- Konu Sahibi axillaryartery
-
Annen bile boyle diyosa geriye ne kalir ki
Mini etek giymeseydi tecavuz edilmezdici okuzlerin memleketinde yasiyoruz biz
Kuzum annesi ne yapsın konu sahibinin orası türkiye....insanları degistiremeyecegimize gore mecbur kıyafetlerimize dikkat edicez rahatsız edilmemek icin...kesinlikle türkiyede kadın olmak zor degil cok ama cok zor...
Bu kadar kisa giyinmeseydin sende demek
Bu kadar kisa giyindigin icin bunlar basina geliyo demek degil mi ?
Yani karsi tarafi hakli cikarmak ?
Hakli olmasa bile magdur tarafi haksiz cikarmak ..
Ne bileyim cok kiziyorum ya
Kadinlar hep her seye dikkat etmek zorunda
Erkek bacaklarini pergel gibi acar ne var ne yok sergiler ama kiz diz kapagini gecen elbise giyse edepsiz olur
Ne bicim memleket Allah askina ya
Kuzum türkiye gibi yobazların bol bulundugu ülkelerde mecbur dikkat etmek lazım...avrupada şort giydiginde kimse dönup bakmazken ankaranın gobeginde laf yiyosan giymeyeceksin o şortu ..giysen yine sen rahatsız olacagın icin ve cahil kesim de hiç azalmadıgı icin sen dikkat ediceksin...ya da kulaklarını tikayacaksın ne derlerse desinler umursamayacaksın...
Ben de ailemin tepkisine asıl bu kadar üzüldüm. Zaten gorduklerinde elim ayagım titriyodu nasıl bagırdım adamlara, beni o halde gordukleri halde boyle tepkiler verdiler.. Babam ne var yani benim de bazen gozum takılıyo dalıyorum nereye bakıyorum bilmiyorum olamaz mı dedi.. Yuh yani ne desem bilmiyorum. Sabahtan beri aglıyorum bu tepkilerine, o igrencliklere. Kendimi teshir eden bir insan da degilim.. Annem az once yine boyle giyinme diye tepki gosterdi.. Ben ki en acık giyinisim yuksel bel gobek acık bu kadardır. En acık bu da.. Yasadıgım sehirde sort da giymiyorum rahatsız oldugum icin. Cok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?