Kendimden Tiksindim

Arabanin icine bakip bunu yapmalari, haneye tecavuz gibi bir sey. Dikkatlerini çekmiş olabilir, evet kadin olarak bizde bakıyoruz. Ama bakmak var bakışla taciz var bir de. Nasil bu kadar rahat ben bile kadin olduğum halde bakıyorum diyebiliyorsunuz. Bu o adamlarin yaptigini masum göstermiyor. Milletin arabasinin icine öküz gibi bakmak dalga gecmek nedir ya...

Evet seni anliyorum gercekten cok gurur kirici bir genc kiz niye öyle birsey uydurup kendini kücük düsürsünki? (Kücük düsürmek derken ailenin dedigi gibi olsaydi eger).
Bende kan cikmasini istemem tabi örnek olarak söylemek istedim.

Annen de haksız değil şimdi.
Ama tabi sen çıplak olsanda kimsenin bakmaması gerekir. Kapıyı kitlemesekte hırsızlık olmaması gerekir.
Napacan işte güzelim.

Bu hayatın gerçeği. Yanlış mı? Sonuna kadar. Ama burada o hanzolara küfür etmek onların ve onlar gibilerin varlığını ortadan kaldırmayacak.

Sonuç olarak ya dediklerini umursamayacaksın yada böylelerine fırsat vermeyeceksin. Ona göre üsturuplu giyineceksin.

böyle abaza tiplere alışık olman lazım türkiyede yaşayan bir kadın olarak . benim şaşırdığım şey çok büyütmüşsün . muhattab bile olma abazalar işte . ailene falan söylemen onların tepkileri zaten hiç girmiyorum bu konuya . helede babanın sana öyle gelmiş demesi hoş gidip dövemez ya adamları onu mu istedin anlamadım ki .

insanların tepkilerine göre mi giyinicez yani .
tatilden dönerken şort giymek abes mi

Evet ben de sizin gibi dusunuyorum. Yolda bakan laf atan yok mu? Var. Ama arabanın icinde kendimi cok köseye sıkısmıs hissettim beynim durdu. Kucuk gelebilir olay yani ne var hepimiz laf yiyoruz gibi ama o an kaldıramadım gercekten

Olay Bursa'da geçti demişsiniz

Ben de bursada yaşıyorum sizden büyüğüm 36 yaşındayım kısa etek vs giyerim ama tatil dışında şort vs ile çarşıya vs çıkmam fakat bursa çok mütaassıp bir yer değil

Neyse tatilden dönerken kesilmiş kot pantolondan şortum vardı bayağı kısa popoma yakın eşim eve gitmeden yemek yiyelim dedi indik arabadan yürüdük bir baktım tüm genç kızlar şort vs giymîş ben de kendimi garip hissetmedim

Biraz da genç olduğunuz için çok bozulmuşsunuz galiba bana laf atana dönüp bakıp bir de saçımı savurup geçiyorum siz de adamlara vah yazık bakışı atıp dönecektiniz önünüze

Aileniz belki tepkinizi abartılı bulmuştur kavga çıkmasın diye büyütme demişlerdir

Küfür etmek dedigim zaten onların seviyesinde olmadı, olmaz. Kendimi koseye sıkısmıs hissediyordum aglıyordum ve ben de o an icimden ne gelirse onu yaptım bunun icin pisman degilim.
Yolda yururken ya da oturdugum bir kafede bakıs ya da herhangi soz oldugunda tepkim bu olmazdı. Atladıgınız bir kısım var "kendi özel arabamızın icinde tatilden donerken" oldu bu olay.

Cok tesekkur ederim yorumunuz icin..
Kadınlar kendilerine bunu reva goruyorlarsa eger erkekler ne yapsın diyorum. 3 5 parca fazla et gorunmus bunun neresi abest anlamıyorum. Tutup da actım heryerimi gezdim demiyorum da ama bana göre oldukca usturuplu bir kıyafetti

Dedigim gibi yolda yuruyup gecmiyordum. Arabanın icinde ona maruz kaldım ve o an donup kaldıgım icin dısarı da cıkamadım annemleri aradım sonra geldiler zaten ama o sure boyunca taciz devam etti. Telefonla ararken dahi devam ediyordu. Ay baktı gecti triplerine girmedim diye dusunuyorum ama fikriniz bu yondedir saygı duyarım

Sence çözüm ne peki?

Demekko arabanin onune uzanirken kisa sortunla arkadan frikik verdin e adamlarda arkadaymis madem...dikkatli olsaydin biraz

İster istemez zamanla kendi savunma mekanizmanı geliştirirsin.Bazıları umursamıyor,bazıları tepki gösteriyor.Ben de maalesef sansür yolunu seçenlerdenim.Yazlıkta,tatilde şort ve askılı giyerim ama şehirlerarası yolculukta giymem.Nerede duracağımız belli olmaz.Yemek molası,tuvalet molası için yer seçmek her zaman mümkün olmuyor.
Öküz gibi bakmanın normal sayıldığı,arabanın içine bile pervasızca bakılan bir ülkede yaşıyoruz.Şehirde bile kaldırımda gidenler, parketmiş arabanın içine baka baka yürüyorlar.Daha ne diyeyim ki...

Sence çözüm ne peki?
Kendi ozel arabamın icinde bana bakılamaz, bakılırsa da yerin dibine sokulmalı ki bir daha yapmasın. Ben dun olayın sokuyla elimden geleni kendimce yaptım, burda olay ailemin yapmaması. Uzgunum benim cozumum umursamamak ya da sırf birileri bakmasın diye o sıcakta yanacak kadar kapalı giyinmek degil

Yanacak kadar kapalı derken? Yani kıyafetini arabadan çıkma ihtimalin olmadığı için giyindiğini kendin söylemişsin. Yani sen bilirsin tabi.

Yanacak kadar kapalı derken? Yani kıyafetini arabadan çıkma ihtimalin olmadığı için giyindiğini kendin söylemişsin. Yani sen bilirsin tabi.
Yolculuk sırasında "arabanın icinde" yanmamak icin sort giydigimi belirttim. Yanıma ekstra pantolon aldıgımı da söyledim. Kimse kusura bakmasın o yolculukta arabanın icinde pantolon giyemem. Nesini anlamadınız?

Ben ne yazmışım okudun mu? Anladın mı yada? Bak iki seçenek sunmuşum.
Şort giyince taciz mi edilmemiz gerek şu kafanızı değiştirin artık.kimsenin taciz etmeye hakkı yok kimseyi herkes haddini bilecek insanların giyimine karışmayacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…