- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
- Konu Sahibi axillaryartery
-
Kan cıkmasını da istemiyorum ama 23 yasındaki bir kıza uyduruyorsun demek.. Cok zoruma gitti. Bu kadar ben bagnaz dar goruslu olduklarını bilmiyordum.. Kıyafetime hicbir zaman karısmadılar bugune kadar ama o an anlamadım olayı ve bu duruslarını hala koruyorlar
insanların tepkilerine göre mi giyinicez yani .Bu hayatın gerçeği. Yanlış mı? Sonuna kadar. Ama burada o hanzolara küfür etmek onların ve onlar gibilerin varlığını ortadan kaldırmayacak.
Sonuç olarak ya dediklerini umursamayacaksın yada böylelerine fırsat vermeyeceksin. Ona göre üsturuplu giyineceksin.
Ben ne yazmışım okudun mu? Anladın mı yada? Bak iki seçenek sunmuşum.insanların tepkilerine göre mi giyinicez yani .
tatilden dönerken şort giymek abes mi
Evet ben de sizin gibi dusunuyorum. Yolda bakan laf atan yok mu? Var. Ama arabanın icinde kendimi cok köseye sıkısmıs hissettim beynim durdu. Kucuk gelebilir olay yani ne var hepimiz laf yiyoruz gibi ama o an kaldıramadım gercektenArabanin icine bakip bunu yapmalari, haneye tecavuz gibi bir sey. Dikkatlerini çekmiş olabilir, evet kadin olarak bizde bakıyoruz. Ama bakmak var bakışla taciz var bir de. Nasil bu kadar rahat ben bile kadin olduğum halde bakıyorum diyebiliyorsunuz. Bu o adamlarin yaptigini masum göstermiyor. Milletin arabasinin icine öküz gibi bakmak dalga gecmek nedir ya...
Küfür etmek dedigim zaten onların seviyesinde olmadı, olmaz. Kendimi koseye sıkısmıs hissediyordum aglıyordum ve ben de o an icimden ne gelirse onu yaptım bunun icin pisman degilim.Bu hayatın gerçeği. Yanlış mı? Sonuna kadar. Ama burada o hanzolara küfür etmek onların ve onlar gibilerin varlığını ortadan kaldırmayacak.
Sonuç olarak ya dediklerini umursamayacaksın yada böylelerine fırsat vermeyeceksin. Ona göre üsturuplu giyineceksin.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..yahu adamlar tiksinsin kendinden sen niye tiksiniyosun. aaaaaaa. bi de hala burda kadınların e öyle giyinmeseydin e eğilmeseydin şunu yapmasaydın vs vs demesi de.... yazık.
zaten olay sadece bakmak değil ki. herkes bakar birbirine. ama taciz boyutunda ve gülerek,başkasına işaret değil kesnlikle.
ailene de söyleyecek laf bulamadım.
Dedigim gibi yolda yuruyup gecmiyordum. Arabanın icinde ona maruz kaldım ve o an donup kaldıgım icin dısarı da cıkamadım annemleri aradım sonra geldiler zaten ama o sure boyunca taciz devam etti. Telefonla ararken dahi devam ediyordu. Ay baktı gecti triplerine girmedim diye dusunuyorum ama fikriniz bu yondedir saygı duyarımOlay Bursa'da geçti demişsiniz
Ben de bursada yaşıyorum sizden büyüğüm 36 yaşındayım kısa etek vs giyerim ama tatil dışında şort vs ile çarşıya vs çıkmam fakat bursa çok mütaassıp bir yer değil
Neyse tatilden dönerken kesilmiş kot pantolondan şortum vardı bayağı kısa popoma yakın eşim eve gitmeden yemek yiyelim dedi indik arabadan yürüdük bir baktım tüm genç kızlar şort vs giymîş ben de kendimi garip hissetmedim
Biraz da genç olduğunuz için çok bozulmuşsunuz galiba bana laf atana dönüp bakıp bir de saçımı savurup geçiyorum siz de adamlara vah yazık bakışı atıp dönecektiniz önünüze
Aileniz belki tepkinizi abartılı bulmuştur kavga çıkmasın diye büyütme demişlerdir
Sence çözüm ne peki?Küfür etmek dedigim zaten onların seviyesinde olmadı, olmaz. Kendimi koseye sıkısmıs hissediyordum aglıyordum ve ben de o an icimden ne gelirse onu yaptım bunun icin pisman degilim.
Yolda yururken ya da oturdugum bir kafede bakıs ya da herhangi soz oldugunda tepkim bu olmazdı. Atladıgınız bir kısım var "kendi özel arabamızın icinde tatilden donerken" oldu bu olay.
Bir daha okuyun isterseniz, yanlıs anlamıssınız.Demekko arabanin onune uzanirken kisa sortunla arkadan frikik verdin e adamlarda arkadaymis madem...dikkatli olsaydin biraz
Kendi ozel arabamın icinde bana bakılamaz, bakılırsa da yerin dibine sokulmalı ki bir daha yapmasın. Ben dun olayın sokuyla elimden geleni kendimce yaptım, burda olay ailemin yapmaması. Uzgunum benim cozumum umursamamak ya da sırf birileri bakmasın diye o sıcakta yanacak kadar kapalı giyinmek degilSence çözüm ne peki?
Yanacak kadar kapalı derken? Yani kıyafetini arabadan çıkma ihtimalin olmadığı için giyindiğini kendin söylemişsin. Yani sen bilirsin tabi.Kendi ozel arabamın icinde bana bakılamaz, bakılırsa da yerin dibine sokulmalı ki bir daha yapmasın. Ben dun olayın sokuyla elimden geleni kendimce yaptım, burda olay ailemin yapmaması. Uzgunum benim cozumum umursamamak ya da sırf birileri bakmasın diye o sıcakta yanacak kadar kapalı giyinmek degil
Yolculuk sırasında "arabanın icinde" yanmamak icin sort giydigimi belirttim. Yanıma ekstra pantolon aldıgımı da söyledim. Kimse kusura bakmasın o yolculukta arabanın icinde pantolon giyemem. Nesini anlamadınız?Yanacak kadar kapalı derken? Yani kıyafetini arabadan çıkma ihtimalin olmadığı için giyindiğini kendin söylemişsin. Yani sen bilirsin tabi.
Şort giyince taciz mi edilmemiz gerek şu kafanızı değiştirin artık.kimsenin taciz etmeye hakkı yok kimseyi herkes haddini bilecek insanların giyimine karışmayacaksınızBen ne yazmışım okudun mu? Anladın mı yada? Bak iki seçenek sunmuşum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?