Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır. iyi forumlarBaşlık düzeltemiyorum nerden yapabilirim?
geciyor canim valla ben de kendimden nefret ederdim 25 olduktan sonra aynada kendime bakip guzel bulmaya basladim ancak.Ergenlikle alakası yok, birkac seneye de gecmez çocukluktan böyle
173 boyundayım, 50 kilo olduğum zamanlar kendimi çok beğenirdim. Kilon az değil. Bu boyla 45 kilo olduğum zamanlar bile oldu benim. Kilo alırsan da bu kez kilonu beğenmeyeceksin.
Güzellik hem görecelidir hem de şu an düşündüğün kadar önemli değildir. Bu ergenlik bunalımları böyle düşünmene sebep oluyor sadece. Önemli olan hayatta durduğun, geldiğin yer ve kendini nasıl gördüğün. Kendini güzel bulmuyorsan zekanla ön plana çıkarsın sen de.
Kuzenim geçen yıl biriyle evlendi. Fotoğraflarını gördük bunu nerden bulmuş, travestiyle evlenmiş falan dedik. Tanışmak daha yeni nasip oldu. Ben hayatımda bu kadar dolu, bu kadar güzel yürekli, bu kadar çalışkan bir insan görmedim. Şimdi balıyorum fotoğraflarına güzel görünüyor hatun gözüme. Meymiş insanın içi dışına yansırmış gerçekten.
Sivilcelere gelince, neredeyse 30 yaşındayım hala sivilcelenebiliyorum. Yüzünü temiz tut, kapatmak için fondoten türevi şeyler sürme, sürersen de çok uzun süre yüzünde tutma. Zamanla geçecekler emin ol. Hormonların henüz tam anlamıyla oturmadı, bir kaç sene daha sürecek bu dengesizlikler malesef.
Sen kendini güzel bulursan herkes seni güzel bulacak bunu da aklından çıkarma.
Fondoten pudra hic kullanmadım cildi daha da kötü yapiyomus diye duydum. Hoş daha ne kadar cirkin olunursa. Erkek arkadas kismina takilmayin boşta kaldi galibaCanım ben 21 yaşındayım ergenliğimde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım 1 senede. Ama sivilce için kendine küsmek de nedir? Git bir dermatoloji uzmanına cilt tipine göre ilaç verir. Cilt temizliğine de dikkat edersen sivilce probleminden %70 kurtulursun. İzlerin üstüne bb krem, fondöten vs sürersin cildin gaye güzel görünür.
benm boyumda 1.72. 50 kiloyum demişsin. Ben şu an 57-58 kiloyum. En ideal kilo diyebilirim, biraz kilo almayı deneyebilirsin. Bol bol hamur işi ye.
burnunu ilerde estetik ile düzeltebilirsin, dişlerini yaptırabilirsin. Bunlar sorun değil ki?
Bir de şöye düşün gerçekten çirkin bir kız olsan sevgilin de olmazdı sanırım? Eminim çok çirkinim diye abartıyorsundur. Biraz bakımlı olmak seni olduğundan güzel gösterir![]()
Fondoten pudra hic kullanmadım cildi daha da kötü yapiyomus diye duydum. Hoş daha ne kadar cirkin olunursa. Erkek arkadas kismina takilmayin boşta kaldi galiba
İnce yapılı transparan bir pudra kullanabilirsin. Hem yüzündeki yağı emer daha az sivilce çıkar. Sadece ince bir kat sürmeye ve üstüste tabakalar halinde sürmemeye dikkat etmelisin. Plastik makyaj yapmadığın sürece sivilceler kapanmaz, sadece rengini gizlemeye çalışmalısın. Fondoten de bb krem de cildini yağlandırır ve gözeneklerini tıkar, sivilceli cilde pek uygun değildir. Zaten 18 yaşında sivilcelerini kapatmak için pasta gibi fondotene bulanan kızlar çok tuhaf görünüyor. Henüz fondoten yaşında değilsin. Ve en önemlisi pudra da sürsem muhakkak eve gelince makyajını temizlemesin ki gözenekler açılsın, cildin hava alsın.Fondoten pudra hic kullanmadım cildi daha da kötü yapiyomus diye duydum. Hoş daha ne kadar cirkin olunursa. Erkek arkadas kismina takilmayin boşta kaldi galiba
Yeminle aklıma kese kağıdı geçirmek gelmedi değilkafana kese kağıdı geçirip dolaş bir süre,en azından ergenliği ve "leave me alone" hallerini atlatana kadar...
Teşekkür ediyorum canım ama öyle değil işte kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemiyorum tiksindim kendimdenGerci kim ne dese anlamazsin suan cunku bende o moddayim kimseye inanmiyorum, erkek arkadasim beni cok begendigini soluyor ama ben kesinlikle karsi cikiyorum nasil begenirsin diye dusun artik, hatta soyle diyim ben bu sene universite sinavina hazirlaniyorum iyice kilo aldim, sivilcelerim artti, erkek arkadasim da inatla benim fotografimi telefonunda duvar kagidi yapiyor, cildiriyorum desem yeridir...
Canım tesekkurler guzel yorumun icin. Ama öyle degil işte nefret ediyorum kendimden aynaya bakmak istemiyorum tiksindim kendimdenCanim biz senle facebookta konusmustuk hatirliyor musun? Resmini de gormustum oradan ve gercekten cirkin degilsin, boylu poslusun, masallah cok guzel bir boyun var. Ayrica yuzun de cok guzel cok tatli bir kizsin, buraya yazdiklarini gorunce gercekten cok sasirdim, gecen yaz da bir konu acmistin hatirliyorum, o konuda buna benzerdi. Lutfen kendine gel, gercekten senin gibi zayif uzun boylu olmak isterdim, ben sismanim ben de kendimden nefret ediyorum hakli olarak sisman ve kisa boyluyum, yanaklarim iki km gelen gecen yaganagimi sikma pesinde, hoslanmiyorum kendimden...
Kapalıyım, şal yerine eşarp takıyorum bu aralar.. maddiyatım öyle iyi değil köklü değişiklikler yapamamki..ayni mod'da olmaktan sIkIlmadin mi?? tarz degistir... hatta saçinin rengini ve kesimini, makyaj tarzini degistir.. giyimini, takilarini falanda degistir... kendine kendince bakim yaptikça, bir güven gelir... özgüvenini kazanirsin zamanla...![]()