• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimden nefret ediyorum

Allah Allah şu an şaşkınım

Ben de Almanyada yaşıyorum

Kendimi örnek vereyim memlekette kara kaşlı karagözlü sokakta benzerlerini görebileceğin kadınlardan biriyim

Burda valla en güzel bulunan tiplerden biriyim
Değişik tipler her zaman yerlilere daha güzel gelir. Alman erkekleri zaten egzotik, değişik tipli kadın seviyor, güzel buluyor. Koyu renk saç bile yeter

Kaldı ki Almanyada güzel olmak çok çok kolay makyaj yapsan yeter
Kadınları zaten görüyorsundur sen de bakım, güzel giyinme, giyimine dikkat etme vb yok erkekten halliceler
Makyaj yap + topuklu giy toplumun %99undan güzel oluyorsun zaten inan çok kolay

Senin çevren fesat ablacım
Ben teşhisini koydum: Sana iltifat edecek, mal mal bakacak Hans erkek gerek :) Alman erkeklerin olduğu ortamlara gir kendin bak bana inanmıyorsan
MissCherryBlossom MissCherryBlossom bence hem yüzün hem de kalbin güzeldir. Öyle hissediyorum. :))))):KK68:

bir insana çirkin demek kimin haddine . teyzeniz angelına jolıe mi ?

neden dışarda her havlayan köpeği duyuyorsunuz. siz kendinize değer verin. sözledikleri çok kaba ve kırıcı. ama unutmayın her insan güzeldir.

Elbette. Benimki kendi kendini dogrulayan kehanete donustu artik. En onemlisi ben aynaya bakmak istemiyorum. Fotograf cekilmek istemiyorum.

Anneme anlattigimda teyzen saka yapiyor diyor. Gayet ciddiydi ama hadi saka diyelim. Bu saka beni intihara bile surukleyebilirdi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. O yuzden buraya yazdim siz beni anlarsiniz diye

Böyle diyenler nedense abarttıkları kadar çirkin değiller :)
Ne yazık ki seni naif ve kibar buldukları için üstüne gelmişler.
Ne kadar yufka yürekli, ve sevecensen artık...
Bunların kaynağı kendini çok sevmek yerine başkalarını sevmen.
İyi bir psikolog yardımıyla önce kendine hayran ol.
İnan güzelliğin dış görünüşle alakası yok.
Güzellik sadece bir ilüzyon.
Ne kadınlar tanıdım çirkin(kime göre o da ayrı tabi) ama bir konuşuyor, bir bakıyor, bir kültürlü ki milletin aklı çıkıyor.
Kendine odaklan ve kültürüne, bilgine bilgi kat. Parla!
Sana sen çirkinsin, şöylesin, böylesin diyenlere diyemiyor musun ' hadi s.ktirin ordan. herkes dönsün aynaya baksın. ben kendimi o kadar beğeniyorum ki sizin beni beğenmenize ihtiyacım yok.' de bakalım bir diklen sana ne diyorlar.
Hadsizler.

Evet sukurler olsun elim ayagim tutuyor ama ruhum yerinde degil gercekten. Bunu simariklik diye demiyorum durduk yere aglamak geliyor artik. Sabah kalktim biseyi bahane edip aglamaya basladim 1 saattir agliyorum. Kendimi kiyaslamadigim kimse kalmadi artik. Her seferinde yenilen benim.

25 yasindayim daha okulum bitmedi parttime is bakiyorum ama sorun taa icimde. Ise baslamaya korkuyorum okulu bitiremem diye dusunuyorum cirkinim yetersizim hayatim bu sekilde.

Lütfen öyle deme kendine ALLAHIN bile gücüne gider.
Sizi gerçekten merak ettim eminim sadece sizin kuruntunuz bu.
Şu kıyaslama mevzusunu birkere at kafandan atmaya çalış olmadı yardım al.
Eminim aşacaksın Allah dermansız dert vermez.

Neden düzelmesin ki? Yeter ki bir gayretiniz olsun. Hayatta herşey bir şekilde olgunlaşmamıza hizmet ediyor. Bu durumunuzla yüzleşip farkındalık kazanırsanız hayat bambaşka ufuklar açar size. Güzel ve anlamlı bir ömür diliyorum.

Tesekkur ederim. 13 yasimdan beri benimle bu yuk. Artik parcam oldu ve yavas yavas inancimi kaybettim o yuzden boyle dusunuyorum.

Allah Allah şu an şaşkınım

Ben de Almanyada yaşıyorum

Kendimi örnek vereyim memlekette kara kaşlı karagözlü sokakta benzerlerini görebileceğin kadınlardan biriyim

Burda valla en güzel bulunan tiplerden biriyim
Değişik tipler her zaman yerlilere daha güzel gelir. Alman erkekleri zaten egzotik, değişik tipli kadın seviyor, güzel buluyor. Koyu renk saç bile yeter

Kaldı ki Almanyada güzel olmak çok çok kolay makyaj yapsan yeter
Kadınları zaten görüyorsundur sen de bakım, güzel giyinme, giyimine dikkat etme vb yok erkekten halliceler
Makyaj yap + topuklu giy toplumun %99undan güzel oluyorsun zaten inan çok kolay

Senin çevren fesat ablacım
Ben teşhisini koydum: Sana iltifat edecek, mal mal bakacak Hans erkek gerek :) Alman erkeklerin olduğu ortamlara gir kendin bak bana inanmıyorsan

Sagolun cok tatlisiniz. Ben kendimi begenmiyorum yuzum cok zayif guldugum zaman igrenc cizgilet cikiyo dudaklarimin etrafinda.

Yani birisi gelip bana iltifatta etse ben inanmam ki.

Tesekkur ederim. 13 yasimdan beri benimle bu yuk. Artik parcam oldu ve yavas yavas inancimi kaybettim o yuzden boyle dusunuyorum.
Ben küçükken çizgi film karakteri caillou gibiymişim. Suratı bembeyaz kel bir çocuk. Bir insana 40 gün aynı şeyi dersen bir süre sonra inanır zaten. Ben hala iltifat edilince acaba bana acıyormu bu yüzden mi iltifat ediyor diye ara ara düşünürüm. Ama eskiye göre çok daha iyiyim.

Eki Görüntüle 2067678

Rebekah küçükken "çirkin olduğu" için kendisiyle dalga geçilmesi nedeniyle eğitimini evde tamamladı.

23 yaşındaki genç kıza, İngiltere Güzellik Yarışması finalinde yarışması için sosyal medyada oy yağıyor.

İngiltere'de, arkadaşları tarafından okuldaki en çirkin buruna sahip olduğu için dalga geçilen Rebekah Hemsley'in ailesi, fiziksel olarak da rahatsız edilmesinin ardından küçük kızlarını okuldan almaya karar verdi.

İkinci sınıftan itibaren annesinin yardımıyla eğitim hayatına devam eden Rebekah, ailesinin destekleri sayesinde başarıya ulaştı. Okulunu başarıyla tamamlayan Rebekah, şu anda İngiltere'nin en ünlü iki ajansı adına modellik yapıyor. ( alıntı )

Kimsenin sizinle dalga geçmesine, aşağılamasına izin vermeyin. Kendinizi sevin, değer verin. Geri dönüşü size kat ve kat iyi olacaktır. Yeter ki ümitsizliğe kapılmayın.

Ben boyle seyleri duyunca oyle uzuluyorum ki. Cunku biliyorum o an ne hissedildigini. Istedigi kadar iltifat alsin modellik yapsin o yara gecmicek. Ben ne kadar bakim da yapsam ne kadar guzel de giyinsem hic gecmiyor sadece anlik iyi hissetme. Icim yine ayni.

Seni görmek istedim ya. Güzellik gorecelidır. Sen kendini güzel hissedersen guzelsindir. Bakimliysan guzel kokuyosan güzel guluyosn guzelsindir. Mesela ben:) haftada 1 yüzüme ağda yaptrmak zorundaym sakallrm biyiklrm var:) yanaklarm birden sivilce doldu izler kaldı falan ama güzelim. Giyiniorm süsleniorm parfümümü skiorm oh varmı benden daha güzel dik dur ve gülümse :) varmı senden güzeli pozitif ol lütfen lutfennnnnnnnn

Ben boyle seyleri duyunca oyle uzuluyorum ki. Cunku biliyorum o an ne hissedildigini. Istedigi kadar iltifat alsin modellik yapsin o yara gecmicek. Ben ne kadar bakim da yapsam ne kadar guzel de giyinsem hic gecmiyor sadece anlik iyi hissetme. Icim yine ayni.
Kendini seviyorsa gayet geçer. Her kötü söz duyan ölsün o zaman, olur mu öyle şey? Sizin sosyalleşmeye ihtiyacınız var

Ne kadınlar tanıdım çirkin(kime göre o da ayrı tabi) ama bir konuşuyor, bir bakıyor, bir kültürlü ki milletin aklı çıkıyor.
Sana sen çirkinsin, şöylesin, böylesin diyenlere diyemiyor musun ' hadi s.ktirin ordan. herkes dönsün aynaya baksın. ben kendimi o kadar beğeniyorum ki sizin beni beğenmenize ihtiyacım yok.' de bakalım bir diklen sana ne diyorlar.
Hadsizler.

Ben bana senin gozlerini cok kiskaniyorum diyip ama agzin burnun igrenc diyen kuzenimin bakislarini hic unutamiyorum.

En son iste soyle derin bi kizsin boyle kulturlusun diyen bir erkek cirkin betty gibisin agzin cok buyuk boyunda cok kisa dedi. Asla kucumsemek ixin soylemiyorum ama arkadaslari arasinda ne kadar cirkinsin diye de dalga geciliyo. Ben kendimi bi cop kovasi gibi hisseidyorum gelen gecen icime tukuruyo.

Seni görmek istedim ya. Güzellik gorecelidır. Sen kendini güzel hissedersen guzelsindir. Bakimliysan guzel kokuyosan güzel guluyosn guzelsindir. Mesela ben:) haftada 1 yüzüme ağda yaptrmak zorundaym sakallrm biyiklrm var:) yanaklarm birden sivilce doldu izler kaldı falan ama güzelim. Giyiniorm süsleniorm parfümümü skiorm oh varmı benden daha güzel dik dur ve gülümse :) varmı senden güzeli pozitif ol lütfen lutfennnnnnnnn

Yaptim bunlarin hepsini yaptim ama olmuyo. Dunyanin en guzel elbisessini de giysem en guzel takisini da taksam icimde hep o itelenmis cirkin 13 yasindaki kiz cocugu var. Aynlara bakma fobisi gelisti zamanla

Elbette. Benimki kendi kendini dogrulayan kehanete donustu artik. En onemlisi ben aynaya bakmak istemiyorum. Fotograf cekilmek istemiyorum.

Anneme anlattigimda teyzen saka yapiyor diyor. Gayet ciddiydi ama hadi saka diyelim. Bu saka beni intihara bile surukleyebilirdi. Derdimi kimseye anlatamiyorum. O yuzden buraya yazdim siz beni anlarsiniz diye
teyzen bence ruhen sağlıklı değil.

makyaj yap topuklu giy saçını falan yaptır biraz da güzel kıyafetler git. yani kısaca modaya uy ve bakımlı ol. çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. hem bunları dert etme fiziksel güzellik demek değil herşey.

teyzene de ki ''benim yüzüm çirkinse seninde kalbin çirkin yüzüme bak kalbini gör ''de.

Ben bana senin gozlerini cok kiskaniyorum diyip ama agzin burnun igrenc diyen kuzenimin bakislarini hic unutamiyorum.

En son iste soyle derin bi kizsin boyle kulturlusun diyen bir erkek cirkin betty gibisin agzin cok buyuk boyunda cok kisa dedi. Asla kucumsemek ixin soylemiyorum ama arkadaslari arasinda ne kadar cirkinsin diye de dalga geciliyo. Ben kendimi bi cop kovasi gibi hisseidyorum gelen gecen icime tukuruyo.

bizim orda derler ki 'ite bak yattığı yere bak'
senin çevren kötü kuzum çevren!
o aileni de o arkadaşlarına da bir . 'hoşt' çekmen lazım.
hangimiz müthiş güzeliz bir baksana..
kimse manken değil.
manken gibi olsak mankenlik yapardık.
iki makyaj yapan, iki marka giyen kendini güzel sanıyor.
ama senin çevrende kültürlü, açık görüşlü, nazik insanlar olsa inan bunları yaşamazsın.
sert ol. can acıtıcı ol. içine atma.
herkese haddini bildir.
eminim çok çirkin değilsin.
sen kendini çirkinleştiriyorsun sadece.
insanları bu kadar önemseme.
kendin için yaşa sadece!

Hadsizler.

Aynen
Bunlarin hepsi cevap vermemekten kaynaklaniyor
Anne babalar cocuklarini ezdirmemeli, baksaniza 13 yasindaki cocuga ne laflar etmisler!

Aynen
Bunlarin hepsi cevap vermemekten kaynaklaniyor
Anne babalar cocuklarini ezdirmemeli, baksaniza 13 yasindaki cocuga ne laflar etmisler!

Ben 13 yaşında töbe bismillah gibi bişeydim.
Saçlarım kıvırcık, memoli gibi arkaya jöle ile yatık, kaşlarım martı gibi, karga burunlu, bıyıklı sakallı iğrenç bir çocuktum :)
Ama bana ne annem ne teyzem ne başka biri bir kere bile sen çirkinsin demedi. Dalga geçmedi benimle.
'Oy güzel kuzum, canım kuzum, dünya güzeli yavrum' diye severlerdi.
Kötü niyetli olsalar derlerdi ama. Çünkü sevimsiz bişeydim.
Büyüyünce her şey geçti.
Ben toparlandım, yüzüm oturdu kaşlar bıyıklar alınmaya makyajlar yapılmaya başlandı.
Saçlarıma daha özen gösteriyorum.
Hala o özelliklere sahibim, çok bakımlı da değilim ama bunlarla da barıştım.
Çünkü tek bedenim var ve sağlıklıyım. Kendimi de çok seviyorum. Sevmek zorundayım çünkü.
Bedenim benim kalıbım. Onunla varım, onunla seviyorum, sevişiyorum, geziyorum, öğreniyorum.
Onunla! Ama onun sayesinde değil. Ben bir bedenden daha fazlasıyım.
Hala çok güzel değilim ama umrumda değil.
Güzel olmamama rağmen bir çok aşk yaşadım, sevdim, sevildim, okudum, başarılar tattım, evlendim.
Bu dünya sadece güzellerin dünyası değil.
Ayrıca kimseye güzellik borcumuz yok.
:)

Siz yolda gördüğünüz kedileri köpekleri öldürmeye mi çalışıyorsunuz? Sırf zevkine ağaç dallarını kırıp çiçekleri ezen bir caniye mi yorum yazıyorum? Çocuklara zarar verip hırsızlık mı branşınız? Yoksa maddi manevi insanları mı dolandırıyorsunuz? Çirkinlik ölçütü bunlardır şimdi söyleyin, tam olarak neye ya da kime göre çirkinsiniz?

Tecrübeli ablaların bir sözü vardır insanın içi güzel olsun dışını hallederiz, diye
Bu yaşınıza kadar hiç görmediniz mi dışı bal kaymak, içi zehir zıkkım olanları? Çevrenizdekiler için tek önemli olan dış görünüşse, buyursunlar herkesin kendi hayatı dilediğiyle dilediğini yaşasın. O onların sorunu, kimsenin tercihini biz yapacak değiliz.

Şu dünyada arkanızdan iş çevirmeyecek, size her ayrıntıya kadar dürüst davranabilecek kişinin -kendinizin- kıymetini bilmenizi öneririm.

Saçma sapan insanları neden takıyorsunuz ki sizden sadece bir tane var sevmeye çalışın kendinizi eliniz kolunuz sakat değil herşeyiniz yerli yerinde insanların ne dediğini neden bu kadar takıyorsunuz size böyle söyleyenlerde hiç kusur yok mu zannediyorsunuz kendileri mutsuz diye sizinde mutsuz olmanızı isterler onların laflarına kırıldığınızı belli ederseniz bunu daha çok yaparlar sizi yaralamak için siz özelsin ve güzelsiniz söylenen şeyler bi kulağınıza girip diğerinden çıksın

Pencerenizi açıp şöyle bir etrafınıza bakın. Hayat akıp gidiyor, yaşanılacak o kadar çok güzel an varken ;neden kendinize hayatı zindan ediyorsunuz?
Daha kaç yaşına kadar kendinize böyle eziyet edeceksiniz?Ne olmuş yani çirkimsem ? Benim de ağzım büyük,boyum kısa. Ben bile kendimle eğleniyorum. Mağara gibi ağzım var diyip ,aynanın karşısında şebeklik yapıyorum.:KK53:
Başkalarının saçma sapan düşüncelerini sırtınıza yük etmişsiniz. Biraz da kendi fikirlerinize önem verseniz,kendiniz için yaşasanız...

Burdan söylemesi kolay bizim için ama 13 yaşından beridir devam ettiğine göre artık profesyonel destek almanın vakti gelmiş.
Herşey gönlünüzce olsun.

Teyzeniz ve diger kisilerin bu kadar acimasiz olduguna inanmak istemiyorum... :(
once hayatinizda bir koseye atin bu densiz ne konustugunu bilmeyen insanlari. Sonrasi da bir doktor yardimidir heralde.

Back
X