“Resim,ressama beni kusurlu yaptın diye söz mü söyleyebilir.”
Üniversite öğrencisiyim okuyorum zaten çok fazla kitap okurum genel kültürümde sorun yok.. Tesekkur ediyorumMerhaba.. kendi dünyada değil de çevrendeki dünyaya bak. Haber izle. Insanlar in nelerle uğraştığina bak ve haline sukret. Seni ancak sen mutlu edebilirsin. Keşke 18 yaşıma geri donebilsem. Hayatını sen şekillendirirsin. Güzellikten önce hayatına ne kadar eğitim katabilirim diye bak. Kendime Nasıl bilgi yüklerim de geleceğim nasıl parlak olur diye otur düşün. Oku.. sonra o güzellik bak nasıl sana geliyor. . Unutma hersey sende bitiyor.
Esmerliğim yüzünden ruj yakışmıyor, hicbi renk uyduramıyorum.. beyaz tenli olsaydim en azından kaşlarım göze carpardı simdi ise burnumcanım bende 21 yaşındayım hala sivilceliyim evet bitmek tükenmek bitmedi ne yaptıysam yine çıktı napıyım artık kabullendim bende hiiç aldırmıyorum. bu çirkinlik meselesine çok takılma birde söylemeden geçemicem hep esmer ve zayıf olmak istemişimdir daha ne istiyorsun yahu elindekiyle yetinmeyi bil..
Üniversite öğrencisiyim okuyorum zaten çok fazla kitap okurum genel kültürümde sorun yok.. Tesekkur ediyorum
Kendimi gelistirmem gerektigini, gelecegimi sekillendirecegimi söylediniz.. demek istediğim ben bunları zaten yapıyorum derdim şu suratımBen ne yazdım siz ne okudunuz, ne anladınız. . Tebrikler.. mutsuzlugunuzla başbaşa bırakıyorum sizi..
Esmerliğim yüzünden ruj yakışmıyor, hicbi renk uyduramıyorum.. beyaz tenli olsaydim en azından kaşlarım göze carpardı simdi ise burnum
Bunu burada çok dile getiriyorum ama dışarda ben daha çok başkaları dile getiriyorsen kendini beğenmiyorsun ve bunu sürekli dile getiriyorsun sanırım?
Önceden öyle esmer değildim nedense güneş olmamasına rağmen bu aralar oldumki sanırım iyice zayıfladiğım için tenimde koyulaştı. Keske bende beyaz olsaydimİnsanlar esmer olmak için deli gibi solaryuma giriyorlar, dünyanın parasını ödüyorlar... Milletin dediğine de bakma, ben aşırı beyaz tenliyim, ama parlar derecede, yıllarca beyaz peynir gibisin git biraz yan diye dalga geçildi benimle, cildim aşırı hassas, yazın koruma kremi sürmeden çıkamıyorum. Bana da beyazlıktan yakışmıyordu çoğu ruj, sonunda deneye deneye koyuca pembe bir renk keşfettim, genelde onu kullanıyorum. Arada bir kozmetik reyonlarında dene sende eminim rengini keşfedeceksin. :) Millet konuşsun boş ver, 28 yaşındayım hala ara ara sivilcem çıkar, kim mükemmel ki? Hepinizin sende asla olmasını istemeyeceğin kim bilir ne kusurları var.
Allah Allah sen şaka kaldırıyorsan şaka falan yapıyolardır, ya da kusurlarıyla dalga geçen biriysen ondan diyolardır diyeceğim ama bilemedim. çünkü benim bildiğim çirkine çirkin denmez.Bunu burada çok dile getiriyorum ama dışarda ben daha çok başkaları dile getiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?