Kendim ettim kendim buldum:(

keske bende öyle yapsaydım keşke oglumda alışmıştı şimdiye ayrıca oğlum kesinlikle bahane değil lütfen onun hakkina girdim gibi hissettim ne biliyim bilemedim

Sen eşinin ceketlerini yıkıyormusun,kadınlar ceketlerin yıkanmadığını bilir.
ceket derken hırka dışarda olacağımız için bi gün öncesinde mangal isi olmuş onu diyor ki yikamistim ayrıca deri montunu bile yikattirir kuru temizleme lugatinda yok atıyorum makineye de buna takilmaniz garip

ceket derken hırka dışarda olacağımız için bi gün öncesinde mangal isi olmuş onu diyor ki yikamistim ayrıca deri montunu bile yikattirir kuru temizleme lugatinda yok atıyorum makineye de buna takilmaniz garip
Yo,takılmam hiç garip değil emin ol,o kadar hikaye gördükki,iyi kurgulanmış ama bir falsoda dökülen.Yıkıyorsun demek,olabilir ama deride yıkanmazki,köseleye dönüşür.

Yo,takılmam hiç garip değil emin ol,o kadar hikaye gördükki,iyi kurgulanmış ama bir falsoda dökülen.Yıkıyorsun demek,olabilir ama deride yıkanmazki,köseleye dönüşür.
Anliyorum ama gerçekten yıkıyorum hakiki deri değil çakma ah keşke fake olsam bunları kurgulasam kendi kendime eglensem ne yazık ki yaşıyorum hepsi gerçek

Çocuk görmüyor mu bunları? Annenizin evinde de bir oda ayırın çocuğa, gerekirse siz salonda yatın demek ki odası olmasına alışmış, çocuklar rahatı bizden çok severler ve kendilerini düşünürler, biraz daha rahat ederse babasını bu kadar istemeyecektir. Çalışma hayatına atılmanız lazım, adam sizi istemiyor bu belli.

eğer tekrar bosanirsam neler yapacam o gün geldiğinde hem oğlum hem ben yeniden doğmuş gibi olacaz artık oda istemiyor babam ise gidince gidelim ananemlere diyor demesinede ananesine gidecek yuzumun kalmadığını görmüyor

benimde basıma geldi düzelir adam olur diye ama insan neyse odur hiçbir zamn değişmez canımız yana yana öğrendik..bende aileme cok mahcup oldum ama sakın anne baba hep affeder sakın ömrünü sana eziyet eden bir adamla gecirme evlatlar okdr kıymetli kı yine arkanda destek olurlar

sende mı bosanip tekrar evlendin ailenin tutumu nasildi?Su ilk süreci bi atlatmayı göze alsam gerisi gelecek ama işte göze alamıyorum

densiz adam ,babayı aramak ne ya??illa kavga etceksen eşinle et aileyi niye huzursuz ediyorsun ,olgunlaşmamış armutlar koca olamıyor işte böyle...

sende mı bosanip tekrar evlendin ailenin tutumu nasildi?Su ilk süreci bi atlatmayı göze alsam gerisi gelecek ama işte göze alamıyorum
tekrar evlenmedem ama bosanıcam diye geldim boşanmaya verdim snra barısıp tekrar geri gittim ...aynı seyeri yine yasadım ve karalı oldum ailemde güvendi acı cekmemdense

tekrar evlenmedem ama bosanıcam diye geldim boşanmaya verdim snra barısıp tekrar geri gittim ...aynı seyeri yine yasadım ve karalı oldum ailemde güvendi acı cekmemdense
bundan sonrası hayırlı olur inşallah senin için bende boşanmadan önce gittim tekrar barıştık tekrar kavga dovus annemlere geldim boşandık ve Allah kahretmesinki tekrar evlendim

bence oğluna odaklan ,kocan yokmuş gibi davran ;oğluna her şey yolundaymış gibi hissettir,hatta zor olucak biliyorum ama kendini de her şey yolundaymış gibi kandır,kocanı yoksay farz et ki yok hayatında

bence oğluna odaklan ,kocan yokmuş gibi davran ;oğluna her şey yolundaymış gibi hissettir,hatta zor olucak biliyorum ama kendini de her şey yolundaymış gibi kandır,kocanı yoksay farz et ki yok hayatında
o hakkaten zor zira yok saysam hepten küplere biner zaten oğlum endeksli yaşıyorum bazen bencil olsamda ama deneyecem en azından ailem biseyleri fark edene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…