- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.359
- 498
- 37
- Konu Sahibi axillaryartery
-
Böyle düşünmek çok yanlış ama.Demekko arabanin onune uzanirken kisa sortunla arkadan frikik verdin e adamlarda arkadaymis madem...dikkatli olsaydin biraz
Usturuplu giyinmek nasıl ?Bu hayatın gerçeği. Yanlış mı? Sonuna kadar. Ama burada o hanzolara küfür etmek onların ve onlar gibilerin varlığını ortadan kaldırmayacak.
Sonuç olarak ya dediklerini umursamayacaksın yada böylelerine fırsat vermeyeceksin. Ona göre üsturuplu giyineceksin.
Ne giyersen giy banane ya. Ne sarıyosun ki? Istediğimi yazarım sanane. Laf atan pis pis bakan benim sanki. Git o adamlara çemkir.Şort giyince taciz mi edilmemiz gerek şu kafanızı değiştirin artık.kimsenin taciz etmeye hakkı yok kimseyi herkes haddini bilecek insanların giyimine karışmayacaksınız
O adamlara sormak lazım.Usturuplu giyinmek nasıl ?
Sort giyince usturupsuz mu oluyor mesela
Hmm onlar karar vermeli yani .O adamlara sormak lazım.
Yooo. Istersen çıplak gez. O zihniyetteki adam o lafı atar. Sende ya o lafı yersin yada ne yaparsın bilmiyorum. İlgilenmiyorumda açıkçası. Alıntılamazsan sevinirim.Hmm onlar karar vermeli yani .
Öküz bey pardon rahatsız ediyorum ama ne giyersek tahrik olmazsiniz ona göre hayatımı yönlendirmek isterim mi diyelim mesela ?
Hislerimde yanılmıyorsam turbanlisin ???Yooo. Istersen çıplak gez. O zihniyetteki adam o lafı atar. Sende ya o lafı yersin yada ne yaparsın bilmiyorum. İlgilenmiyorumda açıkçası. Alıntılamazsan sevinirim.
O adamlar senin zihniyetinin ürünü .usturuplu giy ne demek sanki kız bikiniyle geziyor.şort gayet normal tatilden dönüyor .sarmıyorım sana ne sarıcam sma sizin zihniyetiniz yüzünden insanlar özgür olamıyor.kendinizde bu Hakkı Nasıl buluyorsunuz merak ediyorum.ben Nasıl çarşaflı bir kadını eleştirmiyorsam sende şort giyeni eleştiremezsin.içinizden oh iyi olmuş sende şort giymeseydin e getiriyorsunuz.ufacık çocuklara aç gibi bakıyorlar insanlara travma yaşatıyorlar sinirlerini bozuyorlar sende oturmuş ustruplu giyinseydin diyorsun.kotla da aynı bakıyorlar bunlar onuda mı giymeyelim ne giyelim?Ne giyersen giy banane ya. Ne sarıyosun ki? Istediğimi yazarım sanane. Laf atan pis pis bakan benim sanki. Git o adamlara çemkir.
Aynen . Biz de bunu yapma diyoruz işte sanaGiyim tarzıma, tercihlerime saygılı olmak zorundasın ama ben seni her türlü aşağılarım zihniyeti!
Tam bir KK kültü.
Sanane ya? Sen kimsin ki benim ne düşüneceğime karar veriyorsun?Aynen . Biz de bunu yapma diyoruz işte sana
Bak hatanın farkindaymissin.
Ne güzel
Şimdi yapman gereken kendi giyimini usturuplu bulurken başkasinin giyimine bunu soylememen.
Ama yine de hatani bilip öz eleştiri yapman güzel.
KibSanane ya? Sen kimsin ki benim ne düşüneceğime karar veriyorsun?
Çok korktum. Ağlamadan KİB' le olur mu? Terbiyesiz.
Valla hakaretten davayı açarım He . Yapmadığım şey değil.Çok korktum. Ağlamadan KİB' le olur mu? Terbiyesiz.
Aç! Naparsan yap! Senden korkan senin gibi olsun!Valla hakaretten davayı açarım He . Yapmadığım şey değil.
Hanımefendi görüsünüzü belirttiniz, hepimiz de anladık. Artık konuma daha fazla yorum yapmazsanız sevinirim.Aç! Naparsan yap! Senden korkan senin gibi olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?