Kendimden Utanıyorum yardım edin

Zehracığım merhaba :)

Bir kere sana kara denmez, "çikolata" denir Çikolata kızlar da çok ama çok tatlı olurlar. Bir tane de bende var öyle arkadaş, bakıp bakıp iç geçiriyorum ne kadar güzel kız diye :) Arkadaşlarının seninle dalga geçmesi tipik ergenlik hareketi. Topluluk içinde başkalarını küçük gibi gösterip dikkat çekme çabası. Eğer sen alınıp üzüldüğünü belli edersen daha çok üstüne gelirler. Bu yüzden herhangi bir kusurun olduğunu düşünüyorsan başkalarının dalga geçmesine izin vermeden kendin dalga geçebilmelisin. Benim de ayaklarım kocamandır, arkadaşlar da bilerek esprisini yaparlar, ama ben alınmam, kendi ayağıma " fırıncı küreği gibi" derim hep

Dünya üzerinde Beyonce diye esmer, hatta siyahi bir gerçek var. Esmerlik kötü bir şey olabilir mi hiç. Takma hiç böyle şeyleri ablacım, o kişilerle de arkadaşlık etmemeni tavsiye ederim. Mutlaka başka arkadaşlar bulursun kişiliği biraz daha oturmuş

Not: Bu arada ben de bembeyazım ama bembeyaz deyince aklına porselen gibi bir şey gelmesin, suratımda kızarıklık dolu, kızılcık tarlası gibiyim. Demek ki bembeyazlık da iyi bir şey değil :)))

Son düzenleme:
Bende nasil biri oldugunu cok merak ettim :) valla benimde boyum kisa diye dalga geciyolarda hic sallamiyorum valla minnos minik diyende var cuce diyende varda dolu tarafindan bak biraz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:) Amaan sen onlara ne bakiyorsun kiskanclik yapiyor onlar. Sana simdi yararlarini soylim de gor; guneste cok guzel bronzlasirsin ama koruyucu kullan, cildin sarkmaz :) beyazlar daha hizli sarkar zencilere bak nasil siki derileri oluyor, beyaz giymek sana cok yakisir, bunu boyle devam ettirebilirim. Bana kucukken karafatma derlerdi ))) bende kizardim ama simdi cildimi cok seviyorum.

Hanimefendi ben cocuk gelisimi uzmaniyim emin olun sizden cok daha yeterli bilgiye sahibim konu sahibi arkadasin icinde bulundugu psikolojiye dair. Hepinizin soylediklerinin ozeti "bosver, onlar desinler sen duyma". Ama ergenlik doneminde en son anlam kazanacak cumledir bu. Onerdigim seyler kimyasal ya da ona zarar vercek seyler degil farkindaysaniz. Kendi ergenliginizi dusunerek empati kurmanizi tavsiye ederim. İyi gunler.

senşin derdin iyi marka fontotenle çözülmez ki kuzum
evet haklısın ergenliğinin alınganlığı bunlar
ama çevrene bu kadar kulak asmayacaksın
ayrıca sana birşey söyliyimmi
bronz hatta esmer olmak için kışın solaryumdan yazın denizden çıkmıyorumn
şöyle esmer bir hatun görüncede imrenerek bakıyorum
bence seni de çekemiyorlar
salla saçını geç yanlarından

Ağlama,takma Rihanna ya bak diycem falan diycem ama sende beni takmayacaksın.

Suratına bu yaşta fondoten sürme lütfen,erken yaşlanırsın.

Pirinç suyunun renk açma özelliği vardır.İnternette pirinç veya pirinç unu maskeleri bulabilirsin.
Maske yapamadığın zaman bile annen pirinç pilavı yapmadan pirinci ıslatıyorsa onun suyunu sür yüzüne.
bAK BEN BİR MASKE EKLEYEYİM SANA

canım onlar alay ettiğinde sen ağlarsan onlara daha çok malzeme vermiş olursun kendnle barışık ol olamıyorsan da öyleymiş gibi görünmeye calış alay ettiklerinde aglama gül evet ya de esmer güzeliyim ben falan felan de bu şekilde yaparsan bi derler iki derler bakarlar bu taraftan malzeme yok vvazgecerler. fondoten illetine bnde alıştım malesef sivilcelerimi kapatayım diye sürerdim küçükkenden beri şimdi sivilce kalmadı ama o kadar fondaten sürmekten lekeler oluştu cildimde şimdide lekeler görünmesin diye kullanmak zorunda hissdiyrm kendimi. fondoten kullanmak zorunda gibi hissediyrsan kendini en azından bb kremler var cok pahalı da değil kozmetiklerden alabilirsin onları kullan. evde kendin hazirlayabileceğin cilt beyazlatıcı maskeler var cilt bakımı bölümünde biçok denenmiş tarif var onlara bi bak. duşta cildini beyaz sabunla yıka beyazlamada etkisi var diye okudum bende. cildine hiç takma şuan yasın sebebiyle cildin problemli olabilir zamanla eminim çok güzel bi cilde sahip olacaksn. ortaokulda bizim sınıfta bi kız vardı şişman kabarık saçlı kalın gözlüklü dişleri telli ama nasıl çalışkan bi kızdı sınıfta herkes onla dalga gecerdi bi hocamız yasemin ılerde cok güzel yerlere gelecek siz ondan iş isteyeceksiniz demişti hiç unutmam o anı. şimdi bu arkadas zayıflamış bebek gibi yüzü var sacini düzleştirmiş dişleri tel kullandığından inci gibi nasıl güzel olmuş bi de üstüne üstük diyetisyen hekim olmuş görünce ağzım açık kaldı. güzellkite çirkinlikte gecici ama mesleğin kolunda altın bileziktir unutma. ilerde güzel bi mesleğin olsun paran olsun ooo neler neler yaparsın istersen git estetik yaptır hiç problem degil para var meslek var itibar var huzur var canım senin için bunlar çok ileride gibi görünebilir kuzum ama bundan 7-8 yıl once bizde seninle aynı konumdaydıktüm bu yasadiklarini olumluya cevirebilirsin hırs yap daha cok çalış güzelim benim

valla sana birşey diyimmi bende senin yaşlaarında senin taibirinle kapkarayadım ergenlik bitti gitti rengim açıldı bnce kesnlkle rengin açılacaktr açılmazsada bi arkadaş demişki renk fln önmli degil o cildi saglıklı parlak tutmak bnun içinde bu forumdan biraz araştrma yapsan cildin saglıkla parlar sende esmer bomba olursun bitanem

Benimlede beyazsın ruh gibisin diye dalga geçen çok olmuştu o zamanlar benimde zoruma giderdi.
Hatta o kadar beyaz olduğumu onlar sayesinde anlamıştım
Ama şimdi hoşuma bile gidiyor zaman ve algı ile alakalı duygular değişiyor emin ol .

Yüz beyazlatıcılar kimyasal değil mi?

beyaz olsan da dertler bitmiyor
hem güzellik beyzalık ya da esmerlikle bağlantılı değil
bırak bu beyzalaşma hevesini
olduğun gibi de güzelsindir kesin

Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana.
Bak sana bişey anlatcam.
Lisedeyken bir arkadaşım vardı beyaz tenli.
Bi gün tenefüste onunla oturdum hayaller kuruyorum.
Dedim ki "ikimizinde sevgilisi olsa ne güzel olur "gibisinden şeyler söyledim.
Şöyle yandan baktı baktı ve dediki "senin sevgilin olmaz sen esmersin"
Çok üzülmüştüm o an bişey diyemedim.
Daha sonra öğrendim ki kız bni kıskanıyormuş.
Onunla da irtibatı kesti zaten.
Eğer senin arkadaşım dediğin insan sana böyle şeyler söyleyerek seni üzüyorsa o zaten arkadaş değildir..
Bırak gitsin..
Ne işi var onun senin yanında..

Teşekkür ederim ama fotoğrafda yüzümdeki izler gözükmüyor ki ama yinede yazınıza teşekkür ediyorum keşke arkadaşlarım da böyle düşünüp her gün dalga geçmeseydi cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Evet banada öyle yapıyolar sevgilin olmaz falan neden esmerlerin sevgilisi olmasın çok saçma değil mi sizcede

Evet banada öyle yapıyolar sevgilin olmaz falan neden esmerlerin sevgilisi olmasın çok saçma değil mi sizcede

Evet tabiki de çok saçma.
Kendisinin de seivgilisi yoktu "beyaz" olmasına rağmen.
Bak dediğim gibi o arkadaşın kıskanıyordur seni ya da aşağılık kompleksi vardır o yüzden etrafındakileri kötüleyip duruyordur..
Eğer üzüyorsa yol ver gitsin..
Arkadaş dediğin yüzünün gülmesine sebep olmalı, psikolojini bozmana değil..

Teşekkür ederim inşallah öyledir çünkü bunlar yüzünden beni öyle anlattılar ki dünyanın en çirkini benmişim gibi hissetiim

İnşallah çok teşekkür ediyorum :) umursamamaya çalışacağım

Merhaba keske tenlerimizi degisebilsek ben senin gbi olmak icin o sacma makinalarda sagligimi riske ediyorum sirf esmerlesmek icin. Beyazlar esmer esmerler beyaz olmak istiyor sanirim . BronLasma bolumune bak bi ne kadar ugrasan beyaz tenli kisi var esmerleseyim diye :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esmerliği çok seviyorum her sene tatil, solaryum bronz olmak için yapmadığım şey kalmıyor..
Bi esmer sen misin yahu koca okulda, sınıfta? Bir de 16 yaşında insanlar ten regi kusur falan da değil oturup dalga geçsinler?
Bence kendini boşuna üzüyorsun, sağlık önemlisi, eğer sağlıklıysan başka birşeyi umursama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…