normalde böyle bişeyi istemezdim şahsım adına.
ama bu kardeşimize ben çok üzüldüm, o kadar kendini yıpratmışki kendisine yapılan hakaretlere sesini çıkartamıyor.Anneciğini de üzüyor.Allah korusun hasta olacak, ve güzelliğinin farkında değil aslında.
umarım kendisine ufak da olsa bir faydamız dokunur.
Evet o da öyle ben çok güzelim diyor tuvallete aynaya bakıyor gel diye çağırıyor gidiyorum hangimiz güzeliz diyor sonra tabiki ben ben çok güzelim falan bende öylesin diyorum. Ama bu yaptıkları doğru mudur
mesaj attın oradan atıyım ben de uyurdum ama bugün gene faceden mesaj atmışlar senin hiç sevgilin olmaz diye olmasın napayım artık bende dayanamadım üye oldum kimseye anlatamadığı şeyleri size anlattım tek yaptığım kendi kendime konuşarak ağlayarak içimi dökmek
Benim arkadasımda aynen oyleydi aynaya bakar bakar ben cok guzelim ya baksanıza guzel degilmiyim falan derdi he x he cok guzelsin der gecerdik. Ya simdi bisey diycem ama dogru bi akıl mı vermis olcam bilmiyorum ama yine de soyleyecegim. Sende ona aynısını yapsan. Mesela onun burnu büyükse benim burnum ne guzel kucucuk ya da disleri cirkinse ne güzel inci gibi dislerim var falan desen. boyle boyuyla kilosuyla senin daha iyi oldugunu dusundugun ne ozelligin varsa onlarla. Evet hoş bisey degil belki ama onlar sana yapıp seni uzuyolarsa sende yap
Al işte sana sebep.Kıskanması için gayet yeterli.Hele aile tarafıdan seninle kıyaslanması.En yakın arkadaşıma ailesi hep beni örnek gösteriyormuş onun gibi ol çalışkan ol terbiyeli ol diye acaba onu mu kıskanıyor diye düşünüyorum bazen ama benim neremi kıskanacaklar diye geri kendimi yiyorum
keşke şu sana laf atan dangalakların da fotoğraflarını görebilsek.20 tane kusur buluruz adım gibi eminim.
Al işte sana sebep.Kıskanması için gayet yeterli.Hele aile tarafıdan seninle kıyaslanması.
Abla mesaj olarak resmimi göndereceğim ama 5 dk arayla olması gerekmiş biraz geç olacak kusura bakma
Arkamdan kezban diyolarmış bir de bu çıktı artık kaşım saçım azaldı bıktım bunlardan ağlamaktan gözümden yaş gelmiyor ki
Arkamdan kezban diyolarmış bir de bu çıktı artık kaşım saçım azaldı bıktım bunlardan ağlamaktan gözümden yaş gelmiyor ki
tamam tatlım sorun değil,
bak çoğu kişi benzer şeyleri diyor sana.farkında mısın?seni üzenlere sen de kusurlarını bulup yüzlerine vurarak karşılık ver.Bir de bunu dene, şu ankinden daha mutsuz olmayacaksın inan..
canım resmini aldım ama cevap vermek için 5 dk bekleyemeyeceğim.
güzelim sen bizimle dalga mı geçiyorsun?yani resimdeki o kadar güzel gencecik bir kız ki..
şurda yazdıklarınla zerre alakası yok.resmdeki kız her ne kadar suratını beyazlatmış da olsa esmer de olsa farketmezdi.kaşın,göz şeklin,dudakların,saçların vallahi çok güzel.
şu oruçlu halimle yalan yazacak değilim.
bak şimdi işin boyutu cidden değişti,
dürüst ol ama?sen birisinin canını falan mı yaktın sınıftan bilerek ya da bilmeyerek.? yahu o lafları bu resimdeki kıza demek için çok ciddi bir kuyruk acısı olması lazım?
imkanı yok, bu fotoğraftaki çok güzel bir genç kız.
bu kadar ayaklar altına alınması için fiziki hiçbir sebep yok!
Canım benim bırak şu ucuz insanların söylediklerini.Seni yıpratmalarına izin verme dik dur.Söylediklerinin hiç birinde doğruluk payı yok inan bana.Çünkü gerçekten sende çirkin sayılabilecek özellikler olsaydı bu söylediklerini kolayca dile getiremez utanırlardı.Çünkü etrafa karşı anlayışsız gaddar gözükmek istemezler,sevimliliklerini kaybetmek istemezler.Bu aptal laf çarpıtmaları dikkat çekmek,komiklik yapmak için.Abartı bir örnek ama birinin bir hastalığı olsa bununla kolayca dalga geçebilirler miydi? Çevrelerinden nasıl tepkiler alırlardı bir düşün.
canım resmini aldım ama cevap vermek için 5 dk bekleyemeyeceğim.
güzelim sen bizimle dalga mı geçiyorsun?yani resimdeki o kadar güzel gencecik bir kız ki..
şurda yazdıklarınla zerre alakası yok.resmdeki kız her ne kadar suratını beyazlatmış da olsa esmer de olsa farketmezdi.kaşın,göz şeklin,dudakların,saçların vallahi çok güzel.
şu oruçlu halimle yalan yazacak değilim.
bak şimdi işin boyutu cidden değişti,
dürüst ol ama?sen birisinin canını falan mı yaktın sınıftan bilerek ya da bilmeyerek.? yahu o lafları bu resimdeki kıza demek için çok ciddi bir kuyruk acısı olması lazım?
imkanı yok, bu fotoğraftaki çok güzel bir genç kız.
bu kadar ayaklar altına alınması için fiziki hiçbir sebep yok!
Yok ablacım diyorum ya cevap bile veremiyorum derslerim yüzünden mi diyolar en başında da söyledim zaten kendimi güzel buluyorum diye ama bunlar öyle laflar yazdılar hepsini okudunuz kendimi hiçmiş gibi hissettirdiler beni böyle laflarla beni her gece ağlıyorum resmen her gece bıkmadan
Aynanın karşısına geçip "sen mi daha güzelsin ben mi? Tabii ki ben" demek tam bir kezbanlık mesela.
Yazık onlara. Bu kötü kalpleriyle hayatta asla mutlu olamayacaklar.
ergenlik doneminde olur boyle.
o kendini guzel oldugunu biliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?