Kendim ettim kendim buldum:(

Bir dahada böyle bir adam için çocuk şöyle üzüldü, böyle ağladı diye aileni dinlememezlik yapma. Çocuk büyür aklı başına gelir, babasını tanır ilerde merak etme.
İşte bu noktada tıkanıyor um çocuğuma çok düşkün yine aynıları olursa naparsiniz bilmiyorum ama tabiki bu adamla tekrar evlenmem fakat nasıl üstesinden gelirim çocuğumun mutsuzlugunun
Amin inşallah zaten bu evden çıksam boşanmak için ne gerekiyorsa çocuğum ve kendim için bütün yerden yarım Alacam pedagog pskaytr psikolog vs

kararım benim hep netti çocuğum mutlu değildi bu sebep kararımı etkilemişti ama artık oda görüyor ve anliyor

Annelik içgüdüsüyle bir karar almışsınız. Bu karar nakadar dogru tartışılabilir.
Çocuğunuz ilerde kesinlikle sizi anlıcaktır.

Boşanın ve güzel bir hayat kurun.
İnşallah herşey gönlünüzce olur

Simdiden başlayın. Evden neden cikamiyorsunuz peki? Babaniz mi kabul etmiyor size guvenemedigi ivin onu kaçırdım
yok hayır şimdi cikabilirim giderim ama utanıyorum şöyle anlatayım babamın çocukluk arkadaşları var ben tekrar barışmak istediğimde babam çok sert bir şekilde reddetti bende babamın bu arkadaşlarından ucunu aradim x amca ben eşimle barışmak istiyorum fakat babam karşı çıkıyor onu ikna edebilir mısınız sizi dinler o dedim. Ve babamı ikna ettiler. Şimdi bu arkadaşlarıyla çok şık görüşüyorlar yani akrabadan yakinlar onlardanda çekiniyorum babam onlara da mahçup olacak işte böyle koca aptalim ben

Aslında doğru karar verdigimi düşünüyorum evladım için çünkü o çok mutlu bu evde arkadaşlarıyla bu mahallede babası gitse burdan her şey daha güzel olacak ama ne yazık ki ev eş kisisinin babasının

Ne olursa olsun siz evlatsiniz siz canindan bi parcasiniz.sizinde bi evladiniz var meticede. Allah vermesin ayni seyleri o yaşasa. Siz ne sekilde tepki verecektiniz. En fazla ben demistimler kirginliklar olur birkac gun ama sonra geçer elbet. Annenizle konusun birde bakalim. Yaşınız kaçtı?

Bence bukadar cekinmeyin babanizdan birkere olmus olan. Bu durumdan bir an once siyrilin. En azindan o okuzle ayni cati altinda yasamaktansa babanizin gönlünü alip o evden gitmek çok daha evladır..

Bence bukadar cekinmeyin babanizdan birkere olmus olan. Bu durumdan bir an once siyrilin. En azindan o okuzle ayni cati altinda yasamaktansa babanizin gönlünü alip o evden gitmek çok daha evladır..
Aslında babamdan cekinmiyorum yasattiklarini çekiniyorum şimdi gitsem sarılır ağlar ama ben yasattiklarini altında eziliyorum bu arada 26 yaşındayım

1 yas kucuksun benden. Diyorum ya sen evlatsin cansin. Cekindigin her an her dakika hem kendine hem ailene yuk. Onlarda diken ustundedir napiyo nediyo bu kiz diye. Bian önce gitmelisin bence zaman kaybetmeden. Yoksa ne babalar var kabul etmeyen kizlarini. Birbirinize kenetlenip birbirinizin yaralarini sarmakla mesgul olmak zamaninizi daha iyi degerlendirmek olur bence. Boyle oturmak düşünmek kafanizda öyle olir boyle olir diye senaryolar cizmek size hicbirsey kazandirmaz sadece zaman işler ya lehinize ya aleyhinize..

Doğru lakin cesaretim yok oğlum yine aynı davranışta babam bu sefer tolerans göstermeyebilir oğluma biraz daha zaman sadece bayram sonunda büyük kavga çıkarıp babamlari tekrar aramasını sağlamayı düşünüyorum bilmiyorum ne kadar doğru

Kuzenim de ayni sekilde. Bosanma olmadi ama iki defa tam bosanma asamasina gelmisken kocasina geri dondu. Simdi ailesi gel diyemiyor da. Keske anne babalari biraz daha fazla dikkate alsaniz.

Kuzenim de ayni sekilde. Bosanma olmadi ama iki defa tam bosanma asamasina gelmisken kocasina geri dondu. Simdi ailesi gel diyemiyor da. Keske anne babalari biraz daha fazla dikkate alsaniz.
ilk boşanmada gittim baba istemiyorum bu adamı yarın dava açıyorum dedim gittim adliyeye dilekçe verdim iki ay içinde tek celsede bosandim.Bilmiyodum ki çocuğum zorluk çıkarak yada çıkardığı zorluklar karşısında ben çaresiz kalacam her şeye herkese karşı güçlü durdugum ben, çocuğum karşımda öyle mutsuzken gitti yerine ezik biri geldi
Yapamadım çocuğuma karşı güçlü anne olamadım

Aslinda annelerin en buyuk hatasi cocuklarinin kendilerini yonetmesine izin vermek. Daha oyun cagindaki cocuklara hayatinizi etkileyen konularda soz sahibi yapmak.

ya burda bi kişi vardi eski kocasina geri dönmek için.
M maviliezgi sana bundan örnek olsun...
Biliyorum o konuyu benimkide kararligiyla geldi pişmanlığını hissettirdi yapmadığı kalmadı inandım güvendim ama bir sene sonra yavaş yavaş eski haline dönmeye başladı oda öyle olacak muhtemelen adama ve çocuğuna yazık olacak kendilerinide degistiklerine inandırır kendilerini ama değişmiyor

babaci değil aslında şöyle konuştu evden o gitseydi çocuğum arkadaslarindan evinden ayrı kalmasaydi daha kolay olurdu ama annemlerin evinde tamamen yabancılık cekti
Hımmm anladım valla canım kocanla anlaşamıyorsam huzurun yoksa bitir neden dersen huzursuz kavgalı evliliklerden çocuklar daha mutsuz oluyor. Alıştığı ortamdan ayrı kalmaya arkadaşlarından ayrı kalmaya bir süre sonra alışır ama anne baba kavgasına evdeki huzursuzluğa hiç alışılmaz. Bak benim annem babam dünya iyisi insanlardı sevgi dolulardı ama birbirleriyle hiç anlayamazlardı iki güne bi evde kavga.. şiddet vs olmazdı ama iki güne bi tartışıp birbirlerine küserlerdi bu beni o kadar üzerdi ki bana sevgi göstermelerinin de bir anlamı kalmadı zamanla keşke beni daha az sevselerdi ama birbirlerini daha çok sevselerdi düye düşünürdüm anne baba evde anlaşmazsa o çocuk boşanmadan daha mutsuz oluyor

Muhakkak öyle ama bunu anlaması için biraz zamana ihtiyacı var zira dün ki kavgadan sonra çıktı arkadaşlarıyla top oynadı ama annemlerde her gün depresyondaydi

Muhakkak öyle ama bunu anlaması için biraz zamana ihtiyacı var zira dün ki kavgadan sonra çıktı arkadaşlarıyla top oynadı ama annemlerde her gün depresyondaydi
Ya bilemedim iki ucu ... yani çok afedersin. GerÇekten zor bir durum ... belki çocuktan çocuğa değişiyordur ben mesela küçükken boşanmalarını çok istemiştim.. ama şu da var birlikte olma kararı alırsanız da sen gene azami dikkat göster onun yanında belli etmemeye.. en etkilenmez görünen çocuk bile etkileniyor emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…