snra barısıp tekrar geri gittim ...aynı seyeri yine yasadım ve karalı oldum ailemde güvendi acı cekmemdense
o hakkaten zor zira yok saysam hepten küplere biner zaten oğlum endeksli yaşıyorum bazen bencil olsamda ama deneyecem en azından ailem biseyleri fark edene kadarbence oğluna odaklan ,kocan yokmuş gibi davran ;oğluna her şey yolundaymış gibi hissettir,hatta zor olucak biliyorum ama kendini de her şey yolundaymış gibi kandır,kocanı yoksay farz et ki yok hayatında
Lakin benimki gibi derdi olan birini hiç okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?