Kendimden kurtulmak istiyorum

canım bunu bu kadar dert ediyorsun bir diyetisyene git kilo almak için. şimdi sana desem şunu ye bunu ye yapmayacaksın düzensiz bir şekilde beslenmeye devam edeceksin. eğer diyetisyene gitmeyeceksen dr a git ve troid bezin normal mi çalışıyor baktır. belki bu yüzden kilo alamıyorsundur. boyun çok güzel bir 5-8 kilo alsan manken gibi fiziğin olur. esmersen ne olmuş esmerler çirkin mi millet esmerleşmek için solaryumdan çıkmıyor. sen dediğimi yap kilo alırsın. hergün taze sıkma meyve suyu iç 3 bardak iç mutlaka bak bunu yaparken yediklerinden kısma 2 hafta dene bak nasıl kilo alacaksın.

Çirkin olup da cok asil duran bayanlar var. Kendinden nefret etmek yerine guzellesmeye calissan? Illa estetik yaptirmana gerek yok. Guzel5 bur gülüş sahibi olmak, güzel konusmak ve kendinden emin bir sekilde dik durmak seni guzellestirir. Boyun cok güzel. Spora baslayabilirsin, kaslarin çoğalır ve durusun degisir. Ucretsiz kurslar da belediyenin..
Istedikten sonra olmayacak hicbir sey yoktur bana göre. .

Yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Çok gençsin kendini boşuna üzüyosun. Dış güzellik evet önemli. Önemsiz diyemem. Güzel hale getirmek de zaten bizim elimizde. Ama bence en büyük güzellik ahlak güzelliği. Çevremde dışını süslemekle meşgulken içini boş bırakan insanları görünce buna daha çok inanıyorum...

Burun ameliyatini ucretsiz de olabilirsin. Bazi arastirma hastaneleri ucretsiz yapiyor. Bi danis istersen.

Canim hersey senin elinde kendinle mutlu ol önce ,burnunu mu beğenmiyorsun istersen estetik yaptirirsin git aynaya bak ve ben güzelim de defalarca bir göz makyajı bir Ruj havalı şık kıyafetler ,çık dışarı gez kendine olan güvenin gelir, bak bende burnumu begenmiyordum burun estetiği oldum yeter ki sağlığın yerinde olsun bunlar aşilmayacak şeyler degil

Gerçekten önemli, Adam Smithin ekonomistliği hakkında, Z.Gökalp ve H.Nihal Atsız"ın Türkcülügu hakkinda tartisabilecek kadar genel kültürüm var, ama bunlar hicbir ise yaramiyor şu devirde. Herkes dış guzellige bakıyor hayattan sogudum en cok da kendimden

Kapalıyım, şal yerine eşarp takıyorum bu aralar.. maddiyatım öyle iyi değil köklü değişiklikler yapamamki..

kapali olman saçini kesmene yada boyamana engel degil... :) bunlarda çok pahali seyler degil inan bana
kendi ruh halin için yapmalisin zaten bunu... radikal degisiklikler yapmalisin ki kendini daha iyi hissedebilesin.. :)
unutma yaptigin hiç bir degisiklik kalici degil... begenmedigin taktirde geriye dönmen mümkün... saçin uzar, baska bir renge boyatirsin... ayrica evde oldugun zaman basin açiktir genelde... kendini degismis görmen bile sana pozitif bir enerji verecektir...
ayrica makyaj'a gelince, örnek veriyorum eye liner'i ince çekiyorsan, biraz kalin çek... yada aksini yapiyorsan ince çek..
dogal toprak tonlarinda far kullan... hiç makyaj yapmiyorsan, biraz alistirma yap... yada buna tamamen karsiysan baska fikir degistirmeye bak... çünkü makyaj yüzdeki kusurlari kapatmaya ve yüzde degerlendirmek istedigin bölgeleri gölge oyunlariyla da ön plana çikarir...
makyaj'da neden bu kadar detaya girdim bilmiyorum, belki yapiyorsundur... belki yapmiyorsun, bu konuda net birsey yazmamissin...

giyim kusam'a da gelince, bunun acelesi yok, belki az önce saydiklarimi yapinca, buna da gerek kalmayacak...
hem belki koyu renklerde giyiniyorsan, açik renkli seyler deneyebilirsin... hani bunlar masrafli seyler degil.. sadece baska bir pencereden bakmayi dene...

Estetik de sanki kilo alırsam burnum o kadar göze batmayacakmış gibi geliyor.. havalı olacak şık kıyafetlere de sahip değilim maalesef ..

Makyaj yapıyorum, sadece yanaklarıma birsey sürmem pudra allık vs.. kaşlarımı ve gözlerimi güzel bulurum ( en azından onlar iyi). Gözlerim çekik kalın eilanır yakismaz genelde.. kuzenim güzellik uzmanj o bana makyaj malzemesini hallediyor sagolsun. Kıyafette de kapalıyım fakat pantlon ve renkli giyinirim. Fizigim de idare eder heralde o da boyumdan dolayı. Baska iyi özelligim yok, sac boyamasini da yine kuzenim yapar heralde.. hammadde(ben) kötü ne kadar degisebilirsem artik..

Estetik de sanki kilo alırsam burnum o kadar göze batmayacakmış gibi geliyor.. havalı olacak şık kıyafetlere de sahip değilim maalesef ..
Şık olmak için illa pahalı kıyafetler Alman'a gerek yokki,ucuz kıyafetle bile şık olursun,eşarp yerine şal kullanmanı tavsiye ederim bende şal kullanıyorum şal daha şık oluyor,5 lirayada şal var,7.5 lirayada var 10 lirayada var bende şal alırsam pahalı almam.Giyim tarzın nasıl mesela ben genelde pantolon,tunik tarzını seçiyorum daha rahat oluyor,çok uygun fiyata tunikler var rengarenk paran oldukça onlardan al bir kaç tane değişk değişik giyersin.

Sporcuyum zaten, 5 yıl voleybol, 1 yıl basketbol oynadim bu sene biraktim..

Bende pantulon tunik tarzi giyiniyorum, yüzüme ne şal yakışır ne eşarp.. sanirim esarp daha iyi duruyor ibretligim resmen

Bende pantulon tunik tarzi giyiniyorum, yüzüme ne şal yakışır ne eşarp.. sanirim esarp daha iyi duruyor ibretligim resmen
Öyle deme birisi yakışıyordur mutlaka,bende bir aralar bir şal bir eşarp takıyordum en sonunda şalda karar kıldım çevremde de gördüğüm kadarı ile çoğunlukla şal tercih ediliyor daha rahat olması yönünden.

Neden bu kadar üzüyorsun kendini. Bür bayanı güzelleştirecek en önemli şey mutluluktur. Mutsuz biri kendini çirkin hisseden biri dışarıdan da öyle görünür. Yüzün gülmeli. Aynı kusurlar bende de var. Burnum özellikle, ben bu duruma oldukça takıntılı, üzülen biriyim. Ama üzüldüğümde kızmıyor değilim sonradan kendime. Elhamdulillah. Evet birçok kişiye göre güzel değilimdir, hatta çirkinimdir büyük ihtimal. Ama ne kazanırım ne kaybederim? Ölümlü dünya, imtihan dünyası. Insanlar öldükten sonra çok güzel biriydi ya da çirkin biriydi diye anılmazlar, iyi insandı, kötü insandı diye anılırlar. Yaşarken de öyle; birinden bahsederken onun güzelliğinden değil, iyiliğinden ya da kötülüğünden bahsederiz. Bunları dert etme kendine hayatı zindan edecek kadar. Allah iyilerle karşılaştırsın ki yüz güzelliğine değil, iyiliğe, insanlığa Önem verilsin. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Canını bu denli sıkma.

Ayy okurken ben daraldım.. Ne olmuş yani burnun kemerliyse uzunsa.. Ne olmuş yani yüzünde sivilce varsa.. Ben 25 yaşındayım benim de hala yüzümde sivilceler çıkıyor. Ne yapalım ölelim mi. Kii bence bu işe ilk öncelikle kendini sevmekle başlayabilirsin. Dışardakilerin ne dediklerine neden bu kadar takıyorsun ki. Bak erkek arkadaşın da varmış.. Yani bir erkek seni karşı cins olarak da beğeniyor.. Kendini sevmekle başla bu işe.. Sonrada kendinle ilgilen.. Saç modelini değiştir.. Saçını boyatabilirsin. Yeni kıyafetler alabilirsin. Makyaj yapmaya başlayabilirsin.. Bu kadar karamsar olma. Çok küçüksün, senin şimdi cıvıl cıvıl olman gerekiyor..

Şal yüzüm zayıf sanki daha da zayıf gösteriyor.. şal rahat ama yüzümü iyice kucultuyor sa
Kendime elimdeki imkanlarla bakmaya çalışıyorum, makyaji çok seviyorum ama o da yakışmıyor. Ruj hicbi renk gitmiyor bana yakismiyor olmuyor.. bari cildim iyi olsaydı. Ben kim cıvıl cıvıl olmak kim o kadar sorunum varki bazılarını buraya yazarım zaten artık kaçasım geliyo, ama yüzüme kese kağıdı geçirerek

Bence kendine haksızlık ediyorsun. Senin yaşındaki kızların böyle takıntıları olur. Sen kendine takıntı yapmışsın. Sen kendini seversen, kendini beğenirsen herkes seni sever. Ama sen kendini sevmezsen çirkinim çirkinim derken, herkes seni çirkin bulur. Bu işe kendini sevmekle başlayacaksın güzelim. Annen baban bile olsa milletin söylediklerine kulak tıkayacaksın. Umursamayacaksın. Bence makyaj sana yakışıyordur. Ama sen beceremiyorsundur. Makyaj teknikleri var, youtube bir sürü video var onları izleyerek öğrenebilirsin.

Ne güzeller tanıyorum mutsuzlar..hem çirkin (senin deyiminle) hem de mutsuzsun ama mutlu olabilirsin en azından..bak melek baykal demet akbağ çok mu güzeller ama başarılılar kendilerine güvenleri var icabında kendilerini tiye alabiliyolar sen de arkadaşların dediği gibi dişlerini düzeltirsin ilerde kilo alırsın sivilcen de geçer olmadı hadi estetik yaptır burnuna yeter ki mutlu ol..ayrıca kendimden örnek vereyim dışarı çıktığımda bütün erkekler bakar istisnasız ama ben zaman zaman yaşım ilerledikçe bundan rahatsız olmaya başladım aslında sen dışardan bakıyosun oh ne güzel diye ama içimde be fırtınalar var ne dertler var..keşke yüzüm güzel olmasaydı bahtım güzel olsaydı

Bir kere kendine haksızlık etme birşeyi kırk kere söylersen olurmuş misali kendini bu Psikolojiye sokma gözler bir bayan da en önemli ayrıntı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…