Kendimden fazla mı taviz verdim ?

Çok sinir bozucu oluyor ama ya. İnan sinir oluyorum. Hayır biz bir şey yapsak bile sonuçta yaşını başını almış insanlarız. Günahı da sevabıda bize .. Babama sen merak etme deyince , evladın olsun görücem diyor .

Aynısı tatlım....Ne diyeyim valla bendede pek çözüm yok :D

Evliliginizi yasamadgndada aynı mıydı durum? Yani bazi seylerden bahsetmişsnz ama baskısı korumacılığı da mi vardiAcaba evlendiniz boşandınız diye toplum baskısından mi korkuyor yada aynı şeyleri yasamanızdan korktuğu için korumaya mi çalışıyor

Bu anlattıkların benim için kabus demek. Aşabilceğini pek düşünmüyorum, yani babanı değiştiremessin senin yerinde olsam evlenirdim galiba

Dini içerikli yorum yazmışım ondan ban almışım. Zaten ban almadığım bir gün yok çok şükür :KK70:
Ben de en son banimi benim mesajimi alintilayip bana satasan birine cevap verdigim icin almistim... ama bana satasan kisi ban almamıştı :))

Neyse etliye sutluye karismadan gidelim :)

Evliliginizi yasamadgndada aynı mıydı durum? Yani bazi seylerden bahsetmişsnz ama baskısı korumacılığı da mi vardiAcaba evlendiniz boşandınız diye toplum baskısından mi korkuyor yada aynı şeyleri yasamanızdan korktuğu için korumaya mi çalışıyor
Aslında babam en çok yeniden üzülürüm diye korkuyor. Yoksa ben çalışan bir kadınım eğer ben yanlış bir şey yapmak istesem ,ona göre, zaten yaparım. Çalışmama da izin vermez... ama toplum önemli mi ? Maalesef evet.

Toplum malesef önemli büyüklerimiz için size bosanms kadın adının takılıp bisey olduğunda direk yuzunuze vurulmasından çekiniyor size laf gelmesinden çekiniyor olabilir. Ama o herşeyden önce bi baba böyle düşünmek gerek :) evladının üzülmesi onu çok yıpratmış olabilir yoksa kimse meraklı değil devamlı aklında birini düşünüp sıkıntı yapmaya onun için herseyini zamanini feda etmeye :)

Toplum malesef önemli büyüklerimiz için size bosanms kadın adının takılıp bisey olduğunda direk yuzunuze vurulmasından çekiniyor size laf gelmesinden çekiniyor olabilir. Ama o herşeyden önce bi baba böyle düşünmek gerek :) evladının üzülmesi onu çok yıpratmış olabilir yoksa kimse meraklı değil devamlı aklında birini düşünüp sıkıntı yapmaya onun için herseyini zamanini feda etmeye :)
Haklısınız inşallah şu süreci sorunsuz atlatırız :)

Sizin düğününüz var değil mi birkaç aya?
Öyle anımsıyorum.
Bence sabredebilirsiniz o döneme kadar.
Evlenince muhakkak azalır hatta biter.
O zaman "dinlememek" daha kolay olur. ;)

Sizin düğününüz var değil mi birkaç aya?
Öyle anımsıyorum.
Bence sabredebilirsiniz o döneme kadar.
Evlenince muhakkak azalır hatta biter.
O zaman "dinlememek" daha kolay olur. :KK66:
Evet inşallah Eylül gibi düğünümüz olacak.
Babam evlenince de kızacak bir şey mutlaka bulur. Aslında babam her zaman bizi düşünüyor ama fazlası da zarar oluyor.

Sanırım babanızın size bir zarar gelmesi yönünde korkuları var. Fazlasıyla korumacı yaklaşıyor, hayatınıza müdahil oluyor, makyajınıza kadar karışıyor. Elbette kalbini kırmayın, bilmiyorum denediniz mi ama bu kadar müdahale etmesinin sebebini sorup onunla daha açık konuşabilirsiniz belki. Baskıdan kurtulmak için hemen evlilik kararı almak ya da işinizi bırakmak kesinlikle atılmaması gereken adımlar bence. Tavrınız nasıl bilemiyorum ama daha açık bir şekilde bu tutumunun sizde bıraktığı hissi anlatmanızı ve onun neler düşünerek size bu şekilde bir tutum takındığını irdeleyerek konuşmalısınız diye düşünüyorum. Sevgiler...

Sanırım babanızın size bir zarar gelmesi yönünde korkuları var. Fazlasıyla korumacı yaklaşıyor, hayatınıza müdahil oluyor, makyajınıza kadar karışıyor. Elbette kalbini kırmayın, bilmiyorum denediniz mi ama bu kadar müdahale etmesinin sebebini sorup onunla daha açık konuşabilirsiniz belki. Baskıdan kurtulmak için hemen evlilik kararı almak ya da işinizi bırakmak kesinlikle atılmaması gereken adımlar bence. Tavrınız nasıl bilemiyorum ama daha açık bir şekilde bu tutumunun sizde bıraktığı hissi anlatmanızı ve onun neler düşünerek size bu şekilde bir tutum takındığını irdeleyerek konuşmalısınız diye düşünüyorum. Sevgiler...
Defalarca konuştum bana genelde söylediği şey ; sen çok alımlısın , başımıza bela olur erkekler diyor. Sanki tüm adamlar dışarıda beni gözlüyor.
Valla ne dersem diyeyim sanırım değişmeyecek.

Back
X