Kendim ettim kendim buldum:(

aynen valla iki ucu ..Etkileniyor tabiki ama o an yapacak biseyin kalmıyor bi bağırmaya başlıyor değil çocuk tüm mahalle duyuyo Allah yardimcim olsun

Ayri ev veya siginma evi babanizi yok saymak degildir ki. Tam tersine su demektir "babacigim ben hem sana hem kendime hem de cocuguma karsi bir hata isledim, simdi tek basima ayakta durmaya calisarak sana yeniden layik ve duzgun kararlari olan,en onemlisi dogru bildiginden bundan sonra sasmayacak olan bir evlat olacagim" demektir

Aileniz tekrar size kollarını açmışken bunu değerlendirin. Onların güvenini kazanma kaygılarınızı bir tarafa bırakın. Onlar zaman içinde sizin kararlılığınız anlayacaklardır zaten. Yaşınız da çok büyük değil zaten. Sizi eşinizin tekrar kaldırabilmiş olması gayet normal. Artı çocuğunuzun o süreçteki psikolojik sıkıntıları da tekrar eşinize dönmeniz konusunda ciddi bir baskı oluşturmuş sizin üzerinizde. Yani sizde çok sağlıklı karar alabilecek psikolojiye sahip değilmişsiniz. Tekrar ayrılmak için de kavga ve tartışma da çıkarmaya çalışmayın. Bu eşinizin ayrılırken çirkinleşmesene de sebep olabilir. Düşündüm taşındım fakat seninle artık bu evliliği devam ettiremeyeceğim diyebilirsiniz. Gerekçelerinizi de belirterek ayrılabilirsiniz. Tabi öncesinde ailenizle bir konuşun. Önceki süreçte hangi psikolojinin tekrar eski eşinizle evlenmeniz üzerinde etkili olduğunu paylaşın. Şuandaki kararlılığınızı ifade edin. Başlangıçta kafalarında acabalar oluşabilir. Çok hızlı ikna olmalarını beklemeyin ve bu konuda kendinizi kasmayın. Zaman herşeyin ilacı. Sözlerinizi destekleyen davranışlarınızla kafalarındaki soru işaretleri de zamanla kaybolacaktır. Aileniz için sizin mutluluğunuz emin olun herşeyden daha önemlidir. Ayrıntılara takılmayın.

Sizde suç yok ki evladının iyiliğini düşünmüşsün ama artık kararlı ol öyle bir ortamda büyürse evladına yazık olacak baba ben kararlıyım de ve bitir öyle şanslısın ki ne aileler görüyoruz

Sizde suç yok ki evladının iyiliğini düşünmüşsün ama artık kararlı ol öyle bir ortamda büyürse evladına yazık olacak baba ben kararlıyım de ve bitir öyle şanslısın ki ne aileler görüyoruz

konuştum bi kez daha ailemle akşam netlesecek gerçekten bitkin haldeyim yaşananları kaldiramiyorum

Allah yardımcımız olsun, inşallah tez zamanda kurtulursunuz bu pislikten...

hatalar insanlara mahsuzdur. Bir kez daha denedin ve olmayacağını gördün. Bunu yapmasaydın sürekli içinde soru işareti kalacaktı. Şimdi hayatına evladınla yeni bir yön çiz. Anneler güçlüdür. Tekrar toparlanırsın .Evladın için dik durmak zorundasın. Her şey güzel olur inşaallah.

İnsaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…