Kendimden 21 yaş büyük birisine aşık oldum ...

Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya. Sonra meyve + TV yaparlar.
Ay deme öyle neler biliyoruz.
Bu işlerin yaşla valla alakası yok vücudu sağlığı anatomisi adamın libidosu iyiyse :):):)
Taş çıkarır diye dolanıyorlar etrafta.

Bu arada seni inanılmaz merak ediyorum.
Rumuzun çok tatlı.
Yaz kızım :)

kaptırmayın siz de yahuuu.artk 35 40 yaşındaki kadınlar genç görünüyor bakım sayesinde.ama bakım dedim bak estetik değilll.hemen estetiğe koşmayasınnnnnnn
Estetiksiz bakim bakim midir allasen.ya var bi hayalim,bakalim....
Hadi soylim sen yabanci değilsin.arabayi satip bbl yaptircambi de surada bisiler,bi de gamze estetiği patlattiktan sonra...ahahha saka saka

Estetiksiz bakim bakim midir allasen.ya var bi hayalim,bakalim....
Hadi soylim sen yabanci değilsin.arabayi satip bbl yaptircambi de surada bisiler,bi de gamze estetiği patlattiktan sonra...ahahha saka saka
yav yapmaa allesenn vazgeçirdik sanıyordukk seni araba satıp estetik yaptırmaktannn.kolejen kullannn iyi beslennn spor yapp bir de makyaj saç tamam işteeeee

Ben evlendikten sonra takip edemedim ama sanırım son 5 yıl içinde 20-30 yaş arası genç delikanlıların soyunda bir tükenme sözkonusu. 20li yaşlardaki kızlar 40lık 50lik heriflere deli divane aşık oluyor.
İster genç görünsün ister dinç olsun, 50 ye merdiven dayamış.

Her şey cücükten ibaret değil sevgi aşk varsa

ya aslinda zengin olsam ben ve erkek olsam yasi 35 e dayanmis orta halli bi kadin alir estetikle kadini guzellestirirdim hem sevap,hem kadin minnettar,hem istedigim gibi yaptirirdim..mis...bknz tarkandan sonra eşi nasil guzellesti....hic kafasi calismiyo bazi zengin erkeklerin
20 lik kadini herkes ister.bi sure sonra paran bitince gider o.bknz diye ornek verecektim aslinda da dava mava acar diye vermedim

Ben bilmem. 48 yaş çok fazla. Dede olmuştur şimdiye.

Teşekkür ederim seni biliyorum, çok görmüyorum. Eski pp Einstein di benim.

Hiç evlenmemiş

haklısın vallaaaa

Pipisi işlev görmez onun ben diyim de
Herşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani bu ve inanın bana diyorsunuz ya yok amca yok dede asla asla görseniz şoka girersiniz nasıl bu yaşta diye ama o kadar güzel seviyorki anlatamam

Ayol 21 yas cok fazla cok cus yani sen dogdugunda herif milli olmustur yani hatta daha da erken diyelim bekar evlendin suanda sen 21 o 41 olsa 10 sene sonra sen 31 o 51 amca bildigin saçmalama ayol kıskanç olur hayati sana dar eder
Evlenmem tabikide saçmalama heves

Bulmuş gencecik çıtır çıtır kızı, sever tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…