Kendimden utanıyorum!!

Yavrum evladım derdin ney, neden nickin sidikli, egon tavan yapmış ,Özgüven patlaması mı yaşıyorsun ,kendini Kaf daginda mı görüyorsun????

sidikliyi bazı insanlar kız çocuklarına kullanırlar heralde hiç duymadınız sidikli zilli gibi bişey kötü bi anlam ifade etmiyor yani . Konu sahibi sana gelince bence acı çekmeyi mutsuz olmayı Özlem duymayı seviyorsun istiyorsun bu yüzden yardım almalısın bence

İliski yasamak emek vermek zor geliyor. Platonik yasamak daha kolay cnku.
Bu yuzden boylesn
Tembellikten

ben egomu kitap okuyup sinemaya giderek falan törpülüyorum. sizin yaptığınız gibi egomu okşamadım hiç.

Troll bildiğin laflara bak "elimde değil,istemeden oluyor :ssssssss" ay tatlım benim ay canım benim,girdiği triplere hallere bak,yav he he bi yürü git

Bağlanma korkusu mu yaşıyorsunuz acaba? Bazıları hakediyor aşık edip birakilmayi.. Ama nerde ben de onu yapacak vicdan. En fazla bana yapılır..

Aslında buna benzer durumbendede var iş ciddiye binince topuklari yagliyiyorum
Ve bende hiç sevmiyorum bu:huyumu

bu konuda bayan gibi değilde erkek gibi düşünüyorsun.ondan kaynaklanıyor.

İnsana değer vermiyorsun.. Arkadalık işişkilerine bak, yakın arkadaşın vardır belki ama hiçbiri senin için canın kadar kıymetli değildir. Onları da pek sallamıyorsundur. Çok değer verdiğin bir insan var mı hiç? Aile, arkadaş, eş, dost?
Herkes bir parça kaçan kovalanırı sever, biri peşine yapıştı mı soğur, elde edemediği birini çok ister. Kolay kazanan, kolay harcar derler. Allah seni birine kör kütük aşık olup sürünmekle imtihan etmez inşllah. Sana tavsiyem, madem sonunu biliyorsun kimsenin kanına girip peşinden koşturma. Nefsine hakim ol, gerçekten seversen ne ala.. Zevk için insanların duygularını incitiyorsun.

ben erkek olsam sırf nıckın ıcın bıle senle gorusurdum emin ol
kız o nick ne oyle

birgün adamın biri senin bu bencilliğini çözecek ve dalga geçer gibi bir insanın duygularıyla oynamanın bedelini çok ağır ödeyeceksin. inan bana kimin seni ne kadar sevdiğinin bir önemi yok çünkü senin sevmediğin bir insanın sevgisi sana hiçbirşey katmaz. 17 yasında bende de aynı sorun vardı sebebi tamamen özgüven ve egodan kaynaklanıyor. ama başta yazdığım durum başıma geldi ve beni çok sevsin benim için sürünsün dediğim o insanlardan biri bunu takıntı haline getirdi. maalesef çok ta sevdi ona beni çok sevmesini sağlayacak duruşu sergilediğim için görüşmek istemememe anlam veremedi ve inanamayacağın kadar zor günler yaşadım... silahla kapıma dayandı, tecavüze kadar yeltendi ve daha 17 yaşındaydım inan bana bir an hiç kurtulamayacağımı sandım her gece ağladım dua ettim allaha ya onun canını al ya benimkini diye 6 yıl kadar önce vefat etti. eğer ölmeseydi bir gün karşıma yine çıkacak diye ben kafayı yiyecektim heralde. ama ne oldu bir evin bir oğluydu annesi babası kahroldu benim yüzümden değildi belki ölümü ama inan hep kendimi suçladım. şimdi 25 yaşındayım 8 yıl geçti üzerinden zaman insanı olgunlaştırır bu çocukça egondan kurtulursun belki ama kendinde ve başkalarında telafisi olmayan izler bırakma. inan bana ne sen dünyanın en güzel kızısın ne dünya bu kadar değerli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…