Kendimden nefret ediyorum

Ben kuafor kursuna gitmek istiyorum esimde biliyo zaten sertifika alip kuafor salonu acmak istiyorum.aciktanda baslamistim ozmanlar calistigim icin kitabi acamiyodum sinav gunude kimlik kaybettim gitmedim sonrada bidaha kayit yaptirmadim

bak canım yaşın daha çok küçük kuaförlük güzel bir meslek gayet iyi ama okulunuda bitirmeyi ihmal etme en azından liseyi bitir liseyi bitirmeyene ehliyet bile vermiyorlar
benim kişisel görüşüm tamamen benim görüşümdür dogrudur yanlıstır tartısılır ama ben dahil bir çok insan kendine değer vermeyen insanları sevmez onlarda değer vermez öncelikle sen kendine değer ver hayatta amaçların olsun ve bu amaçlarınıda erteleme ertelersen gerçekleşmesi imkansıza yaklaşır

Esimde 5 kadar okumus aramiz iyi cok sukur

Haklisiniz

Sana tek tavsiyem kitap oku canım romanla başla felsefe psikoloji kitaplarına yönel inan bana ilk kitabini okuyup bitirdiginde anlayacaksın değisimi belki okuyorsundur daha cok oku

Benim boyle bir tanıdığım vardi kitap okuya okuya kendini geliştirdi şimdi karşisında herkes susuyor onu dinliyor tarihten tut edebiyat siyaset herşeyde bilgili

Kendini ezik falan görme insanız gelişime değişime açığız öylede olmalıyız

Az ve öz konusmak iyidir.

Onlarla sohbet edipde genelkultur mü konusuyosunuz ki.

Olagan seyler konusuluyordur aile ici.
Bilmediginiz konular hakkinda konusuluyorsada size bisi sorulmadigi surece karismazsiniz konuya.

Diksiyonunuz ile ilgili sıkintiniz var ise eger yada kelime dagarcigi kitap okuyun

Diksiyonumla ilgili sıkıntin yokta onlarlar yanyana gelince sıkıntı oluyo.yoksa cat pat konusan biriyim normalde

Aile toplantilarinda herkes saçmalıyor bence. Kimse felsefi konuşmalar yapmıyor ki. Havadan sudan konuşun gitsin. Açıktan okulu bitirin, bitirmek istemezseniz kendinizi geliştirebilirsiniz. Ortaokulda lisede fizik kimya cografya vs. ogretiyorlar, felsefi konusmalar yapicak seyler ogretilmiyorki:) zaten ezik hissedilcek asla bir sey yok

Oyle disardan bana baksan beni gorsen hic ezik gozukmuyorum mesela :)

Okumakla alakası yok sen kendine güvenmiyorsun ya konusunca pot kırarsam olmadik bişey söylersem diye kendini kasiyorsun onları gözünde çok büyütmüşsün eminim onlardan daha becerikli olduğun bi konu vardır senin de kendini sev güven merak ettiğin konuları araştır bak bilgisizlik kötü birşey bu kk'nin bile bana kattığı o kadar şey varki en azından çocuk eğitimi hakkında çok güzel bilgiler edindim...

Onlardan becerikli oldugum kesin benim calistigim islerde asla calisamazlardi suan gozumle goruyorum zatn bnm yaptigim bi isi bi gun yapti 2 gorumcem soylenip durdular :)

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Senden fazla şey bildiklerini düşünüyorsan öğrenmeye açık olup bir şeyler kapabilirsin. En kötüsü bir şey bilmeyip biliyormuş gibi yapmak işte o komik oluyor. Aile ortamında ne konuşulabilir yani heralde Amerikanın keşfini filan konuşmazlar.çok bilmediğin bir şey konuşuluyorsa otur dinle, soru sor. Evde de dışarıdan bir şey okuyabilirsin

Kafa yapilarimiz ayni degil o yuzden anlasamiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…