Kendimden utanıyorum!!

aynı şey sana yapıldığında g.t üstü kalırsın ondan sonra aklın başına gelir cicim m.etme .

anlayamadım?yani şöylemi oluyo siz hoşlanıyosunuz ama sonra karşı taraf ilgi gösterince üstünüze düşünce heyecan kalmıyo soguyosunuz? o zaman aşk değil bu.
emin olmadığınız ilişkiye başlamayın derim ahını alıosunuz insanların sonra size olur olan bi aşık olursunuz toparlayamazsınız..sıkılıosanız o zaten kaçınılmaz sıradanlaşıcak bi süre sonra her ilişki..

Psikoloğa gidin böyle yapmanız pek normal değil. .

Aynı şeyi sana yapıldığında durulursun herhalde.
Bilerek yapmıyorum demişsin bu nasıl frenlenemez anlamış değilim.
Şaka mısın?

bence takıntılısın vazgec bu durumdan

küçükken terk mi edildiniz? altında yatan nedeni ancak psikolog bulabilir.

Psikolog değilim ,yanlış anlamayın naçizane fikirlerimi yazacağım.Bence içten içe kendinizi beğenmiyorsunuz.İnsanlar sizi beğenir ve severse bu duygudan kurtulacağınızı zannediyorsunuz.Kimseyle beğensemde çıkmıyorum,sadece onlar beğensin sevsin istiyorum gibi bir düşünceniz olduğundan bahsetmişsiniz;çıkmıyorsunuz çünkü çıkarsanız veya kendinize yaklaştırırsanız beğenmiyeceklerini düşünüyorsunuz.Buda bence özgüven eksikliğinizden.Lütfen yazdıklarım sizi üzmesin,tamamen yanılıyor olabilirim.

Tabiki utanın. Hem sidikli, hem kazıkçı, hem de ruhsuz. . .

Hastalik senin ki. Doktora git

Bence karsiniza cikan insanlari hic gercekten sevmemissiniz, asik olmamissiniz.
Olsaydiniz siz onun pesinden kosardiniz, iliskiniz bitmedin diye cabalardiniz.
Gercekten bir seyler hissetmediginiz insanlarla yok yere beraber olmayin.
Ama asik olduysaniz ve yine boyle davrandiysaniz da bir destek alin isin uzmanlarindan...

ben de senin gibiydim. çocukluktan kaynaklanan psikolojık sebepler. evet bunu ınsan ıstemeden yapıyor. sanı çok iyi anlıyorum ben.
belki çocuklutan kaynaklanan ilgisizlikten belki derinde yatan erkeklerle ilgili bi travmadan dolayı onlara acı çektirme gibi bı düşünce bilinçaltında. psikologa gidin. bu durum sizi mutsuz eder. yanlış seçimler yapmanıza sebep olur. boşuna ah alırsınız.

Evet babamla ilgili sorunlarım ve travmalarım var bundan dolayı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…