Kendimden Tiksindim

Bu forum da iyice çekilmez oldu be witch'im...farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo...geçen ki olayı biliyosun...
Valla hanım efendi ben gecen ki olayı falan bilmem ama tacizci demek hakarettir siz bunu bilin ve üstünüze vazife olmayab seylere insanlara yaltaklanmak için karısmayın.

Valla hanım efendi ben gecen ki olayı falan bilmem ama tacizci demek hakarettir siz bunu bilin ve üstünüze vazife olmayab seylere insanlara yaltaklanmak için karısmayın.

Yaltaklanmak icin çıkar olması gerekir ve bu forumda kimsenin birbirinden çikari yok hanim efendi...lütfen terbiyenizi takının zira ben size hakaret etmedigim gibi durup dururken siz bana hakaret ediyosunuz...türkceniz yeterince iyiyse yaltaklanmanın tacizciden cok da farklı olmadıgını bilmeniz gerekir...ben de sizi kibliyorum...

Kardeş sen niye kendinden iğreniyorsun,orda gayri ihtiyari eğilmişsin bi işle uğraşmak için,o bakan öküzler şerefsiz.
Umarım onların da kamyonuna/arabasına onlar gibi içi pis bi sapık biner dee...

Burasıda iyi ce cekilmez oldu .farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo... :)

Cancagizim ben sana zaten bi şey demiyorum
Umut işte değişmesini umut ediyorum bu pis zihniyetin
Tabiiki Utopik ama çok can yakıcı ..

Burasıda iyi ce cekilmez oldu .farklı bi yorum yaptıgın anda direk 'kiblerim seni haaa'...işin garip tarafı hakaret edenler banlanmıyo hakaret etmeyenler banı yiyo... :)

Iyide bisey yakalamadınız ki sırıtıyonuz mesajın sonunda...o yazdıgım seyi gecen ki olayla ilgili yazdım..siz de o gecen ki olayı bilmediginizi soylediginiz halde neden bu kadar alındınız bilmem...yagmurdan nem kapmak böyle bisi galiba...

Yaltaklanmak
Hanımefendi siz kendiniz söylemediniz mi ben de baktım kadın rahatsız oldu diye
Rahatsız olana kadar bakmak taciz etmek değil midir Allah aşkına ..
İftira mi bu ..
Rahat bırakın insanları bakmayın Allah Allah
Bi de söylüyorsunuz bunu burada uTanmaniz gerekirken ..
Burası İran değil Afganistan değil
Siz bi başkasını urandiracak kadar bakarsanız bende size tacizci derim ..
Banlanmak falan kimin umrunda

Tacizci demeyi farklı bir yorum olarak gordunuz ya, sonrada yaltakcılık ve tacizciliği bir tuttunuz onu hatırlattım işte.gecen ki konuyu gecen ki konuda konusun o halde burda bizim cümlelerimizden bir sonraki mesaja yazarsanız üzerime alınmam gayet normal.

sizin kendinizden tiksinmeniz için hiçbir sebep yok. kadınların tacize uğradığında üstündeki kıyafetleri "ama çok açık değildi vs." diye anlatmaya mecbur bırakılmış olmaları o kadar korkunç ki. ailenizle ilgili hiçbir yorum yapmak istemiyorum. ne de olsa can ama siz kendi çocuklarınızı güzel yetiştireceksiniz, ihtiyaç duyduklarında orada olup destek olacaksınız. kafanıza çok takmamaya çalışın. bu adamların ülkesinde yaşıyoruz maalesef.

Ya ben soylediğimden beden utanayım? Benim gorusum bu. Gidin konuya yorum yapın ya.

Bu hikayede tiksinilmesi gereken en son kişi sizsiniz inanın. Anne babanızdan da iğrendim ben, kendi kızlarına reva gördüğü sözlere bak. Dekolte de giyebilirdiniz üstelik kendi aracınızdasınız. Kendinize yüklenmeyin boş yere.

Ailenizin tepkisi yanlış olmuş tabi ama boşverin siz ay ağustos ne giyecektiniz Allah aşkına böyle tipler kara çarşaf giyen kadına da mini etek giyen kadına da ayni gözle bakıyor. Bir kadın istediğini giymekte özgürdür kimse tahrik olmasın aman bakmasinlar diye kendimizi sansürlemek zorunda değiliz. Önceden ben de aman giymeyeyim dert olmasinlar kafasindaydim sonra farkettim ki eşofman giyince de aynı göz şort giyince de ayni göz. Onların tahrik olması icin nefes almamiz yeterli giyimle alakasi yok. Oyle bir hale geldik ki yazinizin basinda egildigimde gozukecek bir sey degil diye belirtme ihtiyaci duymuşsunuz hepimiz farkemeden de olsa bunu belirtiyoruz ya biz degiliz bize bu baskiyi dayayan kadın sucludur diyen zihniyet utansın

Çarşaflı ve kapalilarin popo resimlerini çekip paylaşan ve sapıkça fantezilerini yazan sosyal medya hesaplarını gördüğüm gün kiyafetin hiçbir öneminin olmadığını anladım. Sapıklığın sınırı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…