- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Kızlar az önce babam aradı kızım eğer aynı şeyleri yaşıyorsan hakkım helal değil soylemiyosan dedi.Sen benim canımsın saçının teline yakarım o evi dedi.o sana nasıl muamele yapıyorsa sende aynısı yap dedi.geldi mı diye sordu gelmedi dedim.Gelince senden yemek isterse beni ara hemen kızılca kıyamet kopsun bakalım dedi.Sana kapım her zaman açık dedi şükürler olsun omuzlarimdan yük kalktı şükürler olsun
valla beklemiyodum ağlattı babam beni bundan sonra görecek gününü oglum 7 yaşında ikinci sınıfa gecti umarım okul hayatını etkilemez ay valla çok mutluyum.Helal olsun o babaniza. Ellerinden opulesi bi adammis.
Ben sizin yerinizde olsam artik bi umidim olmayan bi adamin yaninda bosa kurek cekmek yerine, giderim cabalar didinir annem babamin ayaklarina kul kole olurum, cunku gercek sevgi onlarin kalbinde. Siz evlatlarisiniz, onlar sizi hep sever gordugunuz gibi.
Tamda oglunuzda gordugune gore bu adamdan ne koy ne kasaba olur.
Cekin gidin baba evine.
Oglunuz kac ysinda merak ettim.
2015 ekimde boşandım ben nisan ayında tekrar evlendim bu Nisan'da bi sene oldu işte haklısınız bu donemi atlatirdi fakat yigenim geldikçe babasına sarildikca benim çocuğum dahada içine kapandı korktum açıkçası ona yetememekten ikinci boşanma zor olacak ama en az hasarla atlaması için elimden geleni yapacam bilmiyorum kafam çok karışık ama böylede hayat geçmez ve bir daha asla çocuğum gözümün önünde erisede bir daha adını ağzıma almayacam bu eşim denen adamın büyük konuşmaktan Allah a sığınırım ama artık bıktımTam anlayamadim, geçen sene bosandim demissiniz ve 1 yıl oldu tekrar evleneli yazmissiniz. Ne kadar süre boş kalabildiniz? Şimdi aileniz sizin arkanizda dursa ve yine bosansaniz, çocuğunuz yine aynı sıkıntıları yaşasa, yine mi evleneceksiniz? Elbette çok zordur insanın evladının gözünün önünde acı çekmesi. Ama bu babayla buyumesi daha mı iyi bilemiyorumsiz çocuğunuz için degil, çocuğunuzun bu durumunu kaldiramadiginiz için evlenmissiniz bence. Çünkü bosanan ailelerin çocukları illa ki bu dönemden geçer. Siz 6 ay içinde tekrar evlendiyseniz, çocuğun o psikolojinin ustesinden gelmesine izin vermemissiniz demektir. Ikinci bosanma daha zor olacak, hazirlikli olun
en büyük hatam oydu pedagog a danismadim hiç onu öyle gördükçe gerçekten mahvoldum migren hastası şimdi oğlum daha 7 yaşında ağır geldi kaldıramadı şimdi çok daha mutlu ama ben değilimÇocuğunuzu neden bir pedagog ile görüştürmediniz ?
http://www.pedagogsevilyavuz.com/de...a-nelere-dikkat-edilmeli-bosanma-rehberi.html
Bu yazıyı okumanızı tavsiye ederim . Babanızın güvenini kırmışsınız .
O güveni tamir edin ve bu adama bir daha minnet etmeyecek şekilde yaşamanın yollarını arayın !
Ya sen de çocuğun için yeniden barışmışsın sonuçta, adamın aşkından öldüğünden değil... kendini suçlama bence bu kadar.Merhaba kızlar yeni üye oldum daha önceleri hep okuyordum..Lakin benimki gibi derdi olan birini hiç okumadımneyse başlıyorum..
Bundan 8 sene evvel evlendim lanet adamla,fazla detaya girmeden öyle böyle derken geçen sene boşandık bir tane evladım var.7yasinda o dayanamadı babasından ayrı kalmaya evinden ,odasından ayrı kalmaya ,içine kapandı bir lokma yemez içmez oldu atlatır dedim geçer bugunler derken bu koca kişisi peşini bırakmadı pismanimlar oluyorumlar .Bende saf kalpliyim inandim,dayanamadim oğluma her halde düzeldi dedim bu şans daha ver dedim ailemin tüm karşı çıkmalarına rağmen maalesef tekrar evlendim eski kocamla.
Bir sene oldu tekrar evleneli fakat hiç bişey değişmedi eskiye göre daha iyi olsada en önemlisi artık sevmiyorum !Ben idare ediyordum artık kapılar kapalı olduğunun farkındayım kolum kanadım kırık lütfen ayrı eve çık çalış siginma evi demeyin aileme bu kötülüğü yapamam.Onlar hep yanımdaydı destekti.ben tekrar bu adamla evlendim
Bugün babamlar iftara dışarda savat ettiler bizi üç gün önceden belliydi akşam üstü benim koca kişisi aradı ben gelmiyorum başka yere davetliyim dedi.bende ayıp olur falan dedim kabul etti kırk rica minnet.eve geldi ceketi yıkanmamis diye bağırdı çağırdı Babamı aradı alın bunu götürün istemiyorum dedi.Babam bana biliyorduk böyle olacağını ben demiştim demek istemiyom kızım ama demiştim dedi .yani kendi davetli olduğu iftara gitmek için herkesi birbirine düşürdü beni aileme mahçup etti defoldu gitti babam oruç oruç geldi ama bana hadi kızım toparlan gidiyoruz demedi diyemedi çünkü bana güveni yok yine bu adiyi isterim diye ama bilmiyorki içimde ne nefret ne sevgi hiç bişey kalmadı dua edin lütfen bu adamdan tez zamanda boşanabileyim
Çok uzun oldu hakkını helal edin
Bir dahada böyle bir adam için çocuk şöyle üzüldü, böyle ağladı diye aileni dinlememezlik yapma. Çocuk büyür aklı başına gelir, babasını tanır ilerde merak etme.Kızlar az önce babam aradı kızım eğer aynı şeyleri yaşıyorsan hakkım helal değil soylemiyosan dedi.Sen benim canımsın saçının teline yakarım o evi dedi.o sana nasıl muamele yapıyorsa sende aynısı yap dedi.geldi mı diye sordu gelmedi dedim.Gelince senden yemek isterse beni ara hemen kızılca kıyamet kopsun bakalım dedi.Sana kapım her zaman açık dedi şükürler olsun omuzlarimdan yük kalktı şükürler olsun
babaci değil aslında şöyle konuştu evden o gitseydi çocuğum arkadaslarindan evinden ayrı kalmasaydi daha kolay olurdu ama annemlerin evinde tamamen yabancılık cektiYa sen de çocuğun için yeniden barışmışsın sonuçta, adamın aşkından öldüğünden değil... kendini suçlama bence bu kadar.
Çocuklu halde babaevinde yaşamak da kolay değil. Üstelik çocuğun bu kadar babacı ise... Valla bilemedim
kararım benim hep netti çocuğum mutlu değildi bu sebep kararımı etkilemişti ama artık oda görüyor ve anliyorSen önce kararini al sonra ailen arkanda durur.
Kusura bakma ama kararini 100% almadan bu adamla aileni görüstürme. Ne iyi nede kötü.
Ayni dert benim başımda var (ablamdan dolayi) kac kere dayak yiyip beni cagirdi. Ben ona ev tutmalar, enişteyle kavgalar zart zurt. Benim akil noksani 2 gün sonra yine adamin kicinda dolanmalar filan. Sonunda elimden kaza cikacak diye artik görüşmüyorum (enişteyle). Ablamla cafede filan görüşüyorum.
Demek istediğim, bundan sonra kendin azcik cabala, davani ac, evini tut, aileni daha cok rezil rüsva etme.
Sen kararli oldugun zaman ailende zamanla sana güvenir ve arkanda olur
değişeceği yok öyle bi umudum isteğimde yok, nasipzararın neresinden dönsen kardır.
nereye kadar katlanacaksın ki?
güvenlerini sağlamadan gidemem artık içimde biseylerin kalmadığını gormelerini saglamam gerek daha sonra tabiki bosanacamdualık bi durum yok. baban çekiniyor alt tarafı. al karşına konuş. dersimi aldım boşancam net kararlıyım de. sokağa atacak birine benzemiyor. olmuyosa olmuyodur mahkum değilsin bu evliliğe. karalar bağlama yani. bi adımına bakar. topla eşyalarını çık evden.
Evet ayrı eve çıkamıyorum sığınma evini hele hiç düşünemiyorum eğer babamları yok sayıp bu adımları atarsam gerçekten çok büyük ayıp etmiş olurum çünkü babam her zaman arkamda ve destek fakat bana güvenini saglamaliyim daha sonra ise girer hallederim bi şeyleriAyri eve cikamiyorsunuz, siginma evine gidemiyorsunuz, babaniz size guvenmiyor. Ee peki? Ne olacak? Babaniz elbette guvenmez hakli. Cocugu bahane edip adami geri almissiniz sonra sonuc bu olmus. Uzuldum, cocuklarin elinde oyuncak olmayin ya,yazik degil mi kendinize? Oturup babanizla konusun madem ciddi ciddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?