Kendimden utanıyorum!!

sidikli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2015
22
1
1
28
Arkadaşlar benim bir sorunum var sorunmu onu bile bilemiyorum. Bunu paylaşacak kimsem olmadığı için sizinle paylaşmak istedim. Benim şimdiye kadar hiçbir ilişkim olmadı bunun temel nedeni ise benim kötü bir huyum var birinin benden hoşlanmasıni sağlayıp onu bırakıyorum. Yani kendime aşık edip bırakıyorum peşimden koşmasıni istiyorum. Kendim hoşlansam bile aramızda bir şey olması yerine bu durumu tercih ediyorum. Çok mutsuzum inanın bunu isteyerek yapmıyorum ne yapıcam nasıl düzeleceğim bilmiyorum Bir de arkadaşlar örneğin beni seven birinin sürekli fotoğraflarına bakıyorum sevmediğim halde niye böyle yapıyorum bilmiyorum sizce ben neden böyle bir şey yapıyorum

Ne yapiyosun tam olarak?
Flortlesiyosun ve konu sevgililige gelince hayir olmaz diye bozuyomusun erkekleri?
Onlar ne yapiyor sonra?

belki de sen aşık olduklarını sanıyorsun hiç gözlerine baktın mı ya da onlara bakmaktan göz göze gelmekten çekiniyor musun güven sorunun mu var acaba yaşın daha küçük sanırım çok sevdiğin birisi sen terkedince bir daha yapmıyorsun kimsenin ahını alma hayatının aşkını bulduğunda o ahlar seni bulur mutlu olamassın daha küçüksün üniversite de falan kendin gibi okumuş birini bulur ciddi bir ilşki yaşarsın o zaman aşık olur bırakamassın belki bu yaşlarda yanlış kararlar verip sevgini btirme canım

Özgüven patlaması,ego yükseltmek,bencillik...vs...dahada uzayabilir sıfatlar...birgün aynısını yaşayınca anlarsınız nedemek olduğunu...
Anlamıyorsunuz aşık olduğum kişiyede aynısını yaptım ego veya bencillikten değil

Tamamen psikolojik yardım uzman bir elden yardım almalısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…