• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden kurtulmak istiyorum

15 yıl sonra bunlar umrunda bile olmayacak, hala sivilcen olması normal, burnun eğer aşırı kemerli ve uzunsa estetiği düşünebilirsin

Kızlar ergenliği geçtim artık dünyaya başka biri olarak gelmek istiyorum, pdr okuyan arkadaşım inthara sürüklenirsin yapma dedi yapmam ama bu görünüş benim değil bu kadar da crknlk olmaz

Canım ben 21 yaşındayım ergenliğimde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım 1 senede. Ama sivilce için kendine küsmek de nedir? Git bir dermatoloji uzmanına cilt tipine göre ilaç verir. Cilt temizliğine de dikkat edersen sivilce probleminden %70 kurtulursun. İzlerin üstüne bb krem, fondöten vs sürersin cildin gaye güzel görünür.
benm boyumda 1.72. 50 kiloyum demişsin. Ben şu an 57-58 kiloyum. En ideal kilo diyebilirim, biraz kilo almayı deneyebilirsin. Bol bol hamur işi ye.
burnunu ilerde estetik ile düzeltebilirsin, dişlerini yaptırabilirsin. Bunlar sorun değil ki?

Bir de şöye düşün gerçekten çirkin bir kız olsan sevgilin de olmazdı sanırım? Eminim çok çirkinim diye abartıyorsundur. Biraz bakımlı olmak seni olduğundan güzel gösterir ;)

Çok kişisel şeyler bunlar. Benim 1 tane bile sivilcem olmadı, burnum küçücüktü. Ama saçıma takardım kaşımı beğenmezdim dişlerim garibime giderdi tırnağım kırılırdı sürekli bunalım halimde gezerdim. Şu an kendimi seviyorum. Çünkü hayatta önemli olan şeyleri kavradım. Kalp gibi, zeka gibi... Sivilcelerin geçecek, burnunu yaptırabilirsin, dişlerini değiştirebilirsin ama iki cümleyi bir araya getiremeyen insan ne yapsın? Sadece fiziğini kullanan insan ne yapsın? Ne yaparlarsa yapsınlar hep aynı kalacaklar. Şimdiden doktora gidebilirsin değişiklikler iyi gelir sana. Dişçiye git, cildiyeye git. 1 haftada doktor desteğiyle kocaman sivilcelerinden kurtulan arkadaşlarım oldu. Tabii bunalımdan da kurtulmaya çalış bu arada.

173 boyundayım, 50 kilo olduğum zamanlar kendimi çok beğenirdim. Kilon az değil. Bu boyla 45 kilo olduğum zamanlar bile oldu benim. Kilo alırsan da bu kez kilonu beğenmeyeceksin.

Güzellik hem görecelidir hem de şu an düşündüğün kadar önemli değildir. Bu ergenlik bunalımları böyle düşünmene sebep oluyor sadece. Önemli olan hayatta durduğun, geldiğin yer ve kendini nasıl gördüğün. Kendini güzel bulmuyorsan zekanla ön plana çıkarsın sen de.

Kuzenim geçen yıl biriyle evlendi. Fotoğraflarını gördük bunu nerden bulmuş, travestiyle evlenmiş falan dedik. Tanışmak daha yeni nasip oldu. Ben hayatımda bu kadar dolu, bu kadar güzel yürekli, bu kadar çalışkan bir insan görmedim. Şimdi balıyorum fotoğraflarına güzel görünüyor hatun gözüme. Meymiş insanın içi dışına yansırmış gerçekten.

Sivilcelere gelince, neredeyse 30 yaşındayım hala sivilcelenebiliyorum. Yüzünü temiz tut, kapatmak için fondoten türevi şeyler sürme, sürersen de çok uzun süre yüzünde tutma. Zamanla geçecekler emin ol. Hormonların henüz tam anlamıyla oturmadı, bir kaç sene daha sürecek bu dengesizlikler malesef.

Sen kendini güzel bulursan herkes seni güzel bulacak bunu da aklından çıkarma.

Ben de gençken 45-48 kiloydum boyum 1,71
arkadaşlarımın vücutları çok güzel gelirdi bana, hani biraz dolgunca
kaburgalarım sayılırdı
komplekse girmiştim
kilo almak için neler yapardım, alamazdım
ama şimdi
Allah'a şükür fena olmayan bir fiziğim var
zamanında özendiğim arkadaşlarımın vücudu şimdi bozuldu

şimdi kilo yaparsan
ileride metabolizma yavaşlayınca zorlanırsın
hem insan kendine "zayıf" alışınca
kilo çok batıyor gözüne (kendi gözüne yani)

dişlerini yaptırabilirsin
saçını yaptırabilirsin
biraz bakımla da burnun kaybolur gider

ama en önemlisi insan ne zaman güzel görünüyor biliyor musun
NEŞELİ olunca, gülümseyince:KK68:
içten sıcacık bir gülümseyişin yerini hiç bir güzellik tutamaz

moralini bozma, yüzünü de asmaHoppa
insanlar çirkin burunlu insanları seviyorlar ama yüzü asık kompleksli insanlardan çok hoşlanmıyorlar...

Canım ben 21 yaşındayım ergenliğimde çıkarmadığım kadar sivilce çıkardım 1 senede. Ama sivilce için kendine küsmek de nedir? Git bir dermatoloji uzmanına cilt tipine göre ilaç verir. Cilt temizliğine de dikkat edersen sivilce probleminden %70 kurtulursun. İzlerin üstüne bb krem, fondöten vs sürersin cildin gaye güzel görünür.
benm boyumda 1.72. 50 kiloyum demişsin. Ben şu an 57-58 kiloyum. En ideal kilo diyebilirim, biraz kilo almayı deneyebilirsin. Bol bol hamur işi ye.
burnunu ilerde estetik ile düzeltebilirsin, dişlerini yaptırabilirsin. Bunlar sorun değil ki?

Bir de şöye düşün gerçekten çirkin bir kız olsan sevgilin de olmazdı sanırım? Eminim çok çirkinim diye abartıyorsundur. Biraz bakımlı olmak seni olduğundan güzel gösterir :KK66:
Fondoten pudra hic kullanmadım cildi daha da kötü yapiyomus diye duydum. Hoş daha ne kadar cirkin olunursa. Erkek arkadas kismina takilmayin boşta kaldi galiba

Fondoten pudra hic kullanmadım cildi daha da kötü yapiyomus diye duydum. Hoş daha ne kadar cirkin olunursa. Erkek arkadas kismina takilmayin boşta kaldi galiba

Bende fondöten pudra tercih etmiyorum. Canım makyaj yapmak isteyince bb krem kullanıyorum yeterli oluyor. Makyaj yapmak değil, makyajı saatlerce yüzünüzde tutmak, gece makyajla uyumak cildi daha kötü yapar. Burda da cilt temizliği devreye giriyor

İnce yapılı transparan bir pudra kullanabilirsin. Hem yüzündeki yağı emer daha az sivilce çıkar. Sadece ince bir kat sürmeye ve üstüste tabakalar halinde sürmemeye dikkat etmelisin. Plastik makyaj yapmadığın sürece sivilceler kapanmaz, sadece rengini gizlemeye çalışmalısın. Fondoten de bb krem de cildini yağlandırır ve gözeneklerini tıkar, sivilceli cilde pek uygun değildir. Zaten 18 yaşında sivilcelerini kapatmak için pasta gibi fondotene bulanan kızlar çok tuhaf görünüyor. Henüz fondoten yaşında değilsin. Ve en önemlisi pudra da sürsem muhakkak eve gelince makyajını temizlemesin ki gözenekler açılsın, cildin hava alsın.

kafana kese kağıdı geçirip dolaş bir süre,en azından ergenliği ve "leave me alone" hallerini atlatana kadar...

Canim biz senle facebookta konusmustuk hatirliyor musun? Resmini de gormustum oradan ve gercekten cirkin degilsin, boylu poslusun, masallah cok guzel bir boyun var. Ayrica yuzun de cok guzel cok tatli bir kizsin, buraya yazdiklarini gorunce gercekten cok sasirdim, gecen yaz da bir konu acmistin hatirliyorum, o konuda buna benzerdi. Lutfen kendine gel, gercekten senin gibi zayif uzun boylu olmak isterdim, ben sismanim ben de kendimden nefret ediyorum hakli olarak sisman ve kisa boyluyum, yanaklarim iki km gelen gecen yaganagimi sikma pesinde, hoslanmiyorum kendimden...

Gerci kim ne dese anlamazsin suan cunku bende o moddayim kimseye inanmiyorum, erkek arkadasim beni cok begendigini soluyor ama ben kesinlikle karsi cikiyorum nasil begenirsin diye dusun artik, hatta soyle diyim ben bu sene universite sinavina hazirlaniyorum iyice kilo aldim, sivilcelerim artti, erkek arkadasim da inatla benim fotografimi telefonunda duvar kagidi yapiyor, cildiriyorum desem yeridir...

Hepimizin fiziksel kusurları, elinde olsa değiştireceği yerler var.

Fizik önemli değil diyemem, yalan olur. Bugünkü dünyada elbette önemli. Ama nasıl önemli biliyor musunuz, ilk bakışta. Dünya güzeli de olsanız, insanlar bir-iki kereden sonra alışıyor o güzelliğe, bu sefer önemli olan o bedenin içindekiler oluyor. Zihniniz, zekanız, yüreğiniz oluyor. Kilo alırsınız/verirsiniz ama zeka alamazsınız. Burnunuza estetik yaptırırsınız da kötü yürekliyseniz hiçbir estetik kurtarmaz.

Siz elalemin dediğini bırakın, önce kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeye bakın, sonrası gelir. Siz busunuz, nolmuş? Beğenmeyen paşa oğluna almasın. Bu kadar.

Gerci kim ne dese anlamazsin suan cunku bende o moddayim kimseye inanmiyorum, erkek arkadasim beni cok begendigini soluyor ama ben kesinlikle karsi cikiyorum nasil begenirsin diye dusun artik, hatta soyle diyim ben bu sene universite sinavina hazirlaniyorum iyice kilo aldim, sivilcelerim artti, erkek arkadasim da inatla benim fotografimi telefonunda duvar kagidi yapiyor, cildiriyorum desem yeridir...
Teşekkür ediyorum canım ama öyle değil işte kendimden nefret ediyorum aynaya bakmak istemiyorum tiksindim kendimden

Canim biz senle facebookta konusmustuk hatirliyor musun? Resmini de gormustum oradan ve gercekten cirkin degilsin, boylu poslusun, masallah cok guzel bir boyun var. Ayrica yuzun de cok guzel cok tatli bir kizsin, buraya yazdiklarini gorunce gercekten cok sasirdim, gecen yaz da bir konu acmistin hatirliyorum, o konuda buna benzerdi. Lutfen kendine gel, gercekten senin gibi zayif uzun boylu olmak isterdim, ben sismanim ben de kendimden nefret ediyorum hakli olarak sisman ve kisa boyluyum, yanaklarim iki km gelen gecen yaganagimi sikma pesinde, hoslanmiyorum kendimden...
Canım tesekkurler guzel yorumun icin. Ama öyle degil işte nefret ediyorum kendimden aynaya bakmak istemiyorum tiksindim kendimden

ayni mod'da olmaktan sIkIlmadin mi?? tarz degistir... hatta saçinin rengini ve kesimini, makyaj tarzini degistir.. giyimini, takilarini falanda degistir... kendine kendince bakim yaptikça, bir güven gelir... özgüvenini kazanirsin zamanla... ;)

ayni mod'da olmaktan sIkIlmadin mi?? tarz degistir... hatta saçinin rengini ve kesimini, makyaj tarzini degistir.. giyimini, takilarini falanda degistir... kendine kendince bakim yaptikça, bir güven gelir... özgüvenini kazanirsin zamanla... :KK66:
Kapalıyım, şal yerine eşarp takıyorum bu aralar.. maddiyatım öyle iyi değil köklü değişiklikler yapamamki..

Eksiklik,kusur olarak gorduklerni,duzeltme yoluna git o zaman,dislerini begenmiyorsan,yaptir mesela,telse tel,implantsa implant,neyse bir baktir hal caresine.cildindeki lekeler icin cildiyeye gorün,zamanla burnunada baktirirsin,cok dert yapiyosan bnlari,carelerini aramaktan baska birsey yok.

Back
X