- 25 Ağustos 2014
- 21.219
- 50.830
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben kuafor kursuna gitmek istiyorum esimde biliyo zaten sertifika alip kuafor salonu acmak istiyorum.aciktanda baslamistim ozmanlar calistigim icin kitabi acamiyodum sinav gunude kimlik kaybettim gitmedim sonrada bidaha kayit yaptirmadim
Esimde 5 kadar okumus aramiz iyi cok sukurBelki de kafalariniz uyuşmuyordur, egitimle alakasi yoktur, olamaz mi? Herkes birbirine hitap edecek diye bi sey yok.. Meslektaş olduğum kisilerle bazen konusacak kelime bulamazken, ilkokul ortaokul mezunu tanidiklarimla saatlerce sohbet ediyorum mesela, dedigim gibi, uyuşma meselesi..
Ayrica kendini bu kadar yerin dibinde, onlari da zirvelerde gorme, orta halli bakmaya calis..
Esin ne mezunu? Onunla aran nasil, bence muhim olan bu..
bak canım yaşın daha çok küçük kuaförlük güzel bir meslek gayet iyi ama okulunuda bitirmeyi ihmal etme en azından liseyi bitir liseyi bitirmeyene ehliyet bile vermiyorlar
benim kişisel görüşüm tamamen benim görüşümdür dogrudur yanlıstır tartısılır ama ben dahil bir çok insan kendine değer vermeyen insanları sevmez onlarda değer vermez öncelikle sen kendine değer ver hayatta amaçların olsun ve bu amaçlarınıda erteleme ertelersen gerçekleşmesi imkansıza yaklaşır
Az ve öz konusmak iyidir.
Onlarla sohbet edipde genelkultur mü konusuyosunuz ki.
Olagan seyler konusuluyordur aile ici.
Bilmediginiz konular hakkinda konusuluyorsada size bisi sorulmadigi surece karismazsiniz konuya.
Diksiyonunuz ile ilgili sıkintiniz var ise eger yada kelime dagarcigi kitap okuyun
Aile toplantilarinda herkes saçmalıyor bence. Kimse felsefi konuşmalar yapmıyor ki. Havadan sudan konuşun gitsin. Açıktan okulu bitirin, bitirmek istemezseniz kendinizi geliştirebilirsiniz. Ortaokulda lisede fizik kimya cografya vs. ogretiyorlar, felsefi konusmalar yapicak seyler ogretilmiyorki:) zaten ezik hissedilcek asla bir sey yok
Okumakla alakası yok sen kendine güvenmiyorsun ya konusunca pot kırarsam olmadik bişey söylersem diye kendini kasiyorsun onları gözünde çok büyütmüşsün eminim onlardan daha becerikli olduğun bi konu vardır senin de kendini sev güven merak ettiğin konuları araştır bak bilgisizlik kötü birşey bu kk'nin bile bana kattığı o kadar şey varki en azından çocuk eğitimi hakkında çok güzel bilgiler edindim...
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim ben çok etkilendim
Dur bakimBu videoyu izlemenizi tavsiye ederim ben çok etkilendim
Tlfn video yu tam boyut yapmadi alt yazida gozukmedigi icin bakamadimBu videoyu izlemenizi tavsiye ederim ben çok etkilendim
Tebrik ederimParantez icinde belirttim zaten mezundum fizik ogretmeniyim ozelde calisiyordum kpss hazirlanip ogretmen oldum
Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Senden fazla şey bildiklerini düşünüyorsan öğrenmeye açık olup bir şeyler kapabilirsin. En kötüsü bir şey bilmeyip biliyormuş gibi yapmak işte o komik oluyor. Aile ortamında ne konuşulabilir yani heralde Amerikanın keşfini filan konuşmazlar.çok bilmediğin bir şey konuşuluyorsa otur dinle, soru sor. Evde de dışarıdan bir şey okuyabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?