Kendimden korkuyorum(Ben deliyim?)

ya canım bak bebek düşünüyormuşsun benim ablamda 162 boyunda ve 86 kilo ile hamile kaldı hemde 34 yaşında idi herkez bu kiloyla bu yaşla doğuramazsın dedi valla 8 kilo aldı. çok sağlılıklıda bir oğlan doğurdu.şimdi hala 86-88 arası gidip geliyor hayatından da çok memnun
bir ara tirodine baktırdı. doktor ona demişki seninki hormonsal değil boğazdan demiş..onu bile ti ye almıyor... hayatından da çok memnun eniştem daha birgün ona şişmansın demedi.. babam sürekli laf söylüyor ama onun umrunda değil... ama en güzelini o yapıyor..hayatın tadını çıkarıyor.. şu iki günlük ömrümüzde niye takıyorsunki bak evlisin bir ailen var seviliyorsun.

ya canım bak bebek düşünüyormuşsun benim ablamda 162 boyunda ve 86 kilo ile hamile kaldı hemde 34 yaşında idi herkez bu kiloyla bu yaşla doğuramazsın dedi valla 8 kilo aldı. çok sağlılıklıda bir oğlan doğurdu.şimdi hala 86-88 arası gidip geliyor hayatından da çok memnun
bir ara tirodine baktırdı. doktor ona demişki seninki hormonsal değil boğazdan demiş..onu bile ti ye almıyor... hayatından da çok memnun eniştem daha birgün ona şişmansın demedi.. babam sürekli laf söylüyor ama onun umrunda değil... ama en güzelini o yapıyor..hayatın tadını çıkarıyor.. şu iki günlük ömrümüzde niye takıyorsunki bak evlisin bir ailen var seviliyorsun.

kıyafet konusuna gelince güzelim herkez aynı problemleri yaşıyor. bende 1.70 boyunda 69 kilo iri yapılı biriyim. inan bana bende her istediğimi üzerime göre bulamıyorum. kadınların %70 aynı problemi yaşıyor. ama bende kendime göre giyinip yakıştırıyorum...

yaa bundaa takılcakk ne var ALLAH başka büyük bi dert vermesin bunlar önemli bile değil ben ark.senden kısa 90 kilo ama o kadar barışık bi insanki, kendiyle bence aynaya bik karşında gördüğün sistem için şükür et ve çeki düzen vermeye başla kendine hadi kalk pes etmek yokk kaydirigubbakcemile5

Evet canım,"Şişman Kızlar" bir film.Bence alıp izlemelisin.Süper eğlenceli ama bir o kadar da mesaj verici bir film.Sana çok iyi geleceğini düşünüyorum.Ben ve arkadaşlarım iki defa aynı keyifle izledik.
Canım,sen sen ol,kiloların yüzünden hasta ruhlu insanlar gibi davranma.Hayatı ve kendini sev.Bak,ben de takardım ama yaşadığım birşey bakış açımı tamamen değiştirdi:
Yıllar önce bir spor salonuna gidiyordum.Çok ağır biçimde çalışıyordum.Hatta öyle takıntılıydım ki,kendimi aşmıştım.Oradan tanıdığım ve çok iyi anlaştığım bir erkek arkadaş vardı.Her zaman kanka gibi konuşurduk.Bir gün şu şekilde konuştuk:"Aman ya,ne gerek var ki bu kadar kendimizi parçalıyoruz.Şimdi güzelce bir balık yemek vardı,biz yok üçgen olacaz,yok fit olacaz diye şu halimize bak,yarına çıkacağımızın senedi mi var.." dedik.Bunları cumartesi günü söylemiştik...Ve pazartesi günü o arkadaş hayatta değildi.Bir trafik kazası onca çabayı,gencecik güzelim bedeni alıp götürdü...HAYAT İŞTE BU...Herşey bir rüya aslında...Böyle düşün,rahatla biraz ve kendini sev.Sen varsan herşey var,sen yoksan hiçbir şey yok! 90-60-90 olsan,kainat güzeli olsan sonuçta nefes aldığın sürece sahipsin...
Ben artık psikopatça spor yapmıyor,hayatın tadını çıkarıyorum.Sevdiğim yiyeceklerden yiyorum ve insanlarla güzel özelliklerimi paylaşıyorum.
Bir erkek arkadaş da şunu dedi:"Kadın dediğin altına aldın mı döşek,üstüne çektin mi yorgan gibi olacak"..delikafadulden
Önemli olan kendini sevmen ve bakımlı olman.Makyajınla,takılarınla,parfümünle bilebirçok zayıf kadını sollayabilirsin emin ol!

ya canım yazdıklarını okudum senin adına üzüldüm. o zaman şöyle düşün yediğin yiyeceğin kalorisinden fazlasını yakacak kadar spor yap. bi süre sonra kilo verdiğini gördükçe yemeyi azaltırsın. çok yersin ama kalorisi az şeyler yersin ya da. eşinle olan durumuna gelince sana kötü bir şey dememiş ayağım acıdı demiş terliği kendine vurman doğru değil sen de farketmişsin zaten. Sen kendinin farkındasın bu önemli bir şey. sıkılaştırıcı kremler, makyaj, bakım falan yaparsan kendini daha mutlu daha kadınsı hissedersin. bebek düşünüyorum demişsin kilo verdikten sonra çocuk yapman tabii ki daha doğru olur. doğumdan sonra sezeryan ya da emzirmeden dolayı bi müddet verilmiyor kilolar burada okuyoruz yazıyor annelerimiz, senin sağlığın açısından da zor olur hareket etmen açısından da. biraz kilo verirsen ve kendinle ilgili sorunlarını aşarsan her şey daha sağlıklı olur. şu an bile psikolojin biraz kötü durumda hamilelik psikolojisi de etkilenirse hoş olmayabilir. spor salonuna gitmeni öneririm orada mecburen günde 1 saat spor yapıyorsun gitmişken senin için daha kolay olur. kendine iyi bak...

aynı şeyleri bende yaşadım ve msjına cvp vermeden geçemedim. 1.70 boyunda 87 kiloydum. Üzerime kıyafet bulamıyodum oyüzden alışveriş yapmaktan kaçıyordum. Eski kıyafetlerimde olmuyordu mutsuzdum eşimle çarşıya çıktık bigün. Kot alıcam kendime girdik bi dükkana.. adam demezmi hanfendi bu kotlar size olmaz size unisex verelim.. yani erkek ve bayanların giydiği kotlarrr.. ayyy eşim yanımda nasıl utandım bozuldum anlatamam.. hemen çıktım o mağazadan :) ama sana tavsiyem K.K da diyet grupları var orada cuma zayıflama yarışmalarına katıl.. orada zayıflamaya çalışan biçok kişi var hem birbirine destek oluyosun hemde yarış halinde oluyosun.. ben bu sayede 10 kilo verdim. şuan 77 kiloyum. ne yalan söyliyim yeni kıyafetler bile aldım ve kendimi mutlu hissediyorum..
bak mutlaka katıl çok yararını göreceksin.

anlattığın kadarıyla terlikle kendine vurman v.s hiç de normal durumlar değil. aşırı sinir ve verilemeyen kiloların fiziksel başka nedenleri olabilir. bir dahiliye doktoruna gidip durumunu anlatırsan zaten onalr sana gerekli testleri yaparlar. bişey çıkmaz ise de hemen bir diyetisyen bul kendine buna bir de terapi eklersen emin ol daha kesin sonuç alabilirsin. diyetle birlikte terapi görmen ve sürekli doktor kontrolünde olman daha kolay kilo vermeni sağlayabilir. Benim kuzenimde bu işe yaramıştı. yarıca bu problemleri çözmeden hamile kalman pek de iyi bir fikir gibi gelmedi bana. yani en azından ruhsal durumunu düzeltirsen hamileliğin zorluklarıyla daha kolay başa çıkabilirsin. hamilelikte de zaten hormonlar kafayı yiyor birde bu kadar sinirliyken problem olabilir.geçmiş olsun

Son düzenleme:
Belirli bir rahatsızlığın yoksa, istedikten sonra mutlaka zayıflarsın. Spor ve diyet başka yolu yok..

Sinir krizi olayını da kesinlikle bilinçaltındaki kilo takıntın yapıyor sen de biliyorsun ki..

ıradene sahip olamama, yeme hissine yenilme ve diyet_spor gibi zor bir sürece katlanamama durumu, beyninde sinir bozukluğu olarak stoklanıyor ve zaman zaman kriz şeklinde ayyuka çıkıyor..

ılkönce bebek olayını kafanda ertele..Kocan haklı.
Sonra bir doktora git belirli bir rahatsızlığın var mı öğren..
Yoksa acilen bir diyetisyene ve spor merkezine başla..
Diyetle birlikte bir psikologo da git..

En önemlisi de dermansız bir derdin yok unutma..

cok kilolu degilsin bi kere abartma hem piskolojik tedavi gör her ihtimale karsi
ayrica kuaföre falan git saclarini yaptir manikür yaptir makyaj yap ve en önemlisi kendine güven sen istersen herseyi yapabilirsin istersen kilo verebilirsin yürüyüslere cik hem stres atarsin hem kilo verirsin takma kafana kilo büyük sorun degil allah kötü hastaliklardan korusun

Size söylenenler,kilonuzla ilgili yapılan abuk espriler gücünüzü kırmasın tam tersine size güç versin ve silkinin kendinize gelin. Bir doktora gidin meyve ve sebze ağırlıklı beslenin,yürüyüş yapın,tek ihtiyacınız olan şey AZİM bence.

İnsanın elinden hiçbirşey kurtulmaz istedikten sonra yapabilirsiniz, daha güzel olmak değil mesele daha sağlıklı olmak için yapmalısınız !

benim ablamın görümcesi var 115 kg 4 sene önce şimdi dahada almış kilo ondada troit ve bikaç tanede hormon soru nu var hemen bi dahiliye uzmanına sonrada psikolağa git

azmedip vermen lazım kilolarını bu hırsla .......bunlar sana batmamalı dahada çabaya sevkketmeli yemezsen mutlaka verirsin tıbbi problemin yoksa yeterki iste ....deli falanda değilsin sadece takıntı olmuş ki doğal hep aklında olup huzursuz olman çevrenden aldığın tepkiler ters tepip seni dahada umutsuzluğa itiyo ama sen bunu leyhine çevir eminim başarırsın biraz sabır ..dr yardımı al kurtul insan bişeyi isterse yapamayacağı şey yoktur uğrunda :)

BEN SONUNA KDAR İNANIYORUM Kİ HERŞEY PİSKOLOJİK BU HAYATTA. HERŞEY DEĞİLSE DE ÇOĞU ŞEY. BENCE SİZ DEDİĞİNİ ZZAMAN Kİ YEMEDEN BAŞIM AĞRIYO BUNU SESLİ SÖYLEDİĞİNİ ZZAMAN BEYİNE EMİR OLARAK GİDER BU SİZİN BAŞINIZ AĞIRMAYACKSA DA AĞIRIR NEDEN ÇÜNKÜ YEMEK YEMEDİM AĞIRMASI LAIZM .BENİM Bİ RK VAR HABİRE İLAÇ İÇER GÜNDE 2 3 ARI KESİCİ. NEDEN. VAY EFENDİM BAŞI AĞRIYORMUŞ. İÇMESE GEÇMEZ. ÖYLE YERLEŞTİRDİ KAFASINA İÇMESE GEÇMİYO GERÇEKTEN. Bİ DOKTOR İLAÇ VERMİŞ ADAM İÇİYO AĞRI FELAN KALMIYO HALBUKİ DOKTOR AĞRI KESİCİ DEĞİL VİTAMİN VERMİŞ ADAM VİTAMIN HAPI ALIYO AMA DOKTOR ONA AĞRI KESİCİ VERDİ ÖYLE BİLİYO YA KESİN GEÇMESİ LAZIM AĞRININ. BUNUN GİBİ ÇOK ŞEYLER VAR. ÖNEMLİ OLAN EĞER ZAYIFLAYINCA DAHA İYİ OLACAKSAN BUNU BEYNİNE EMİR VERMEN . ÖNCE KENDİN İNANMALISIN SONRA DA UYGULAMALISIN BEN BAŞARABİLİRİM DEMELİSİN OZAMAN EMİNİM HERŞE DAHA GÜZEL OLUR SENİN İÇİN. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…