Kendimden Tiksindim

Cok cok haklısınız.. Bu ulkede neler neler olmadı. Zihniyet kötü olduktan sonra açana bakarım demek sadece bir kılıf.. Kendilerini bir nebze haklı goruyor olsalar gerek. Yine de ben demiyorum ki gogsumu actım da gezdim diye.. Ama oyle yorumlar goruyorum ki. Bizler kendimize bunu layık goruyorsak erkekler kim bilir nasıl dusunuyolardır. Cok, cok kötü

Cok tesekkur ederim desteginiz icin.. Evet haklısınız. Cogumuz ya anne ya da anne adayıyız. İlerde cocuklarımızla dahi baslayabiliriz buna. Burdaki bazı insanlar da kız actıysa orasını burasını laf atılır mantıgında. Kendilerini bu kadar kucuk gormelerine uzuluyorum ben, kendi dunyalarını boylesine kücültmelerine... Daha neleri neleri savunuyolardır allah bilir. Cok da okuyoruz zaten.. Cok tesekkur ederim tekrardan yorumunuz icin

Ben kızımı pusetle gezdirirken dedem yaşındaki adam laf attı.
Eve geldim ağladım ben kızımı nasıl koruyacağım diye..
Ne giydiğinizin nasıl göründüğünüzün hiç önemi yok.
Pis sapıklar her yerde

Istersek kirk kat giyinip gezelim icinde pislik olan yine yapacak malesef...
Bir nebze degil bence sonuna kadar hakli goruyorlardir kendilerini. "Ama o da sort giymis demek ki bizim bakmamizi istedi" diye dusunuyorlar. Bizim kendimizi kapatmamiz bekleniyor "ahlaken". Erkegin de bakmamasi gerektigi hic akla gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…