para çoksa onları sayarlarr hangi fona yatırsak altından ne kadar gelirrr elde ederizzz arabamızı mı yenilesek acaba gibi dertlerle uğraşırlar ne güzelll.Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya.Sonra meyve + TV yaparlar.
Ay deme öyle neler biliyoruz.Taş çıkaracağı şurda 3-5 yıl ya.Sonra meyve + TV yaparlar.
Estetiksiz bakim bakim midir allasen.ya var bi hayalim,bakalim....kaptırmayın siz de yahuuu.artk 35 40 yaşındaki kadınlar genç görünüyor bakım sayesinde.ama bakım dedim bak estetik değilll.hemen estetiğe koşmayasınnnnnnn
yav yapmaa allesenn vazgeçirdik sanıyordukk seni araba satıp estetik yaptırmaktannn.kolejen kullannn iyi beslennn spor yapp bir de makyaj saç tamam işteeeeeEstetiksiz bakim bakim midir allasen.ya var bi hayalim,bakalim....
Hadi soylim sen yabanci değilsin.arabayi satip bbl yaptircambi de surada bisiler,bi de gamze estetiği patlattiktan sonra...ahahha saka saka
Her şey cücükten ibaret değil sevgi aşk varsaÜç beş seneye cücüğü ölür onun benden söylemesi
Akşamları da takma dişlerini bardağa koyar, sabah lavaboya gittiğinde sana güzel bir sürpriz olur
Dur bi dk ama parası varsa en kötü ihtimalle implant yaptırır
Ben bilmem. 48 yaş çok fazla. Dede olmuştur şimdiye.Ay deme öyle neler biliyoruz.
Bu işlerin yaşla valla alakası yok vücudu sağlığı anatomisi adamın libidosu iyiyse :):):)
Taş çıkarır diye dolanıyorlar etrafta.
Bu arada seni inanılmaz merak ediyorum.
Rumuzun çok tatlı.
Yaz kızım :)
Hiç evlenmemiş43 yaşında evli değil, çocuğu yok yaşını hiiç göstermiyor yakışıklı ama evlenememiiş bu yaşa kadar da seni beklemiş mikemmel insan bak senn.. yahu istediği kadar yaşını göstermesin gerçekler var, 7 yıl sonra bu adam 40 yaşında sen daha 28 yaşında..adam ununu eleyip asmış oturaklı bir hayat yaşayacak sen eğlence, o dingin sen hareketli kuşak farkı var bir kere yani babanız olacak yaşta ama babanız olsa beni anlamıyorsun dite çemkirirsin vee yüzde yüüz adam evlii ya da boşanmış
Şimdi böyle düşünüyorsun, yaşayınca en önemlisi cücük olacak güven bana.Her şey cücükten ibaret değil sevgi aşk varsa
haklısın vallaaaaya aslinda zengin olsam ben ve erkek olsam yasi 35 e dayanmis orta halli bi kadin alir estetikle kadini guzellestirirdim hem sevap,hem kadin minnettar,hem istedigim gibi yaptirirdim..mis...bknz tarkandan sonra eşi nasil guzellesti....hic kafasi calismiyo bazi zengin erkeklerin
Yokadamın çocukları var mııııııı?
o iyiymiş bakk.ama bak aramızdaki 35 lik bekar kadınlar sana diş biliyorlarrrrr .
Herşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani buPipisi işlev görmez onun ben diyim de
Sadakatsiz dizisi gibikesin evlidir. karısıyla mıtlu degıldır. ayrı yatıyorlardır. bosanacaklardır. konu sahibesi de cok cabalamiş ve ayrılamoyor. ve cok asık herzaman kı hikaye işte
Evlenmem tabikide saçmalamaAyol 21 yas cok fazla cok cus yani sen dogdugunda herif milli olmustur yani hatta daha da erken diyelim bekar evlendin suanda sen 21 o 41 olsa 10 sene sonra sen 31 o 51 amca bildigin saçmalama ayol kıskanç olur hayati sana dar eder
Bulmuş gencecik çıtır çıtır kızı, sever tabi.Herşey işlev değil canım zaten evlenmeyi falanda düşünmüyorum yani en fazla 1-2 ay sürer heves yani buve inanın bana diyorsunuz ya yok amca yok dede asla asla görseniz şoka girersiniz nasıl bu yaşta diye ama o kadar güzel seviyorki anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?