ergenlik doneminde olur boyle.
o kendini guzel oldugunu biliyor
Al işte sana sebep.Kıskanması için gayet yeterli.Hele aile tarafıdan seninle kıyaslanması.
Bugüne kadar demedim de noldu sanki daha çok üstüme geldiler belki işe yarar denicem çünkü artık oturup ağlamaktan sıkıldım beni her gün üzen insanların üzülmemesi için uğraştığım yeter değil mi arkadaşım olmasalarda olur artık canımı yaktıkları yetiyor bıktırdılar bnei
keşke şu sana laf atan dangalakların da fotoğraflarını görebilsek.20 tane kusur buluruz adım gibi eminim.
banada gonderirmisin resmini
Valla şuan çok güldüm hiç böyle düşünmedim çok haklısın :)) çok teşekkür ediyorum Allahda sizi güldürsün
Bu kadar arkadaş cevrene değer verme onlar sana değer vermiyorlarsa. Seni böyle üzüp mutlu oluyorlarsa salla gitsin. Yalniz takil bi sey olmaz ki . Arkadas hayatnda illaki olur üniversite hayatinda is hayatinda . Onlara mecbr deglsin ki . Bunlar yüzünden kendine güvenin inancın kalmazsa hayatinda hep her seyde kendini geri cekersin ben zaten yapamam ben hiçim diye . Türkiye cookk esmer var . Türkiye'nin % 60i çirkin mi o zaman . Hic takma canim sen . Bak hiç takmazsan nasıl da kendilerini geri çekerler . Sen de onlara söyle sen kendine bak diye . Böyle bi sey ilk defa duyuyorum. Ayrica yaşadığın yerde tek o diyenler yoktur. Baskalariyla takil.kendini geri çekme . Takma derslerine calis kiskaniolardir seni eminim . Derslerine çalış ilerini düşün sen . Hedefini koy ona yürü . Takma şu geri beyinlileri canim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
tabi ki ama 5 dk ara bekliyorum o yüzden atamıyorum
canım benim ben de buğday tenliyim ama yazın siyahi olurum seve isteye :) sizde un gibisiniz casperdan betersiniz de o çocuklara. esmer ten gibisi var mı be sivilce ,kıl gözükmüyo resmen
Merhaba ablalarım ben 16 yaşında ergenim biliyorum bu konular size önemli gelmeyebilir ama ben çocukluğumdan beri beni mutsuz eden bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Benim derslerim çok güzel o konuda sıkıntım yoktu ama okula gitmek istemiyorum çünkü arkadaşlarım benimle dalga geçiyolar. Bu durum yüzünden okuldan soğudum beyaz tenli olmak istiyorum çocukluğumdan beri kara , karanlıkta gözükmez,zenci vb. şeyler duyuyorum ağlamaktan helak oldum sakın bana umursama demeyin yıllardır böyleyim.
Umursamama gibi durumum olsaydı çoktan aşmıştım ama yok ben kendimi güzel buluyorum ama bunlar yüzünden soğudum kendimden artık ne zaman özgüvenim gelse böyle yapıyolar bende fondotene başladım öyle beyazlamaya çalışıyorum ama annem haklı olarak kızıyor. Üzülüyorda halime hep ağlayarak eve gelmeme dayanamıyor. Bu seferde makyaj yapıyor diyolar bıktım artık yemin ediyorum ama başka çarem yok ki. Ben beyazlamadan bu üzüntüm geçmicek yüzümde delikler var ama bu çocukluğumda da vardı. Annemde de vardı genetik bir şey ama bu beni rahatsız ediyor yok mu ablalarım bir çözüm artık evden çıkmıyorum dışarı
Bursluluğum gelince kendime fondoten aldım ama küçük şehir iyisi yok bu da çok kötü çıktı. Böyle hafif bir şey yok mudur ben bursluluğum gelince internetten alsam nolur bana yardımcı olun
millet esmer olmak için paralarını ortaya saçarlar sende iki kendini bilmez yüzünden ten rengini mi değiştirmeye çalışıyosun yapma fıstık öyle şeyler benim sevgilimde esmer tenli hatta yan yana siyah beyaz oluyoruz ama ben onun ten rengine bayılıyorum çünkü çekici duruyo şuan arkadaşların ergenler takma sen nları makyajla felanda o güzel yüzünü batırma inan bana şuanda esmer olmak istiyen birçok insan var ve ne bilimkendini güzel bulmuyosun tarzında değişiklik yap benim görümcemde esmer ( ailece esmerler ) oda senle aynı yaşta başta onunda böyle sıkıntıları vardı ama kız kendide değişiklik yarattı sende öyle yapablirsin ne bilim saçında değişiklik yapablirsin kilolysan zayıflayabilirsin bence esmer hatun daha seksi.
Hem öyle arkadaşlarının lafıyla kendine yüzüne hiçbirşey deme Rabbimiz bizim bir tek yüzümüzü yaratırmış onun yarattığı bir yüze bu şekilde davranma . Canını çok mu yakıyolar susma sende onlara birşey söyle .
Ama lütfen 16 yaşında yüzüne pudra felan sürme. ben makyaja karşıyım bu yaşta ki kendim bile yapmıyorum sadece göz kalemi rimel felan kullanabilirsin ama beyazlamak için pudra kullanma bir çok insan dalga geçer ki bu daha kötü bişey yapma böyle şeyler
Çok haklısınız ama ben de o zaman çok mutsuz oluyorum o yüzden ama en azından başka çözüm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?