Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 30 yaşındayım nişanlım 42 aramızda 12 yaş var.Ben bile zaman zaman jenerasyon farkı dolayısıyla zorlanıyorum açıkçası.22 yaşında iken asla böyle bir ilişki düşünmezdim ancak benim yaşımdaki olgunluğa gelir isen belki anlaşırsınız ama zor.21 yaş gerçekten çok fazla
Yasak elmadaki Halit geldi aklıma. Önce bı karısı vardı. Sonra o kadından daha genç olan enderle evlendi. Enderle evliyken enderden daha genç olan yıldızla evlendi. Sahikayla nişanlandı. En son geberip gitti. Sizin sevgili de sıraya dizmesin sizi
17 sayfa okuyamadım ama adam evli miymis evli değilse olur bence neden olmasın benim de öyle bir iliskim vardı ama adam Halit argun gibi her kadından bir cocuk yapmıs uc kız cocuk babası bir adamdı. Baya da uzun sürmüştü ılıskımız. Bazen hayata sonuç odaklı olmadan devam edince daha mutlu oluyoruz, ben onunla bir evlilik hayali kurmamıştım hicbir zaman, ıkımızın de hayatında belli zaman dilimlerinde belli dönemlerde bulunduk, bir süreci paylaştık, güzeldi cok zordu ve bitti. İyi hatırlıyoruz birbirimizi. Her iliskinin bir kapasitesi bir ederi var. Bu konu üzerine cok sey söylenir de konu sahibi dalga geçmiş sanırım biraz o yuzden cok da yormama gerek yok kendimi