Kendimden nefret ediyorum

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.783
1.839
333
Merhabalar

Şu an size aglayarak yaziyorum. Buradan baska icimi tamamen dokebildigim hic bir yer yok. En yakinlarima bile anlatamiyorum.

Kendimden baska herkesi seviyorum. Sadece kendimden nefret ediyorum. Daha once de benzer bir konu acmistim. Kendimden hic memnun degilim. Yurtdisina geldim ve farkli oldugum icin mobbinge ugradim.

Sen cirkinsin
Igrencin
Seninle asla kimse evlenmeyecek

Bunlar sadece hatirlayabildiklerim. 3 yil kesintisiz iskence gordum. Sandim ki hepsi bitti. Ama bitmemis icime islemis. Son zamanlarda agliyorum surekli ama gecmiyor. Yengem kucukluk resmime bakti kucukken guzel olan buyuyunce cirkinlesyior dedi. Birisi bana ne kadar guzel kasin gozun var diyince teyzem atlayip kasi gozu kurtariyo bi tek zaten dedi. Ve daha nicesi. En son bi erkek bana saka yoluyla ! Cirkin betty dedi.

Ruhum sanki nesterle delik desik oluyor. Hic kimse olmadi hayatimda. Acikcasi buna dair hayal bile kuramiyorum. Hep bi eksiklik hissi, yetersizlik.

Psikologa gittim bir kere beni anlamadi maalesef. Simdi baskasindan randevu almak icin bekliyorum.

Hic gecmeyecek mi bu?

Merhabalar

Şu an size aglayarak yaziyorum. Buradan baska icimi tamamen dokebildigim hic bir yer yok. En yakinlarima bile anlatamiyorum.

Kendimden baska herkesi seviyorum. Sadece kendimden nefret ediyorum. Daha once de benzer bir konu acmistim. Kendimden hic memnun degilim. Yurtdisina geldim ve farkli oldugum icin mobbinge ugradim.

Sen cirkinsin
Igrencin

Bunlar sadece hatirlayabildiklerim. 3 yil kesintisiz iskence gordum. Sandim ki hepsi bitti. Ama bitmemis icime islemis. Son zamanlarda agliyorum surekli ama gecmiyor. Yengem kucukluk resmime bakti kucukken guzel olan buyuyunce cirkinlesyior dedi. Birisi bana ne kadar guzel kasin gozun var diyince teyzem atlayip kasi gozu kurtariyo bi tek zaten dedi. Ve daha nicesi. En son bi erkek bana saka yoluyla ! Cirkin betty dedi.

Ruhum sanki nesterle delik desik oluyor. Hic kimse olmadi hayatimda. Acikcasi buna dair hayal bile kuramiyorum. Hep bi eksiklik hissi, yetersizlik.

Psikologa gittim bir kere beni anlamadi maalesef. Simdi baskasindan randevu almak icin bekliyorum.

Hic gecmeyecek mi bu?
İnşallah bir an önce psikoloğa başlarsınız.
Size işkence yapan kişiyi şikayet etmeyi neden düşünmediniz?

İnşallah bir an önce psikoloğa başlarsınız.
Size işkence yapan kişiyi şikayet etmeyi neden düşünmediniz?

Ben Almanyaya geldim 13 yasinda. Ozamanlar almancam yoktu derdimi anlatabilecek. Sagolsunlar hepsi bana karsi voltran olusturup mahvettiler hayatimi.

Babamla ilk ozaman birlikte yasamaya basladim ve haliyle catisma halindeydik. Yillar sonra anneme actim konuyu ve sen salaksin bunu kafana taktigin icin dedi. Yani hep yalnizdim yine yalnizim

Ben Almanyaya geldim 13 yasinda. Ozamanlar almancam yoktu derdimi anlatabilecek. Sagolsunlar hepsi bana karsi voltran olusturup mahvettiler hayatimi.

Babamla ilk ozaman birlikte yasamaya basladim ve haliyle catisma halindeydik. Yillar sonra anneme actim konuyu ve sen salaksin bunu kafana taktigin icin dedi. Yani hep yalnizdim yine yalnizim
Buradan bile belli oluyor normal olmadığınız.
Geçmişi geçmişte bırakamadığınız sürece asla mutlu olamazsınız.
Dedim ya bir an önce uzmanla görüşün. Allahım şifa versin inşallah.

Buradan bile belli oluyor normal olmadığınız.
Geçmişi geçmişte bırakamadığınız sürece asla mutlu olamazsınız.
Dedim ya bir an önce uzmanla görüşün. Allahım şifa versin inşallah.

Tesekkur ederim sagolun. Ben artik biseylerin duzelecegine inanmiyorum bile. Sadece icimde tasiyip olur olmaz aglamaktan yoruldum. Ancak buraya dokebildim

Merhabalar

Sen cirkinsin
Igrencin

Hic gecmeyecek mi bu?

Kaşınız gözünüz yerinde ki yengeniz,teyzeniz bişeyler sokuşturmuş.
Azıcık kendinize gelin özgüvenli olun ya !
Hepimiz birer insanız kimse 4 dörtlük değil ki.
Senin kaşın gözün güzedir onun sadece burnu ,ağzı
Herkesi ALLAH FARKKLI güzellikte yaratmış.
Mesele zaten yüzün irkinliğinde değil bakın yukarıda anlattığınız kişilerin içi şişmiş körelmiş Yazık....,
Sizde bu insanlara prim verip kendinizi paralıyorsunuz.

Kendinizi sevmeye çalışın.
Ama lafla değil, gerçekten çalışın.
Çirkin hissediyorsanız kişisel bakımınızı yerine getirin öncelikle. Daha sonra bir kuaföre gidin, saç baş yaptırın, farklılık yaratın. Makyaj yapın. Oje sürün. Kıyafetlerinizi değiştirin.
Dış görünüşünüzü beğenmiyorsanız yeni bir siz yaratın.
Sonra kendinizle zaman geçirmeye alışın. Mutlaka hoşunuza giden aktiviteler vardır, kendi kendinize yapabileceğiniz şeyler bulun. Bir kitap okumak, bir kek yapıp film izlemek, sinemaya gitmek, gezmek vs
Ve düşünün, sizden bir tane daha yok bu dünyada. Siz benzersizsiniz. Ve sizi güzel yapan da bu benzersizliğiniz.
Sokaktaki hayvanların başını okşayın, iyi şeyler yapın. Daha iyi olacaksınız.

Belli ki uzun süre psikolojik şiddet görmüşsünüz. Negatif beden algısıda bundan kaynaklanıyordur. İnşallah iyi bir terapiste denk gelirsinizde bu sorunlar çözülür. Bazen etrafımız o kadar acımasız oluyor ki ergenlikte bedenimden utandırıldığım için bende çok sorun yaşadım. Kamburum mesela. Hep bir kilo problemim oldu. İnşallah aşarsınız. Farkında olmak ve terapi almak iyi gelicek inşallah...

Kaşınız gözünüz yerinde ki yengeniz,teyzeniz bişeyler sokuşturmuş.
Azıcık kendinize gelin özgüvenli olun ya !
Hepimiz birer insanız kimse 4 dörtlük değil ki.
Senin kaşın gözün güzedir onun sadece burnu ,ağzı
Herkesi ALLAH FARKKLI güzellikte yaratmış.
Mesele zaten yüzün irkinliğinde değil bakın yukarıda anlattığınız kişilerin içi şişmiş körelmiş Yazık....,
Sizde bu insanlara prim verip kendinizi paralıyorsunuz.

Suc bende. Aglamaktan kendime acimaktan baska hic birsey yapmiyorum. Hayatim zehir olup gidiyor bende oyle izliyorum

Allah Allah şu an şaşkınım

Ben de Almanyada yaşıyorum

Kendimi örnek vereyim memlekette kara kaşlı karagözlü sokakta benzerlerini görebileceğin kadınlardan biriyim

Burda valla en güzel bulunan tiplerden biriyim
Değişik tipler her zaman yerlilere daha güzel gelir. Alman erkekleri zaten egzotik, değişik tipli kadın seviyor, güzel buluyor. Koyu renk saç bile yeter

Kaldı ki Almanyada güzel olmak çok çok kolay makyaj yapsan yeter
Kadınları zaten görüyorsundur sen de bakım, güzel giyinme, giyimine dikkat etme vb yok erkekten halliceler
Makyaj yap + topuklu giy toplumun %99undan güzel oluyorsun zaten inan çok kolay

Senin çevren fesat ablacım
Ben teşhisini koydum: Sana iltifat edecek, mal mal bakacak Hans erkek gerek :) Alman erkeklerin olduğu ortamlara gir kendin bak bana inanmıyorsan

Belli ki uzun süre psikolojik şiddet görmüşsünüz. Negatif beden algısıda bundan kaynaklanıyordur. İnşallah iyi bir terapiste denk gelirsinizde bu sorunlar çözülür. Bazen etrafımız o kadar acımasız oluyor ki ergenlikte bedenimden utandırıldığım için bende çok sorun yaşadım. Kamburum mesela. Hep bir kilo problemim oldu. İnşallah aşarsınız. Farkında olmak ve terapi almak iyi gelicek inşallah...

Beni en iyi siz anlarsiniz sanirim. Artik oyle bi dipteyimki hic duzelmezmis gibi geliyor.

Suc bende. Aglamaktan kendime acimaktan baska hic birsey yapmiyorum. Hayatim zehir olup gidiyor bende oyle izliyorum
İŞte yapma bunu kendine neden ya neden ?
Bak elin var ayağın var sağlıklı bir bireysin.
Siz çalışıyor musunuz yaş kaç acaba ?
Çalışmıyorsanız hayatınızı daha aktif edecek meşgaleler bulun kendinize .
Hayatınızda sizi rahatsız eden kim varsa da saf dışı edin.
Mutlu olmaya bakın ,

Beni en iyi siz anlarsiniz sanirim. Artik oyle bi dipteyimki hic duzelmezmis gibi geliyor.
Neden düzelmesin ki? Yeter ki bir gayretiniz olsun. Hayatta herşey bir şekilde olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Bu durumunuzla yüzleşip farkındalık kazanırsanız hayat bambaşka ufuklar açar size. Güzel ve anlamlı bir ömür diliyorum.

1.jpg.webp

Rebekah küçükken "çirkin olduğu" için kendisiyle dalga geçilmesi nedeniyle eğitimini evde tamamladı.

23 yaşındaki genç kıza, İngiltere Güzellik Yarışması finalinde yarışması için sosyal medyada oy yağıyor.

İngiltere'de, arkadaşları tarafından okuldaki en çirkin buruna sahip olduğu için dalga geçilen Rebekah Hemsley'in ailesi, fiziksel olarak da rahatsız edilmesinin ardından küçük kızlarını okuldan almaya karar verdi.

İkinci sınıftan itibaren annesinin yardımıyla eğitim hayatına devam eden Rebekah, ailesinin destekleri sayesinde başarıya ulaştı. Okulunu başarıyla tamamlayan Rebekah, şu anda İngiltere'nin en ünlü iki ajansı adına modellik yapıyor. ( alıntı )

Kimsenin sizinle dalga geçmesine, aşağılamasına izin vermeyin. Kendinizi sevin, değer verin. Geri dönüşü size kat ve kat iyi olacaktır. Yeter ki ümitsizliğe kapılmayın.

İŞte yapma bunu kendine neden ya neden ?
Bak elin var ayağın var sağlıklı bir bireysin.
Siz çalışıyor musunuz yaş kaç acaba ?
Çalışmıyorsanız hayatınızı daha aktif edecek meşgaleler bulun kendinize .
Hayatınızda sizi rahatsız eden kim varsa da saf dışı edin.
Mutlu olmaya bakın ,

Evet sukurler olsun elim ayagim tutuyor ama ruhum yerinde degil gercekten. Bunu simariklik diye demiyorum durduk yere aglamak geliyor artik. Sabah kalktim biseyi bahane edip aglamaya basladim 1 saattir agliyorum. Kendimi kiyaslamadigim kimse kalmadi artik. Her seferinde yenilen benim.

25 yasindayim daha okulum bitmedi parttime is bakiyorum ama sorun taa icimde. Ise baslamaya korkuyorum okulu bitiremem diye dusunuyorum cirkinim yetersizim hayatim bu sekilde.

Back
X