Kendimden Tiksindim

Usturuplu giyinmek nasıl ?
Sort giyince usturupsuz mu oluyor mesela

Şort giyince taciz mi edilmemiz gerek şu kafanızı değiştirin artık.kimsenin taciz etmeye hakkı yok kimseyi herkes haddini bilecek insanların giyimine karışmayacaksınız
Ne giyersen giy banane ya. Ne sarıyosun ki? Istediğimi yazarım sanane. Laf atan pis pis bakan benim sanki. Git o adamlara çemkir.

Çözüm buraya gelip bunu anlatan bir kızı eleştirmemek mesela, aşağılamamak. Açığını aramamak, ne giydiğini sorgulayıp haksız çıkartmaya uğraşmamak.

Bu adamlara buradan küfür etmek belki de bir çözüm evet. Bir işe yaramayacak değil çünkü yarayacak. Farkındalık oluşacak. Kadınlar sessiz kalmamayı öğrenecek. Sürekli kendinde hata arayan kadınlar nasıl giyinirse giyinsin tacizi hak etmediğini öğrenecek ve buna göre davranacak. Çocuklarını o şekilde yetiştirecek. "Amaaan elimden ne gelir ki" dediğimiz çoğu olayda elimizden geleni yapmadığımız için git gide bataklığa saplanıyoruz zaten. Çözüm asla susmak olmadı, hiçbir zaman da olmayacak.

Hmm onlar karar vermeli yani .
Öküz bey pardon rahatsız ediyorum ama ne giyersek tahrik olmazsiniz ona göre hayatımı yönlendirmek isterim mi diyelim mesela ?
Yooo. Istersen çıplak gez. O zihniyetteki adam o lafı atar. Sende ya o lafı yersin yada ne yaparsın bilmiyorum. İlgilenmiyorumda açıkçası. Alıntılamazsan sevinirim.

Ne giyersen giy banane ya. Ne sarıyosun ki? Istediğimi yazarım sanane. Laf atan pis pis bakan benim sanki. Git o adamlara çemkir.
O adamlar senin zihniyetinin ürünü .usturuplu giy ne demek sanki kız bikiniyle geziyor.şort gayet normal tatilden dönüyor .sarmıyorım sana ne sarıcam sma sizin zihniyetiniz yüzünden insanlar özgür olamıyor.kendinizde bu Hakkı Nasıl buluyorsunuz merak ediyorum.ben Nasıl çarşaflı bir kadını eleştirmiyorsam sende şort giyeni eleştiremezsin.içinizden oh iyi olmuş sende şort giymeseydin e getiriyorsunuz.ufacık çocuklara aç gibi bakıyorlar insanlara travma yaşatıyorlar sinirlerini bozuyorlar sende oturmuş ustruplu giyinseydin diyorsun.kotla da aynı bakıyorlar bunlar onuda mı giymeyelim ne giyelim?

Giyim tarzıma, tercihlerime saygılı olmak zorundasın ama ben seni her türlü aşağılarım zihniyeti!

Tam bir KK kültü.

Giyim tarzıma, tercihlerime saygılı olmak zorundasın ama ben seni her türlü aşağılarım zihniyeti!

Tam bir KK kültü.
Aynen . Biz de bunu yapma diyoruz işte sana
Bak hatanın farkindaymissin.
Ne güzel
Şimdi yapman gereken kendi giyimini usturuplu bulurken başkasinin giyimine bunu soylememen.

Ama yine de hatani bilip öz eleştiri yapman güzel.

Sanane ya? Sen kimsin ki benim ne düşüneceğime karar veriyorsun?

Ülkemizde maalesef böyle öküzler çok fazla olduğu için kıyafetlerime dikkat etmeye çalışıyorum.
Valla ben ne giyersem giyeyim saygı duymak zorunda bana bakmamalı ister göbeğim açık giyerim ister göğsüm açık diyemiyorum çünkü bazılarında bunu anlayacak zihniyet yok. 12 yaşındaki yeğenim geçen hafta mini etek giydi birlikte çarşıya çıktık ve erkeklerin gözü bacaklarındaydı gerçekten ben rahatsız oldum bu durumdan daha adet bile olmayan bir çocuktan tahrik olan gözlerini alamayan öküzler varken o şekilde çocuğu bir daha sokağa çıkarmam.

Pislik her durumda pisliktir. Kapali giyinseniz de bu sefer o durusunuza bakip tahrik olacakti. Illa ki bulurlar bir sapiklik.
Acik sacik giyinmeseydin bakmazlardi zihniyeti cok yanlis. Kapali, pardesulu bir hanima 'kabuklu fistik' diye laf atildigini duydu bu kulaklar. Bir varligin ici sapiksa ne yaparsak yapalim onune gecemiyoruz malesef.
Bu fikirde olanlar pedofili icin ne diyecekler peki? "Bebegi oyle sortuyla etegiyle dolastirmasaydi bebek tecavuze ugramazdi, hak etmis o zaman" mi?
Veya ordege tecavuzde ne denilecek? "Totosu acik gezerse oyle olur" mu?
Peki damacanaya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…