Kendimden kurtulmak istiyorum

Merhaba.. kendi dünyada değil de çevrendeki dünyaya bak. Haber izle. Insanlar in nelerle uğraştığina bak ve haline sukret. Seni ancak sen mutlu edebilirsin. Keşke 18 yaşıma geri donebilsem. Hayatını sen şekillendirirsin. Güzellikten önce hayatına ne kadar eğitim katabilirim diye bak. Kendime Nasıl bilgi yüklerim de geleceğim nasıl parlak olur diye otur düşün. Oku.. sonra o güzellik bak nasıl sana geliyor. . Unutma hersey sende bitiyor.

canım bende 21 yaşındayım hala sivilceliyim evet bitmek tükenmek bitmedi ne yaptıysam yine çıktı napıyım artık kabullendim bende hiiç aldırmıyorum. bu çirkinlik meselesine çok takılma birde söylemeden geçemicem hep esmer ve zayıf olmak istemişimdir daha ne istiyorsun yahu elindekiyle yetinmeyi bil..

Kendinden memnun olmayan somurtkan bezgin hangi kadın güzeldir ki?
Git bu halinle aynanın karşısına bak kendine dikkatlice.
Sonra da kendinden emin kocaman bir gülümsemeyle bak kendine.
Işıl ışıl içtenlikle gülebilen her insan çok güzeldir.
Kötülüğün yüze yansıması değil canım.
Karamsar düşüncelerin yüze yansımasıdır çirkin görünen.
Düşüncelerimizin güzelliği yüzümüze, ilişkilerimize yansır.

Üniversite öğrencisiyim okuyorum zaten çok fazla kitap okurum genel kültürümde sorun yok.. Tesekkur ediyorum

Esmerliğim yüzünden ruj yakışmıyor, hicbi renk uyduramıyorum.. beyaz tenli olsaydim en azından kaşlarım göze carpardı simdi ise burnum

Üniversite öğrencisiyim okuyorum zaten çok fazla kitap okurum genel kültürümde sorun yok.. Tesekkur ediyorum

Ben ne yazdım siz ne okudunuz, ne anladınız. . Tebrikler.. mutsuzlugunuzla başbaşa bırakıyorum sizi..

Ben ne yazdım siz ne okudunuz, ne anladınız. . Tebrikler.. mutsuzlugunuzla başbaşa bırakıyorum sizi..
Kendimi gelistirmem gerektigini, gelecegimi sekillendirecegimi söylediniz.. demek istediğim ben bunları zaten yapıyorum derdim şu suratım

Canım merhana bende senin gibiydmyavaş yavaş atlatıyorum ama bu kesinlikle ozguvenle alakalı bir şey.Yukardaki arkadaş kendini geliştirirsen kendini öyle görmezsn daha enerjik özguvenlı olursun demek istemiş.Yani tamamen kendini güzxel görebileceginden. anladıgım kadarıyla söylemleride dıkkate almıyosun bu kadar umutsuz olma bırı bısey söylüyosa bence onu dıkkate almalısın. Güzellik göreceli bir kavram sana öyle dıyenler bır donup kendıne dogal hallerıyle baksalar ? ya da bu kadar kotu gozle bakmasalar guzel bakan guzel görur kendini iyi hissedersen güzel hissedersin hep karamsar olursan buda gayet yüzüne yansır haliyle öyle görünürsün

Esmerliğim yüzünden ruj yakışmıyor, hicbi renk uyduramıyorum.. beyaz tenli olsaydim en azından kaşlarım göze carpardı simdi ise burnum

İnsanlar esmer olmak için deli gibi solaryuma giriyorlar, dünyanın parasını ödüyorlar... Milletin dediğine de bakma, ben aşırı beyaz tenliyim, ama parlar derecede, yıllarca beyaz peynir gibisin git biraz yan diye dalga geçildi benimle, cildim aşırı hassas, yazın koruma kremi sürmeden çıkamıyorum. Bana da beyazlıktan yakışmıyordu çoğu ruj, sonunda deneye deneye koyuca pembe bir renk keşfettim, genelde onu kullanıyorum. Arada bir kozmetik reyonlarında dene sende eminim rengini keşfedeceksin. :) Millet konuşsun boş ver, 28 yaşındayım hala ara ara sivilcem çıkar, kim mükemmel ki? Hepinizin sende asla olmasını istemeyeceğin kim bilir ne kusurları var.

Önceden öyle esmer değildim nedense güneş olmamasına rağmen bu aralar oldumki sanırım iyice zayıfladiğım için tenimde koyulaştı. Keske bende beyaz olsaydim

Hiç öyle özendiğin gibi kolay değil beyaz olmak, mesela benim bacaklarımda çatlaklar var, cildim hassas olduğu için hiç kilolu olmamama rağmen sanki zamanında obezmişim gibi yoğun çatlaklar var. yüzümdeki ayva tüyler bile belli oluyor, ten rengime uygun fondöten bulmak çok zordu alternatifler bulmak zorunda kaldım. Kalınca siyah kaşlarım var şimdi düşün sen tezat görüntüyü, ergenlikte saçma sapan incecik alıyordum kaşlarımı, bakıyorum da resimlere gülüyorum şimdi :)

Bak kalorisi yüksek besinler ye, gece 12de etli, karbonhidratlı öğünler ye, hafiften pilates yap, kasların da gelişir, irileşir, beslenme yardımıyla da yağlanırsın. Burnundan çok şikayetçiysen ilerleyen yıllarda estetik düşünebilirsin, erkek arkadaşına da bakma dediğim gibi, seni her halinle sevecekse yanında olsun. Dünyalar güzeli de olsan bi kaza gelir başına, tipin değişir, işte o durumda bile seni sevecek biriyse seninle olsun.

Bunu burada çok dile getiriyorum ama dışarda ben daha çok başkaları dile getiriyor
Allah Allah sen şaka kaldırıyorsan şaka falan yapıyolardır, ya da kusurlarıyla dalga geçen biriysen ondan diyolardır diyeceğim ama bilemedim. çünkü benim bildiğim çirkine çirkin denmez.

Şükür ettiğin bir şey var mı? Takmışsın çirkinim diye.. bana göre çirkin kadın yok bakımsız kadın var.. ruj sürmekle bakımlı olunmuyor.. kemer burun bir cilt kusuru değildir ama sivilce öyledir.. gittin mi bir dermatoloğa? Dişlerin için gittin mi dişçiye... yok esmerim yok burnum büyük yok zayıfım.. günah ya.. silkelen biraz kendine gel, öz güvenini arttıracak kitaplar falan oku...

Ailenle yaşıyormuşsun galiba onların durumu yoksa sen bi işe gir dişini burnunu yaptır bunlar düzelecek şeyler

yillarca yattigi yerden gokyuzunu seyretmek zorunda kalan nice yatalak insanlar var,akli dengesi bozuk oldugu icin istismara ugrayanlar..once bi kendine gel,sen Allahin ozenerek yarattigi kullardansin.
esmerlik kusur degil mukafat,bende esmerim ve cok ama cok memnunum.
burnun kemerliymis,benimde burnumda hafifi kemer var ve cok seviyorum onu.
cildinin guzellesmesini istiyorsan patates kuru yap,1 orta boy patatesi rendele yada meyve sikacagindan gecir.suyunu yuzune sur,kalan posasini da sonradan yuzune maske olarak yap ve yarim saat bekle.sonrasinda ovarak yuzunden cikar maskeyi..sivilcelerin sonecektir ve cilt rengin daha guzel olacaktir emin ol.haftada 1 kere yap bunu,bol bol su ic.
ve en onemlisi sukret..sukur kalbini yumusatir isigin ortaya cikar.

Geçmişin nasıldı? Bak ondanda kaynaklanıyor olabilir benim berbattı mesela üniversiteye kadar bok gibiydim hala o kompleksi yaşıyorum çirkinim diye mesala bende atamadım yani sen ne diyon ben 22yaşındayım hala sıvılce var az da olsa ilaç kullanıomusun?benım ondan heralde 30unda gecer ılac bıtınce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…