Kendimden Utanıyorum yardım edin

ergenlik doneminde olur boyle.
o kendini guzel oldugunu biliyor

Ama resimde de güzel çıkmışım. Okulda bir kız var bebek gibi yüzünde tek bir şey yok benim yüzümde çukurlar siyah noktalar bıktım gerçekten artık ama siz moralimi bir nebze olsun düzeltiniz en azından 1 ay yeter belki :)

Al işte sana sebep.Kıskanması için gayet yeterli.Hele aile tarafıdan seninle kıyaslanması.

keşke şu sana laf atan dangalakların da fotoğraflarını görebilsek.20 tane kusur buluruz adım gibi eminim.

banada gonderirmisin resmini

Valla şuan çok güldüm hiç böyle düşünmedim çok haklısın :)) çok teşekkür ediyorum Allahda sizi güldürsün

Amin canım. Gül tabii ki. hep gül sen. Hatta onlar böyle şeyler söylediklerinde kahkaha at. Çünkü gerçekten trajikomikler. Gülünecek haldeler

Bu kadar arkadaş cevrene değer verme onlar sana değer vermiyorlarsa. Seni böyle üzüp mutlu oluyorlarsa salla gitsin. Yalniz takil bi sey olmaz ki . Arkadas hayatnda illaki olur üniversite hayatinda is hayatinda . Onlara mecbr deglsin ki . Bunlar yüzünden kendine güvenin inancın kalmazsa hayatinda hep her seyde kendini geri cekersin ben zaten yapamam ben hiçim diye . Türkiye cookk esmer var . Türkiye'nin % 60i çirkin mi o zaman . Hic takma canim sen . Bak hiç takmazsan nasıl da kendilerini geri çekerler . Sen de onlara söyle sen kendine bak diye . Böyle bi sey ilk defa duyuyorum. Ayrica yaşadığın yerde tek o diyenler yoktur. Baskalariyla takil.kendini geri çekme . Takma derslerine calis kiskaniolardir seni eminim . Derslerine çalış ilerini düşün sen . Hedefini koy ona yürü . Takma şu geri beyinlileri canim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size çok teşekkür ediyorum ben en başında da dediğim gibi kendimi çok çikrin bulmuyodum ama çocukluğumdan beri kara çingene karanlıkta gözükmesin sevgilin olmaz seni kimse almaz
bu lafları duydum ve kendimi yıpratmaya başladım kaşlarım döküldü ıy iğrenç dediler beyaz renk giydim iğrenç dediler kalem çektim sana yakışmıyor hiç bir şey dediler ben bu durumda hep ağladım cevap veremedim çünkü her zamanlar onlar birlik oldu ben tek

Yolda yürüyoruz esmer bir kız geliyor çok tatlı yani aman kara bunların soyu tükensin çok çirkin kadın dediğin beyaz olur diyolar. Bende güzel diyorum sende karasın ondan savunuyorsun diyolar ben iyice kendimi kaybettim

canım benim ben de buğday tenliyim ama yazın siyahi olurum seve isteye :) sizde un gibisiniz casperdan betersiniz de o çocuklara. esmer ten gibisi var mı be sivilce ,kıl gözükmüyo resmen

Arkadaşlar inanmayın bu ufaklık çok güzel :) arkadaşları onu kıskanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim ben de buğday tenliyim ama yazın siyahi olurum seve isteye :) sizde un gibisiniz casperdan betersiniz de o çocuklara. esmer ten gibisi var mı be sivilce ,kıl gözükmüyo resmen

Tabiki ama artık öyle bozdular ki moralimi sinirden titriyorum bunlar yüzünden okuldan soğudum

millet esmer olmak için paralarını ortaya saçarlar sende iki kendini bilmez yüzünden ten rengini mi değiştirmeye çalışıyosun yapma fıstık öyle şeyler benim sevgilimde esmer tenli hatta yan yana siyah beyaz oluyoruz ama ben onun ten rengine bayılıyorum çünkü çekici duruyo şuan arkadaşların ergenler takma sen nları makyajla felanda o güzel yüzünü batırma inan bana şuanda esmer olmak istiyen birçok insan var ve ne bilimkendini güzel bulmuyosun tarzında değişiklik yap benim görümcemde esmer ( ailece esmerler ) oda senle aynı yaşta başta onunda böyle sıkıntıları vardı ama kız kendide değişiklik yarattı sende öyle yapablirsin ne bilim saçında değişiklik yapablirsin kilolysan zayıflayabilirsin bence esmer hatun daha seksi.

Hem öyle arkadaşlarının lafıyla kendine yüzüne hiçbirşey deme Rabbimiz bizim bir tek yüzümüzü yaratırmış onun yarattığı bir yüze bu şekilde davranma . Canını çok mu yakıyolar susma sende onlara birşey söyle .

Ama lütfen 16 yaşında yüzüne pudra felan sürme. ben makyaja karşıyım bu yaşta ki kendim bile yapmıyorum sadece göz kalemi rimel felan kullanabilirsin ama beyazlamak için pudra kullanma bir çok insan dalga geçer ki bu daha kötü bişey yapma böyle şeyler

Çok haklısınız ama ben de o zaman çok mutsuz oluyorum o yüzden ama en azından başka çözüm yok

Çok haklısınız ama ben de o zaman çok mutsuz oluyorum o yüzden ama en azından başka çözüm yok

kız benim ablamda makyaj yapar pudrasını bi tık koyu alsın dalga geçerim ahahahah şuna bak tipe bak felan derim gider pudrasını değiştirir çok farkediliyo kullanma ne mutsuz olucan canım bırak onlar mutsuz olsun ne biliyosun belki seni çekemiyolar ?
Lisede çok olur çekememezlik

Fotoğrafını gördüm de... Canım sen fotoğrafı göndermeden önce kafamda neler canlanmıştı. Ben burada fıstık gibi bir genç kız görüyorum. Şu anda seni rahatlatmak için söylemiyorum bunu, inan bana. Kaş şeklin ve gözlerin özellikle o kadar güzel ki. Bakışların mesela, çok samimi, içten. Yüreğinin güzelliği yüzüne yansıyor bence. Hiiiiç dert etme sen onları. Kendini hasta edersin yoksa bu kadar yoğun streste. Ve buradaki arkadaşların dediği gibi, onlarla arkadaşlığını da kes. Daha mutlu olacaksın o zaman. Senin iyi niyetli, temiz yürekli olduğunu hissettikleri için daha da üstüne geliyorlar.

Sen şu anda, 16 yaşında böyle güzelsen, birkaç seneye daha da olgunlaşınca iyice bir afete dönersin benden söylemesi

O makyaj malzemelerini de bu yaşında kullanma. Cildine zarar verme. Cildindeki siyah noktalar da azalır zaten bu dönemden sonra. Sen derslerine odaklan. Çok başarılı bir şekilde okulunu bitir. İyi bir üniversiteye gir ve güzel ortamında, yeni arkadaş çevrenle harika bir üniversite hayatı geçir inşallah

Esmerim güzelim... o seninle dalga geçenler varya kurban olsunlar senin esmerliğine millet para verip bronzlaşıyor...

vallahi cok güzelsin..tahmin etmistim guzel oldugunuama bukadarini degil :) hele o kaşların ve saçlarına bittim valla..maaşallah suphanallah..sen derslerine yoǧunlaş %100 kislaniyolar..derslerini etkilemelerine izin verme asla..amaçları belli baksana
.sessiz durma iyice tepene binerler
..cevap veremiyorum deme,onlar seni kırarken iyi sen cevap verince kotu olacaksan öyle arkadas sana uzak Allah a yakin olsunn..

Canım, kardeşimle aynı yaştasın. Kardeşimden örnek vereyim sarışın mavi gözlü Beren Saate benzetirler. Arkadaşları kilolusun, kısasın, sivilcen çıkmış ne bileyim bu tarz şeyler söylüyorlarmış ağlar üzülür senin gibi, kıskandıkları için söylüyorlar. Esmer olmasaydın başka bir şeyle dalga geçeceklerdi emin ol. İnsanlara zayıf noktanı gösterirsen seni oradan vurmaya çalışırlar. Gül geç evet karayım insanlar benim ten rengimde olabilmek için para döküyorlar de. Hem güzellik esmer olmakta yada sarışın olmakta değil ki kendine güvenmekte. Özgüveni yüksek kadınlar hep daha güzel geliyor bana. Ayrıca insanlar doğal haliyle güzel bence. Mesela kendimden örnek vereyim benimde gözlerim çekik. Küçükken japon diye uğraşırlardı benimle de ama şimdi en sevdiğim yerim gözlerim :) beni değişik yapan gözlerim çünkü. Ortaokulda esmer bir kız vardı sınıfta senin tabirinle kara, kız o kadar çalışkan ve zekiydi ki kendinden hep emin bir duruşu vardı bence sınıfın en güzel kızıydı. Yaştan kaynaklanıyor ileride takmayacaksın ama bugünün kıymetini bilmek ve şükretmek gerek canım sen olduğun gibi doğal halinle çok güzelsin eminim kendini sakın ezik biri gibi gösterme muhatap bile alma o kişileri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…