Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Aman aman iyi olmus bencede. Yas farkı sorun degıl dıyenlere de ınanma bence. Baya baya sorun oluyor

konu sahibiii hu huuu ne karar aldın tamam mı devam mııı?
Kız kekliyor bizi canı sıkıldıkça değişik konular açarak

Konu sahibinin yaş aralığına yakın biri olarak etrafta bir sürüüüü taş gibi çocuk varken ne yapayım amcaları. Maddiyatla ilgili durumlar yoksa konu sahibi de ne yapsın o adamı yani çok saçma.

15 yaş üstü yaş farkı sorun oluyor evliliklerde kuşak farkı oluyor resmen 5 yıl sonra yada 10 sene sonra erkek daha da yaşlanıyor kadın ise kadınlığın doruk noktasında uyumsuzluk söz konusu ama siz bilirsiniz tabi aşkın yaşı yoktur derler ama bir ömür boyu sürecek bi karar hakkında hayırlısı olsun benimde bi tanıdığım var 26 ve 46 yaş tı evlendi

Pipisi işlev görmez onun ben diyim de
Ya bak ne iyi dediniz kadınlara gelince hemen biyolojik saati var, erken çökerler muhabbeti hemen başlıyo. Ama erkeklerin sanki kuşları hep ötecek diye garantileri varmış gibi bunlar dillendirilmiyo valla bu yorumu alkışladım :))

Çok afedersin ama şu gencecik yaşında kendini 50 yaşına dayanmış adamla yatakta hayal et... hala soğumadıysan sıkıntı büyük!
Iyy benim midem kalktı bile

Valla işin zor hele kadını nasıl tutmasını biliyor, kadına kıymet veriyor, ince nazik kibar ise işin zor.
Heralde adam belirli bi konumdadır.

Tüpçü fikrete aşık olacak halimiz yok.

Arkadaşım kendinden 20 yaş büyük eşiyle evlendiğinde 28/48 di yaşlar. Gebe kaldı hemen cocuk da dogurdu.

Şu an ki durumlarını bilmiyorum.
Her fırsatta gençlere taş çıkarır diyip dururdu.

Sizde şimdi gençlere taş çıkarır demeyin:):):):)

Ben 22 yawinda degilim malum 43 luk adamlari bile 22 lik citirlar kaptigi için işler kesat cey cey kardeş
kaptırmayın siz de yahuuu.artk 35 40 yaşındaki kadınlar genç görünüyor bakım sayesinde.ama bakım dedim bak estetik değilll.hemen estetiğe koşmayasınnnnnnn

Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya. Sonra meyve + TV yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…