• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendimden çok mu taviz verdim ilişkimde

• Konu Sahibi Konu Sahibi dml20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adam seni maddi olarak kullandığı birde üstüne rahatça çapkınlık yapabildiği için yanında tutuyor. Çünkü daha önce affetmissin ve senin zaafından istifade ediyor. Kesinlikle seni sevmiyor.

Aldatan tekrar aldatir. O yuzden ne yapacaksin basacaksin tekmeyi.

ALLAH benimde belamı versin afettim onu beladan nefret eden ben sabahtan beri bela okuyorum içimdeki acı öfke geçmedi

Hata yapan malesef ki üst üste yapıyor şans vermek o kişinin ahlakını değiştirmiyor siz de bunu bizzat yaşamışsınız önünüze bakın şimdi yeni olduğunuz için üzülürsünüz ama elbet içiniz soğur çünkü vicdanınız rahat.

Aslında her şeyin farkındasınız. Yol yakınken kurtulmanız iyi olmuş.
2 ay hiçbir şey değil, çok rahat atlatırsınız emin olun ama asla dönmeyin. Çünkü belliki yapıp edip özür dileyip tekrar yapmak karakterinde var kişinin.

Affedip evlenseniz bile ilerde aldatılma ihtimaliniz çok yüksek.

Bence suç tamamen sizde. İlk görüşmede zaten ne mal olduğunu belli etmiş. Israrla affetmişsiniz. Kusura bakmayın ama sizi kullanmış. Lütfen bir daha barışmayın.

ruh ikizim demiştim ama yanılmışım benim karakterimde böyle bişi yok evet farkındayım ama iki ay için bile zamanımı böyle bi insanla geçirdiğim için acıyorum ama herşey insana bi tecrübedir bunu böyle düşünüp yoluma devam etcem yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Ayrilmissiniz zaten gecmiste birakip yolunuza bakin.
Belli ki bir cok kisiyi ayni anda idare etmeye calismis ama eline yuzune bulastirmis.

Duygularınıza karakterinizden götürmeyecek kadar yer verin hayatınıza..
3 aylık ilişki de 2 kez ihaneti affedecek kadar düşerseniz,karşınızdaki adamcığa layık olduğunuzu gösterirsiniz sadece o kadar..

Back
X