kendimden o kadar nefret ediyorum ki. anlatamam. hayatımı mafeden içine sıçan ondan kurtuldum derken neyin kafasını yaşıyorsa yeniden en mutlu olduğum anda sadece saygıdan .... git demediğim insan gibi davranıp yeni kurduğum hayata onuda soktuğum için. hem bunu izin veridğim için. hem hala bittiği halde kabullenemediğim için tüm hatalarım için herşey için. yapmadığım , sölemediğim bir lafa inandığı halde ona senin suçun bu ayrılık diyemediğim için. beni bu kadar severken bu kadar ağlamama izin verip hala gittiği halde çabaladığım için. aşkta guru olmaz diyip hala çabaladığım için. herşey için herşey için bittiği halde yarın sonkez görüşecez onun için mesajlaşırken bana laf soktuğu için bu görüşmeye hala gidip kalmayan gururumu ayaklar altına aldığım için herşey için tüm hatalarım için herşey için kendinden nefret ediyorum 21 gündür hergün ağladığım için en ufak şeyde onu hatırladığım için vazgeçemediğim için herşey için kendimden nefret ediyorum. o varken tüm arkadaşlarımı ihmal ettiğim için tüm hayatımı o yaptığım için. ve bunca olaya rağmen hala bir umut dönmesini beklediğim için. unutmak istemediğim için. Allahım hayatımın en zor anını yaşıyorum galiba ne olur bana yardım et. Duadan başka elimden gelen bişe yok