Kendimden Tiksindim

axillaryartery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
34
68
İstanbul
Merhaba kızlar,
Az once basımdan gecen bir olayı anlatıcam.
Ailemle birlikte seyahat ediyoruz. Bursa'da bir dinlenme tesisinin onunde durduk. Ailem(annem,babam,kardesim) yemek yiyecekti ben ise arabada durmayı tercih ettim.
O sırada erkek arkadasım aradı ve sarjım baya azalmıstı. Bana vitesin onunde sigara yakmak icin yer var oraya bakar mısın dedi sanırım usb kablosu ile ilgili biseyler söyleyecekti. Ben de arabanın arkasından, aradan gecerek vitesin oraya uzandım. Altımda kısa bir sort vardı, yolculuktayız tatilden donuyoruz ve ben arabanın icerisinden nadir sekilde cıkıyorum diye kapalı birsey tercih etmedim. Ustumde ise askılı ama onu kesinlikle dekolte vermeyen bir üst vardı.Neyse egildim anlatıyor surayı gordun mu falan diye, o sırada kafamı bir kaldırdım ordaki restorantta yemek yiyen iki tane yani nasıl desem hanzo tipli, bildiginiz boyle ayı birbirlerine beni gosterip guluyolar. Ama gercekten igrenc bir gulustu. Hemen arkaya geri gectim erkek arkadasıma suan guluyolar dedim ve telefonu kapattım. Cunku o an dayanamadım ve ne bakıyosun öküz dedim adamlara. Ancak arabanın camları kapıları kapalıydı. Gulmeye bakmaya devam ettiler. Ne bakıyosunuz yaptım kafamı iki yana sallayarak ne var yaptım. O sırada annemi ve kardesimi aradım. Adamlar ise hala gulup egleniyordu.

Adam ben telefonu elime alınca gulmeyi kesti ama bakmaya devam etti. Tam o sırada babam geldi ve sesim titreyerek bakıp duruyolar gulup birbirlerine gosteriyolar dedim. Annemin ilk tepkisi bu kadar kısa giyersen olacagı bu oldu.
Babamla annem sonrasında adamlara yanlıs mı anladık bir sorun mu var
Sizin de kızkardesiniz anneniz yok mu gibi cevaplar verdiler adamlar inkar etmedi ve oralı da olmadı. Ben arabanın icinden aglayarak bagırdım.Arabaya bindi bizimkiler ve babam bana uyduruyosun adamlar baksa ne olur gozu takılmıs olamaz mı? Madem oyle bizimle gelseydin
Annem bizi arasaydın, bizimle gelecektin kısa giyersen böyle olur gibi tepkiler verdiler.
23 yasındayım. Bu zamana kadar takip de edildim, küfür de yedim, laf da yedim.
Ama arabanın icerisinde ben baska biseyin ugrasındayken o adamların o igrenc gulusleri, birbirlerine beni gostermeleri o kadar tiksindim ki o bakısları... Babamın uyduruyosun sozune cok takıldım. Cok sukur hicbir zaman sacmalayan ilgi cekmeye calısan bir insan olmadım.
Kısa giymis olmak laf yemeyi hakettigim anlamına hele hele kendi özel arabamızdayken yemeyi hakettigimi gostermiyor. Ailemi oldukca modern bilirdim ancak gercekten beklemezdim.
Abartmıssın da diyebilirsiniz ama kendimi suan kötü hissediyorum.. Bu ülkede kadın olarak yasamak gercekten cok zor.. Allah gercekten hepimize sabır versin hepimizi bu gibi pislik insanlardan, belalardan korusun kızlar.. İcimi dokmek istedim okudugunuz icin tesekkur ederim

Böyle öküzler her yerde üzülme! Kapalı giyinseydin bile seni öyle bir şekilde yani o arayış pozisyonunu gördüklerinde de güleceklerdi pis hayallere dalacaklardı. Ailende senin yanında olacağına bu kadar kısa giyinirsen bakarlar demiş bizim ne giydiğimizden elin adamına ne?Pis sapıklar allahın belaları!

Annen bile boyle diyosa geriye ne kalir ki
Mini etek giymeseydi tecavuz edilmezdici okuzlerin memleketinde yasiyoruz biz

Kuzum annesi ne yapsın konu sahibinin orası türkiye....insanları degistiremeyecegimize gore mecbur kıyafetlerimize dikkat edicez rahatsız edilmemek icin...kesinlikle türkiyede kadın olmak zor degil cok ama cok zor...

Anneniz bir bayan olarak nasil boyle dusunebiliyor. O adamlar size birsey yapsaydi da demekki "kisa giydin sen haksizdin" diyebilirdi. Inanamiyorum.
Babanizin uyduruyosun lafindan hic bahsetmiyorum bile. Allah size sabir versin insallah hakkinizi korumayan ve aksine sizi suclayan aile bireyleriyle birlikte yasamak zor olsa gerek.

Aslinda tesetturlu kadinlarda tacize ugrayabiliyor ama burda senin dekolten dikkatlerini cekmis belli ki dekoltenden degil demek isterdim malesef dekolte giysek öküzler sıraya diziliyor okadar sinirim bozuluyor ki bu duruma çoğu zaman giymiyorum giydigindede görmezden duymazdan gelmek zorunda kalıyorsun öküzleri idare ediyoruz bi nevi
Ben burda o hayvanlardan çok ailenin tepkisine şaşırdım seni sakinlestircekleri yerde...
Birdaha buna benzer durum yaşarsan tavsiyem görmemezlikten gelmen

Kuzum annesi ne yapsın konu sahibinin orası türkiye....insanları degistiremeyecegimize gore mecbur kıyafetlerimize dikkat edicez rahatsız edilmemek icin...kesinlikle türkiyede kadın olmak zor degil cok ama cok zor...

Bu kadar kisa giyinmeseydin sende demek
Bu kadar kisa giyindigin icin bunlar basina geliyo demek degil mi ?
Yani karsi tarafi hakli cikarmak ?
Hakli olmasa bile magdur tarafi haksiz cikarmak ..
Ne bileyim cok kiziyorum ya
Kadinlar hep her seye dikkat etmek zorunda
Erkek bacaklarini pergel gibi acar ne var ne yok sergiler ama kiz diz kapagini gecen elbise giyse edepsiz olur
Ne bicim memleket Allah askina ya

Kuzum türkiye gibi yobazların bol bulundugu ülkelerde mecbur dikkat etmek lazım...avrupada şort giydiginde kimse dönup bakmazken ankaranın gobeginde laf yiyosan giymeyeceksin o şortu ..giysen yine sen rahatsız olacagın icin ve cahil kesim de hiç azalmadıgı icin sen dikkat ediceksin... ya da kulaklarını tikayacaksın ne derlerse desinler umursamayacaksın...

Ben de ailemin tepkisine asıl bu kadar üzüldüm. Zaten gorduklerinde elim ayagım titriyodu nasıl bagırdım adamlara, beni o halde gordukleri halde boyle tepkiler verdiler.. Babam ne var yani benim de bazen gozum takılıyo dalıyorum nereye bakıyorum bilmiyorum olamaz mı dedi.. Yuh yani ne desem bilmiyorum. Sabahtan beri aglıyorum bu tepkilerine, o igrencliklere. Kendimi teshir eden bir insan da degilim.. Annem az once yine boyle giyinme diye tepki gosterdi.. Ben ki en acık giyinisim yuksel bel gobek acık bu kadardır. En acık bu da.. Yasadıgım sehirde sort da giymiyorum rahatsız oldugum icin. Cok üzgünüm

Azalarak bitmelerini umut ediyorum

Malesef ülkemiz böyle,kadın olduğum için bazen mutlu oluyorum sonra Türkiye'de yaşadığımı hatırlayıp üzülüyorum.Kesinlikle hayata çok çok geriden başlıyoruz.Kadınlarımızın çoğunluğu diğer kadınların yaşamına,seçimlerine saygı göstermezken bunu erkeklerden beklemiyorum zaten.

Baban insallah seni rahatlatmak icin uzerindeki soku atasin diye oyle demistir yoksa en azindan kizar, bir tepki verirdi ama eger gercekten sana inanmamissa cok uzucu bir durum tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…