Katılıyorum size. Kesinlikle üniversitede iyi anlayacaksın arkadaş ne demektir.
İlkokulda da benim soyadımla dalga geçerlerdi. Uzun yıllar soyadımı söylerken utanarak söylerdim, hep dalga geçecekler diye düşünürdüm. Sonra üniversitede bir arkadaşım, "ne güzel ismin ve soyadın var. Çok uyumlu. Ünlü birinin özel yaptığı isim ve soyad gibi" demişti. O gün bir mutlu oldum ve o günden sonra da yine bu tarz yorumlar aldım soyadımla ilgili.
Ve ilkokulda gözlüğüm olduğu için sürekli dalga geçen birkaç çocuk vardı. Onlar yüzünden gözlük takmayı bıraktım ve gözümün numarası aşırı derecede ilerledi. Keşke hiç takmasaydım da kendime zarar vermeseydim onların yüzünden.
Sen de bunu yapma kendine. Ve sen liseden mezun olduktan sonra eminim daha da olgunlaşıp çok daha güzel bir kız olacaksın. Şimdi sırf çok esmer teni var diye ünlü olan mankenler var düşünsene. Onlar mankenlik yapıyor ve özel olarak seçiliyorlar. Kendini harap etme. Sen doğal halinle eminim çok güzel bir kızsındır ve daha da güzel olacaksın buna emin ol.
resmimi paylaşacağım ama arkadaşlarım burada takılabilir tanımasınlar beni özelden de nasıl göndercem bilemiyorum
resmimi paylaşacağım ama arkadaşlarım burada takılabilir tanımasınlar beni özelden de nasıl göndercem bilemiyorum
Ah canım yaa o kadar duygulandımn ki yazdıklarını okurken bir an çocukluğuma geri döndüm benimde çillerim vardı hep dalga geçerlerdi çilli horoz diyebende hep ağlardım hep içime atardım kimseye anlatamazdım çocukluğum o kadar mutsuz geçti ki bu yüzden hep kötü anılarla dolu ama canım benim allaha sığın her zaman ben öyle yaptım emln olki allah her zaman haklının yanında insanlar çok acımasız malesef hele ki o yaşta ki çocuklar.. O an için eğlendiklerini sanıyorlar ama bilmlyorlar ki senin kalbinde derin yaralar açıldığını sana takma diyemiyorum canım takılıyor çünküı biliyorum ama güçlü dur ezdirme kendini ben hiç cevap veremezdim sen öyle olma hiç bişey senden değeli değil..eminim çokta güzelsindir sadece onlardan farklısın ve belki de seni kıskanıyorlar bu yüzden o yüzden hiç üzülme bak burda sana destek olan bir sürü insan da var benim o bile yoktu malesef kendine güven sadece Allah yardımcın olsun canım :)
bak ne diycem,
resmini paylaş.biz görelim sonra da kaldır.bu saatte kim görecek arkadaşlarından? hepsi zıbarıp yatmıştır..
Arap dedikçe içim yanıyor arap olsam ne olur arap olmak kötü bir şey mi sanki
Bana öyle geliyor ki arkadaşların senin kötü yanlarını değil sadece kiskandiklari yanlarını eleştiriyor. Kendileri sahip olamicagi şeyleri kotulemeye çalışıyorlar. Baksana neyseki derslerime laf etmiyolar demişsin. Onlar da çalışıp derslerinde çok iyi olabilir ama ne yaparlarsa yapsınlar senin kadar güzel olamicaklarini bildikleri için sana böyle davraniyolar. Sen de onlara inat brn beğeniyorum kendimi o bana yeter de gül geç. Biliyorum şuan için bunu yapmak sana çok zot geliyo ama bunu başarabilecegine inanıyorum. mesela internetten kişisel bakımları araştır saçınla başınla uğraş ne biliyim değişik tokalar takilar al mesela yada saçlarını hergün değişik bi model yap. Bunlar sana iyi gelicek o yüzden söylüyorum yoksa eminim ki sana bunları söyleyen arkadaşlarından cok daha guzelsindir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım insanlar sürekli karşılarındakinde kusurlar aramaya çalışır.Yüklendikleri kısımlar kusur olmasa bile.Eminim aynada güzel bir kız vardır.İnsanların söyledikleri gerçekten önemli değil.Sende fiziki güzellikle beraber iyi niyet,empati yeteneği,(annen hakkında söylediklerinden yola çıkarak) vefa,ince düşünmek,çalışkan olmak gibi çok kıymetli erdemler var ve günümüz insanlarının malesef çok azında bunlar mevcut.Sen değerlisin.Başkalarının sende kusur aramaya çalışmaları malesef bunlardan kaynaklanıyor.Çünkü insanlar güzel olan her ne varsa onun yanında ezilirlerBu görüntü,duruş,kişilik vb. olabilir. En yakın arkadaşın bile aklınca başkaları üzerinden seni vurmaya çalışıyor.Karşısındakiyle içsel bir problemi olmayan insan niye böyle davranışlar sergiler? Muhtemelen sende onun sahip olmadığı bir çok özellik var.Çevrendekiler sana kötü bir şeyler söylediğinde verdiğin tepkilerle bunu kendine sorun yaptığını farkettiriyorsun muhtemelen onlar da bu yüzden daha fazla üzerine geliyorlar.Sana kötü bir şey denildiği zaman sakin kalmayı başarman gerekiyor.Umursamaz takılmalısın.Hatta mümkünse onları o anda küçümser bi yüz ifadesine bürünürsen yaptıklarının ne kadar çocukca olduğunu hissettirebilirsin. Başka bir şey daha söyleyeceğim ama ne kadar doğru bir hareket olur bilemeyeceğim ama şu da var ki malesef karşında çok acımasız insanlar var onlara da reva bu harelet bana kalırsa.Demeye çalıştığım şey şu etrafındaki insanları gözlemle.Hepsinin kendisinde beğenmediği ve başka insanların yanında yüzlerine vurulursa çok kötü hissedecekleri özellikleri vardır.Hepsini tek tek gözlemle ve haklarında çıkarımda bulun.Eğer sana kötü bir şey söylerlerse o özellikleriyle ilgili üstü kapalı imada bulun.İnsanların içinde bunu açıkca yüzlerine vurmandan korkacaklardır.Bu şekilde üzerine gelmekten vazgeçebilirler.Asıl önemli olan onlara biraz empati yapmalarını sağlayabilmen.Ama açıkca rencide etmen doğru olmaz.Sadece karşındaki insanın anlayabileceği bi imada bulunabilirsin.Tamam bu doğru bir şey değil ama karşıdakiler acımasız ve senin de bir şekilde gardını alman gerekiyor.
Nasıl paylaşacağım bir de sileceğim bilemiyorum ki
Canım ya dert ettiğin seye bak. Kenidisi beyaz olduğu icin beyazlar guzel esmerler cirkin diyodur. nerde görülmüş guzelligin ten rengine gore olduğu. Allahın yarattığı cirkin olur mu hic. Benimde boyle bi arkadasm vardı kendisi kıvrcktı en güzel sac kıvırcık sac derdi. Benim boyum cok ideal ne cok uzun ne cok ksa en iyisi benim boyum derdi. Hep buna benzer seyler derdi. Butun sınıf arkasından cok gulerdik baya dalga gecerdik allah affetsin ama komik oluyodu oyle diyince. Sanırsnki o dunya guzeli geri kalan herkes cirkin ördek yavrusu. Anca kendini rezil ediyodu haberi yoktu. Demem o ki hic dinleme oyle diyenleri. Hatta ben öyle insanlarn kendi kompleksleri yuzunden baskalrını kucuk gormeye çalıştığını düşünüyorum psikolojileri bozuk gibi geliyo. Sen kendine güven bi daha oyle bisey dediklerinde cevabını ver herkes haddini bilsin
şimdi konuyu cevapla kısmına giriyorsun,
bir bir butonlar hanesi var orada.ortalarda bi yerde insert image butonu var.tıkla ona, from computer de dosya seç diyecek bilgisayarından seçip koyabilirsin.direk tamam dedin mi mesajında görünür.
ama silmeyi bilmiyorumonu bir soralım diğer arkadaşlara?
bak ne diycem,
resmini paylaş.biz görelim sonra da kaldır.bu saatte kim görecek arkadaşlarından? hepsi zıbarıp yatmıştır..
korkuyorum ablalarım ben ya biri görürse birde duygularımı tamamen öğrenirler siz bana mesaj attın 5 dk arayla hepinize yollarım zaten 1 fotoğrafım var pcde hepsini sildim sinirden. bencede hahahaha
Mesaj silmek yasak ama mesaj düzenleme panelinden eklentiyi silip kaydedersin tekrar.
ARKADAŞLAR RESİM ATARSA ARKADAŞ ALINTI YAPMAYALIM LÜTFEN SONRA SİLECEK ÇÜNKÜ.
normalde böyle bişeyi istemezdim şahsım adına.
ama bu kardeşimize ben çok üzüldüm, o kadar kendini yıpratmışki kendisine yapılan hakaretlere sesini çıkartamıyor.Anneciğini de üzüyor.Allah korusun hasta olacak, ve güzelliğinin farkında değil aslında.
umarım kendisine ufak da olsa bir faydamız dokunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?