kendimden çok mu taviz verdim ilişkimde

  • Konu Sahibi Konu Sahibi dml20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

dml20

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
64
6
286
İstanbul
selam arkadaşlar uzun zamandır ilk defa yazıyorum kafamdaki soru işaretlerini bazen en yakın dostlarıma bile anlatamıyorum burda yazmak bana huzur veriyor şuan derdime gelince,,

3 ay önce biriyle tanıştım etkilendim çok önce wpta konuştuk sonra sosyal medyada takipleşme falan derken baya konuştuk sevgili olduk. Sanki ruh ikizimdi her şeyimiz ortak düşünce yapımız aynı . ilk defa aklıma evlililik geldi ben çok korkarım evlilikten bu çocukta beni çeken bişi oldu . Velhasıl yılbaşı gecesi görüştük yanımdaydı öle şakalaşıyorduk bak ben seni böyle tele kayteddim ya sen nasıl kaydettin derken ben bunu aradım bi baktım teli kapalı dedim jarzın mı bitti hayır dedi peki sebep ne senleyken bir başkası aramasın rahatsız edilmeyelim dedi bende böyle bi saçmalık olamaz aç teli açtı zorla teli elime alıcak gibi oldum elime bi daldı tırnağı elimi kanattı dedim sakin ol bişi saklıyosun ağlar yakar affettirdi kendini bana aradan biraz zaman geçti ingmnda saçma sapan kızları olduğunu silmesini istedim tamam kapatıyorum dedi kapattı hesabı bi hafta sonra bi baktım yedek hesaptan takipleşmeler devam bunu konuşmaya gittim yanımdayken bir kız aradı ve şüpheli şüpheli konuştu kızı geri ara ben konuşcam dedim kız bana ben onun bir sevgilisi olduğunu bilmiyodum dedi sana ss atcam bana söylediklerine bak dedi kıza seni özlüyorum ihtiyacım var sana değerlimsin yazmış dedim bak neler yapmışsın arkamdan neler çevirmişsin yine ağlar yakar ben salak gibi affettim ama dedim ilişkimiz cok yeni iki ay oldu bunlar olmamalıydı ben seni seviyorum bu bidaha olmasın tamam dedi daha dün akşam yanımdayken bi farkettim adım yazıyı telde aşk yazardı normalde dedim ne bu adını iki kere kaydetmişim ne alaka ya dedim sonra online fatrusanı baktım yanında bi noyla 56 dk konuşmuş dedim sen yine benim arkamdan iş çeviriyosun artık sana inanmıyorum bitirdim .

daha yazmadığım bir sürü olay var aslında ama şuan çok kötüyüm yazamıyorum bu çocuk bana ihanet etti . Benim maaşım onunkinden daha iyiydi ve o borç ödüyodu ben o yüzden nere gitsek çay dışında hesabı hemen öderdim bu konuda mahçup etmedim onu iki üç kere de borç verdim bunları düşününce salak seni kullanmış diyosun ama kendine bunu yakıştıramıyosun ona da o öyle bir insan değildi diyosun ama gerçekler kafana dank ediyo işte 3 ay bile insanı maf etmeye değiyo biz iki günde bir görüşürdük ben nerde hata yaptımda ya da neyin cezasını çekiyorum diye düşünüyorum sadece
 
"Salak gibi affettim"den sonrasını okumadım. Tespitiniz şahane. Yaş kaç bu arada gençler?

Hikayenin başında belirtilmemiş ama tanışma da internetten olmuş gibi duruyor, reelde telefonunu kapatmadan hovardalık yapmaya totosu yemeyen, sanaldan üç beş af kızı birden idare etmeye çalışan sanal köy kurnazı delikanlı vakası. Uzak durunuz.
 
Adam harem kurmaya çalışıyor sen hala ona yakıştıramıyorum bla bla bla.... ( adam dediysemde lafin gelisi )
Allah kurtarmış seni, şukret.
 
İnsan yazı yazarken bile hata yapar ve silgi ile siler sil gitsin
 
Evlendikten sonra aldatıldığını öğrenenler var, 3 ayda görmüşsün iyi ki işte. Arkasından dertlenmek bile vakit kaybı. Aşağılamak anlamında söylemiyorum da lise çağında mısınız ya da üni hazırlık sınıfı falan? Bu dönemde kendini Playboy sanan tipler olur yani, salla o yüzden. İleride başka bir "ruh ikizi" bulursun.
 
Flörtöz , güvenilmez biri. Herşey çok açık ortada, görüşme bir daha, çok çekersin bundan
 
Üzülme deymez ve o senı yolunacak kaz olarak görmüs sakın affetme senı kafaya almaya calışır bu zamana kadar olan olmuş, bundan sonra uzak durmasını saka engelle ben olsam onu yerın dibine sokar öyle yol verırdim.
 
Hangi iliski? Ortada iliski görmedim ben.sadece yedek teker olmussunuz. Bosta kalinca lazim olursuniz diye kenarda tutuyormus sizi. Kurtuldugun iyi olmus.
 
bide bana diyo okul bitsin evlenelim senle cok ciddiyim ilk defa bir kızla kaç kıza söyledi acaba bunları düşündükçe deliriyorum
 
Sizinle birlikte 2—3 kişiyle daha konuştuğunu düşünüyorum.sizi de maddi açıdan iyi durumda olduğunuz ve herşeyi üstlendiğiniz için tutmuş,yani kendini sağlama almış.
Ayrıldığınızı belirtmişsiniz yalnız telefondan ve sosyal medyadan engellemeyi de unutmayın çünkü kanmaya müsait duruyorsunuz.(daha önce de yakaladığınız halde ısrarı ve duygusallığınızdan dolayı ilişkiyi sürdürmüşsünüz)
 
çıktım buguün yeni hat aldım istg kapadım bir süre böyle olması benim açımdan daha iyi
 
Bu karaktersizle evlenmeyi düşünmüyosundur inşallah. Hiçbi halt olmaz bundan ayrıl gitsin. Zerre kadar haketmiyo seni..
 
yaptığı herşeyi tek tek düşünüyorum ama yinede aşırı canım acıyo ilkinde öğrendiğimde ayrılmalıydım bu kadar bağlanmazdım
 
Back
X