Aman aman iyi olmus bencede. Yas farkı sorun degıl dıyenlere de ınanma bence. Baya baya sorun oluyorYok çalıştığım yere gelmemişti iş bakacaktı sözde bana,bu yüzden Whatsapp grubu kurmuşlardı..Kendisi özelden 1-2 kez yazdı bana hatta bir üye (belki sizdiniz hatırlamıyorum) söylemişti “belki olursunuz aranızda çok yaş farkı yok” diye,görüşmek vs. istedi ben abimi bahane edip istemedim.9 yaş var aramızda,yapamayacağımı biliyorum.
nidenkineeeeee?Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşunaaaademeye geldim
boyatır saçları daaaa miss gibiiiiAşk bu olur mu olur kır saç siyah saç çok uçuk bir yaş farkı olmadığı sürece farketmez yaşa ve gör
Kız niye boyatsın kır saç karizmatik oluyor eşimin başladı kırlaşmaya seviniyorumboyatır saçları daaaa miss gibiiii
pandemi de benimkinde de arttı beyazlar ama robinson cruise e benzedi berbere gidememekten adammmKız niye boyatsın kır saç karizmatik oluyor eşimin başladı kırlaşmaya seviniyorum
Bizimki evde kendi kendini yaptı traş becerdi de benim kaşlara da el attı olan oldupandemi de benimkinde de arttı beyazlar ama robinson cruise e benzedi berbere gidememekten adammm
Ayy senin fıkır fıkır olduğun yaşlar o ise olgunlaşmıştır ayy zor bu yaş araları sen dans etmek istersin müzikle o otururGüldüm bu yorumaağlanacak halime gülüyorum ben 22 o 43 yeni girdi
Ben bu oyunda yokum hacınidenkineeeeee?
Kız kekliyor bizi canı sıkıldıkça değişik konular açarakkonu sahibiii hu huuu ne karar aldın tamam mı devam mııı?
Ya bak ne iyi dediniz kadınlara gelince hemen biyolojik saati var, erken çökerler muhabbeti hemen başlıyo. Ama erkeklerin sanki kuşları hep ötecek diye garantileri varmış gibi bunlar dillendirilmiyo valla bu yorumu alkışladım :))Pipisi işlev görmez onun ben diyim de
Hayat gećirmek icin cok yaşli kiz için.1 ila 3 yil arasi zirvesi evet.ama.kizin onunde yillar var napsin bi ömür gecmez adam bi kac yil.sonra zirveden inecekHem cok yasli hem de erkegin zirvesi...
Inanin daha tutarli seyler soyledik biz.
Ben 22 yawinda degilim malum 43 luk adamlari bile 22 lik citirlar kaptigi için işler kesat cey cey kardeştavsiye verdin iyi de sen buldun mu bari birini?uzun zamandır konu açmıyorsun merak ettim?
kaptırmayın siz de yahuuu.artk 35 40 yaşındaki kadınlar genç görünüyor bakım sayesinde.ama bakım dedim bak estetik değilll.hemen estetiğe koşmayasınnnnnnnBen 22 yawinda degilim malum 43 luk adamlari bile 22 lik citirlar kaptigi için işler kesat cey cey kardeş
Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya.Valla işin zor hele kadını nasıl tutmasını biliyor, kadına kıymet veriyor, ince nazik kibar ise işin zor.
Heralde adam belirli bi konumdadır.
Tüpçü fikrete aşık olacak halimiz yok.
Arkadaşım kendinden 20 yaş büyük eşiyle evlendiğinde 28/48 di yaşlar. Gebe kaldı hemen cocuk da dogurdu.
Şu an ki durumlarını bilmiyorum.
Her fırsatta gençlere taş çıkarır diyip dururdu.
Sizde şimdi gençlere taş çıkarır demeyin:):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?