Kendimden nefret ediyorum

Oyle kk baska arkadasim yok benim gorustugum bitane var ama onunlada cok nadir gorusuyoruz

Yanlarında kasildigin için "sacmaladigini "düşünüyorsundur ama bence öyle değildir

Kendini geliştirmek diploma ile olmuyor onların yanında kendi kendini ezik hissedersen ve onlara bunu belli edersen onlarda seni ezer

Vaktin olduğunda bir şeyler oku,yarım kalan eğitimini tamamlayabilirsin hiç bir şey için geç değil

Niye orta okul ilk okul mezunları gerizekalı mı oluyor?Öyle olupta kendini geliştiren iş kuran var

Aynen gitmicem fazla .ben 9 aydir evliyim :)
Canm bnm konusmandan belli kalbi temiz birisin bnce bu onemli cok tatlisin canm ya ne okuyan insanlar var tebi hepsi degl ama bazileri varki vicdanini yemis insanlar hersey meslek okumak egitimli olmak degl insani kalbi temiz vicdani olsun yeter
Buarada cok iyisin soylemis oliyim

Dedigim gibi evlenince oyle ozguvenimi bitti bekarken ozguvenim gayet tavandi

Yaaa tesekur ederim :)) sende iyisin senin ve digerleri sayesinde kendimi daha iyi hissidiyorum cunku

Acik lise diye bisey var gozetmen oldum bikac kez ve sorular gayet kolay hatta bizim meslek lisesinin acigida vardi cocuklar h.sonu atolyelere gelip derslere giriyordu.. okumanin yasi yok tum zamaninizi da calmaz sinavlar yaklasinca biraz cabalarsiniz olur biter bakarsiniz lise bitirip uni bile okumak istersiniz

Bi konuda kendime guvenemiyorum sanki basimda ogretmen olmadan yapamam gibime geliyo oyuzden aciktan okumuyorum

Internette takili
Bi konuda kendime guvenemiyorum sanki basimda ogretmen olmadan yapamam gibime geliyo oyuzden aciktan okumuyorum

Nette oyle guzel ders anlatim videolari varki bazen bende acip izliyorum ne ornekler veriyorlar cocuklara su konuda ne demeliyim diye sizin yerinizde olsam sansimi denerdim herkesin bilmesine gerek yok kaydolun baktiniz olmuyor birakin gitsin ama yillar sonra pisman olmamak icin denemeye deger gencken okumak daha kolay 9 aylik evlisin daha yasin kucuktur yerinde olsam bu sene bile arastiririm

Esim gelsin bu konuyu konusucam onunla o bana destek cikar ben istersem :)

Esim gelsin bu konuyu konusucam onunla o bana destek cikar ben istersem :)

Bastaki cumleyi internette takiliyorsunuz madem ders videosu izleyin diye baslicaktim uzatmamak icin sildim ama silememisim :) tercih sizin ama hicbirsey icin gec degil 27yasinda ogretmen olcam diyip 28 de atandim( zaten mezundum baska isle mesguldum) iyiki boyle bi karar almisim yoksa ozelde bi omur suruncektim

Sorun degil :)ne mutlu size ne guzel ogretmwn olmussunuz darisi bana ve tum isteyenlern basina insallahh :)))

Alan ne?
Maşallah 1 yılda hangi bölüm bu

Ozguvenimi tamamen kaybettim kendimi ezik hissediyorum görümcelerimin yaninda çünkü ben ortaokul mevzunuyum onlarsa okulu bitirmia meslekleri belli olan kisiler onlarla sohbet edemiyorum cunku surekli kafamda ya karsilarinda salak gibi gozukursem normalde herkesle cat pat gayet guzel konusuyorum ama onlarin yaninda konusamiyorum cunku konustugumdada batiyorum sacma sapan konusuyorum offfffffff sinirlerim bozuldu evleneli 8.9 ay oldu ben hala onlara alisamadim ve kendimi ezikkkkk hissediyorum bunu nasil atlatirim :///////////[/QUOTE. Canım kimseyi kendinden üstün görme.senin evhanimi yada ortaokul meZunu olman onların senden daha akıllı zeki olduğu anlamına gelmez.ki bende univ mezunu çalışan biri olarak söylüyorumbunu insanlara hiç o gözle bakmadım hiç okumamış birisi de gayet tabi benden çok zeki olabilir. Akıl zeka çalışma olduğu kadar hayat sartlarida insanların biryere gelip gelememesinde etkili.yani belki senin ailen senin okuman biryere gelmen konusunda sana yeterli şartları imkanları desteği saglamamissa ne olacak.insanları kariyerlerine göre biryere koyma.koyacaksan insanligina adamligina göre koy.

Yaaaa çok merak ettim
Özelden bi sayfa atsanıza osmanlıca dersi almıştım ünide
Lütfen

O iki gorumcem bana bunlari hissettirdigi icin bende surekli kasiyorum kendimi yoksa doktorun cocuklarina baktim gayet guzel sohbetimiz vardi dr la :)

Evet gecenlerde mesela bi ruya gormustum gorumceme de anlattim ruyada bebegimin saci siyah ve beyaz tenli gordum diceme esmer beyaz tenli gordum cocumu dedim ve o guldu esmer beyaz tenli nasil oluyo dedi ben yine eziiiikkkk moduna gectim :/
Kimisi beyaz tenli olsada saci siyah olunca esmer diyor dilin dolaşmış olabilir takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…