- 14 Kasım 2009
- 742
- 25
- 118
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Yaw 16 yaşında çocuğa önermeyin şöyle şeyler Allah aşkına...
Konu sahibi arkadaşım sana gelince..Ergenlikten sonra insanlar öyle bir değişiyor ki aklın şaşar ne çirkinler afet olur ne güzellerin dönüp yüzüne bakmazsın.Hiç yüzüne fondoten falan sürüp gelecekteki cildini şimdiden bozma derim.Yerinde olsam kulak tıkarım işime bakarım. Çok değil bir 5 yıl sonra da seninle dalga geçen çoluk çocuk peşinde de döner görürsün. Çok önemseme şimdiden bunları dediğim gibi daha çok değişeceksin ergenlik insanin en çirkin zamanlarıSen sosyalleşmeye bak derslerine bak bunlarla uğraş kendine takıntı yapıp üzülme yoktan yere
esmer güzeli olursun sen de ne var bende öyleyim herkes beyaz mı olacak herkes ayrı güzel
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
Pirinç harika bir renk açıcıdır zaten Asyalı Kadınlara da bakarsak Maşşallah hepsinin yüzü bembeyaz ne bi sivilce ne bi iz, genlerinde etkisi var elbette ama uyguladıkları bakımın da etkisi büyük. Siz de hem Ten renginizi açmak hemde sivilcelerinizden kurtulmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka deneyin. (guzelizz.com)
Hazirlanışı: yüzünüze ve dekoltenize yeteceğini düşündüğünüz kadar Pirinç Ununa (2-3 yemek kaşığı) macun haline gelicek kadar Süt ekleyin hafif akışkan beyaz bir macun olana kadar karıştırın ardından iyice temizlediğiniz Yüz ve Dekoltenize ince bir tabaka halinde sürün, maske kuruyup kalıp gibi oturacaktır. (guzelizz.com)
Maskeyi yüzünüzde 20 dakika kadar bekletin ardından ılık su ile yıkadığınız yüz ve dekoltenizi hafif bir nemlendiriciyle nemlendirin. Maskeyi uyguladıktan sonra cildinizin nekadar yumuşadığını ve anında renk tonunda açılma olduğunu fark ediceksiniz düzenli uyguladığınızda sivilce ve sivilce izlerinin de yok olduğunu görüceksiniz, bu maskeyi haftada 1-2 kez uygulayabilirsiniz.
Hanimefendi ben cocuk gelisimi uzmaniyim emin olun sizden cok daha yeterli bilgiye sahibim konu sahibi arkadasin icinde bulundugu psikolojiye dair. Hepinizin soylediklerinin ozeti "bosver, onlar desinler sen duyma". Ama ergenlik doneminde en son anlam kazanacak cumledir bu. Onerdigim seyler kimyasal ya da ona zarar vercek seyler degil farkindaysaniz. Kendi ergenliginizi dusunerek empati kurmanizi tavsiye ederim. İyi gunler.
Haklısınız ama yolda gidiyoruz bir kız geliyor çok güzel ama esmer. Ay ne kadar çirkin karalar hep çirkin olur diyor arkadaşım ama ben yanındayım neden öyle diyor. Diyorum ki hayır çok güzel kendin de karasın ondan savunuyorsun diyor. Bıktım artık inanın bunlardan
Fotoğrafını gördüm de... Canım sen fotoğrafı göndermeden önce kafamda neler canlanmıştı. Ben burada fıstık gibi bir genç kız görüyorum. Şu anda seni rahatlatmak için söylemiyorum bunu, inan bana. Kaş şeklin ve gözlerin özellikle o kadar güzel ki. Bakışların mesela, çok samimi, içten. Yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyor bence. Hiiiiç dert etme sen onları. Kendini hasta edersin yoksa bu kadar yoğun streste. Ve buradaki arkadaşların dediği gibi, onlarla arkadaşlığını da kes. Daha mutlu olacaksın o zaman. Senin iyi niyetli, temiz yürekli olduğunu hissettikleri için daha da üstüne geliyorlar.
Sen şu anda, 16 yaşında böyle güzelsen, birkaç seneye daha da olgunlaşınca iyice bir afete dönersin benden söylemesi
O makyaj malzemelerini de bu yaşında kullanma. Cildine zarar verme. Cildindeki siyah noktalar da azalır zaten bu dönemden sonra. Sen derslerine odaklan. Çok başarılı bir şekilde okulunu bitir. İyi bir üniversiteye gir ve güzel ortamında, yeni arkadaş çevrenle harika bir üniversite hayatı geçir inşallah
Evet banada öyle yapıyolar sevgilin olmaz falan neden esmerlerin sevgilisi olmasın çok saçma değil mi sizcedeCanım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana.
Bak sana bişey anlatcam.
Lisedeyken bir arkadaşım vardı beyaz tenli.
Bi gün tenefüste onunla oturdum hayaller kuruyorum.
Dedim ki "ikimizinde sevgilisi olsa ne güzel olur "gibisinden şeyler söyledim.
Şöyle yandan baktı baktı ve dediki "senin sevgilin olmaz sen esmersin"
Çok üzülmüştüm o an bişey diyemedim.
Daha sonra öğrendim ki kız bni kıskanıyormuş.
Onunla da irtibatı kesti zaten.
Eğer senin arkadaşım dediğin insan sana böyle şeyler söyleyerek seni üzüyorsa o zaten arkadaş değildir..
Bırak gitsin..
Ne işi var onun senin yanında..
Esmerim güzelim... o seninle dalga geçenler varya kurban olsunlar senin esmerliğine millet para verip bronzlaşıyor...
Evet banada öyle yapıyolar sevgilin olmaz falan neden esmerlerin sevgilisi olmasın çok saçma değil mi sizcede
vallahi cok güzelsin..tahmin etmistim guzel oldugunuama bukadarini degil :) hele o kaşların ve saçlarına bittim valla..maaşallah suphanallah..sen derslerine yoǧunlaş %100 kislaniyolar..derslerini etkilemelerine izin verme asla..amaçları belli baksana
.sessiz durma iyice tepene binerler
..cevap veremiyorum deme,onlar seni kırarken iyi sen cevap verince kotu olacaksan öyle arkadas sana uzak Allah a yakin olsunn..
Canım, kardeşimle aynı yaştasın. Kardeşimden örnek vereyim sarışın mavi gözlü Beren Saate benzetirler. Arkadaşları kilolusun, kısasın, sivilcen çıkmış ne bileyim bu tarz şeyler söylüyorlarmış ağlar üzülür senin gibi, kıskandıkları için söylüyorlar. Esmer olmasaydın başka bir şeyle dalga geçeceklerdi emin ol. İnsanlara zayıf noktanı gösterirsen seni oradan vurmaya çalışırlar. Gül geç evet karayım insanlar benim ten rengimde olabilmek için para döküyorlar de. Hem güzellik esmer olmakta yada sarışın olmakta değil ki kendine güvenmekte. Özgüveni yüksek kadınlar hep daha güzel geliyor bana. Ayrıca insanlar doğal haliyle güzel bence. Mesela kendimden örnek vereyim benimde gözlerim çekik. Küçükken japon diye uğraşırlardı benimle de ama şimdi en sevdiğim yerim gözlerim :) beni değişik yapan gözlerim çünkü. Ortaokulda esmer bir kız vardı sınıfta senin tabirinle kara, kız o kadar çalışkan ve zekiydi ki kendinden hep emin bir duruşu vardı bence sınıfın en güzel kızıydı. Yaştan kaynaklanıyor ileride takmayacaksın ama bugünün kıymetini bilmek ve şükretmek gerek canım sen olduğun gibi doğal halinle çok güzelsin eminim kendini sakın ezik biri gibi gösterme muhatap bile alma o kişileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?