- 23 Ağustos 2012
- 52.556
- En iyi cevaplar
- 1
- 245.488
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadığım şekle benzer anlayıp yorumladım demek ki.Ama bu konudaki baba baski uygulamiyor, onu yapma bunu yapma kadin kismi gezmez konusmaz okumaz vb demiyor ki....sadece kizini biraz fazla seviyorBen cok seker buldum
babalar icin kizlarinin yeri gercekten ayri, kizlarinin dugununde aglayan cok baba gordum
![]()
Geçen dedim ki "evlenirsem hemen boşanırım he" -evleneceğini nerden çıkardın kimseye vermiyorum ben seni turşunu kurucam diyorAma bu konudaki baba baski uygulamiyor, onu yapma bunu yapma kadin kismi gezmez konusmaz okumaz vb demiyor ki....sadece kizini biraz fazla seviyorBen cok seker buldum
babalar icin kizlarinin yeri gercekten ayri, kizlarinin dugununde aglayan cok baba gordum
![]()
Missyy kahkaha attımmm yaaaa![]()
Kızını kadın kılığında takip ederken gözaltına alındı
Edinilen bilgiye göre olay, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Tekelioğlu Caddesi üzerindeki bir parkta meydana geldi. Parktan geçen vatandaşlar kadın kıyafetleriyle bankta oturan şüpheli bir kişiyi görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. sayfa 1www.anadolugazetesi.com
Babamı kırmak değilde , başka çocukları da var . Keşke biraz da onlara baksa.Yani böyle kavga, dövüş, hakaret olmuyorsa merak etmesine bir şey yapılamaz bence.
Benim babam da sadece nerede olduğumu merak eder saate karışmaz. Ama nerede olduğumu illa mesaj atmam gerekir. Diyelim ki yazdım “baba şu mekandayım” diye, 3-4 saat içinde tekrar yazmazsam “hala aynı yerde misin ya sıkılmadın mı orda, yoksa başka yere geçtin bana mı söylemiyorsun” diye arar
Bu maalesef ülkemizin gerçeği. Türkiyede yaşayınca kim kızını hiç merak etmeden geceyi geçirebilir ki? Ben babayı kırmaya gerek görmedim.
Geçen dedim ki "evlenirsem hemen boşanırım he" -evleneceğini nerden çıkardın kimseye vermiyorum ben seni turşunu kurucam diyor![]()
Babacigina Allah uzun ömürler versin insallah. Rabbim başınızdan eksik etmesin.
Babanın gönlündeki nazlı cicek olmussun, malesef yas 30 da olsa 40 ta olsa evlat işte,hep elleri üstünde oluyor. Biraz bunaltıcı farkindayim. Evlenceksin zaten azıcık idare ediver yaslaninca daha bi düşkün oluyorlar zaten kizlarina :)
Hım yok bibi ya benim babam çok sevimli . Yaramaz bir çocuk gibi. Evlensemde devam edecek biliyorum.Benimde babam çok sıkardı ve senin ki gibi ponçik de değildi ama yapmadığım kalmadı o ayrı !) ben boğuluyordum hala kendisini çok sevmem tabi başka olaylarda var
Hahahahahahahha :) ne guzel ya benimde kizim olsaydi benimde aklim kaçardı vallahi ne yalan söyleyimBabam diyor ki evlenmezsen seni yurt dışına yollayacağım.birlikte kaçalım diyor. Fazla romantiksin diyorum.. Varlığı yeter tabi ama bu kadarı da fazla oluyor bazen. Eve gitmeye korkuyorum
Ama mesela eve geldi , evdeyim ya bal kızım can kızım. Evde değilsem gıcıklığına arabayı iki çizgi ortasına alıyor ki park edemeyeyim :))))
Doğru diyorsun.Ne garip değil mi aile atılmıyor bir şekilde hayati bir konu olmadikca.Ama eş sevgili atılıyor.Bunları nişanlı yapsa " hemen ayrıl" falan denir ama yapan kişi "baba" olunca tatlış (!) oluyor.
O durumun derinliği yarasi hiç gecmiyor bence.Ben böyle bir babam olsun isterdim ya. Evet hatalı yaklaşımları var ama ona bile özeniyorum işte.
Geçenlerde bir konudayenGEnC de annesini anlatmıştı. Çok tuhaf yanlış bulduğum halde özendim. Bizler de fazla özensiz büyütüldük galiba.
Teşekkür ederim. Çözüm öneriniz var mı peki sayın Milana22Okurken boguldum , Allah yardimciniz olsun