Kendimden utanıyorum...!

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
Bu bir dert degil tabi ki...
Bu bir iç dökme bu bir hayatın sana olmuyorsa zorlama deme şekli...
Bu allahın bana bırak deme şekli...
Bu benim bittigim degil asıl başladıgım nokta...
Bu benim hayallerimin can çekiştigi , umutsuzluga yeniden düşmemdeki yeniden kafamdaki düşüncelerimin bedenimi sarmasını saglayan şey...
Evet belki bu benim son yazım saglıklı düsünemiyorum...
Bugun benim kalbimin bir tarafının mutluluk bir tarafının gece gibi kapkara oldugu gün..
Bugun benim enn uzun günüm..
Defalarca bu konu hakkında yazmış olmama ragmen bugun bana yazdıran şey dunyanin sonu degil dert degil , mutsuzluk hiç degil...
Eşimle 2.5 sene once severek evlendik.
Inişli cıkışli evliligimiz oldu.
2.5 senedir bebegimiz olsun istiyorduk.
Olmuyordu.
Sorun yoktu ama
Tahliller , ilaclar , stres vs.. bircok şey...
Bu sure zarfında bircok kez hamilelik haberleri dogumlar yeni hamileler yeni dugünler tabiki de hiç bitmedi.
2 tane kizkardesim dedigim akrabam olan sevdigim deger gordugum sırdaşım var...
Ilkinin bebegi var. Digeri ise 6 aydir cocuk istiyor...
Hicbir sorunu yok.
Beraber 6 ay boyunca dertleştik güldük yeri geldi gozlerimz doldu..
Bu ay doktor ona dkh verdi..
Bu ay korunacaktı.
Ilaci birakti ama adet olamadi..
Bgun ona test yaptik saniyeler icinde kopkoyu bir ikinci cizgi...!
Beynimden vuruldum. İcımde hem sevinc hemde nasil yaa korunurken hemde diye cigliklar atarken onun bu saşkinlikla allah sana da versin diyip aglamasi beni cok derin duygulara itti.
Beynim durdu...
Bu kıskanclik degil
Bu çok farkli birsey...
Bunun tarifi yok.
2 saate yakin istemsizce bögürerek agladım.
Neden ?
Bilmiyorum
Nedenini bilmedigim bir sekilde agladim.
Ama cok sevindim.
O benim yigenim olacak nasil sevinmem diyip kendimi teselli ettim.
Eşimin neden agliyorsun manyakmisin demesine karsilik veremeden agladim.
Daha yeni yeni kendime geliyorum buraya yazmak istedim.
Yazim ki burda çare bekleyenler kafalarina bu kadar takmasinlar demek icin. Ben yapamadim ama karar verdimki cocuk yapilmazmiş...!
Kendimden agladigim icin o kadar utaniyorum ki gercekten cok cağresizm. Icimde bir sogukluk var. Bogazimda bir dügüm var.
Çözülmüyor.!
Allahım nasıl bir kader bu
Nasıl bir imtihan ?
Sana asla isyan etmem ama gozumun onunde herkes hamileyken herkesin cocugu varken ben ne yapayim ?
Ben kimseyle gorusmeyimmi ?
Ben kafami nasil dagitim ?
Ben ne yapim allahım
Ben daha ne yapim?
Lutfen beni yargilamayin ama nasil tarif edeyim bilmiyorum.
O kadar istedim ki artik olsada sevinmem normal karsilarim gibi geliyor..
Canimin yanmasini istemiyorum ama çok yaniyor.
2 gune gecicek biliyorum ben onla gulecem eglenecem sevinecem bunu da biliyrum ama şuan hissettiklerim bu.
Çok uzun oldu farkindayim ama bunla nasil başa cikilir bilmiyorum..
Uyeligimi sildirmeyi interneti olan bir telefonu kullanmamayi kk ya girmemeyi bile dusundum...
Okuduysaniz Hakkinizi helal edin kizlar ben kendime birkac ayligina OHAL ilan ediyorum. Bir sure olmak istemiyorum...
Başa cikabilecegim birsey varsa soyleyin lutfen...

şimdi dine girmiş olmayayım ama
"asla isyan etmem ama..." ile olmuyor
inançlıysan tam teslimiyet en güzeli
bak o zaman huzuru bulursun inan bana
biliyorum çok zor oluyor bazen, ağlama, üzülme demiyorum ama dene
vardır Allah'ın bir bildiği
verdiği en hayırlısıdır
her şeyi en hayırlı zamanda verir
umarım senin de hayırlısı ile gönlüne göre verir

Onceki konularinizi okumadim ama tabiki uzulmeniz aglamaniz bur dışa vurum olmus utanmayin. Bence kendinize seki duzen verin cocuk icin yasamayi birakin. Esinizle dolu dolu gecirin gunleri sonuclar olumlu olacaktir. Zor zamanlar anliyorum inanin stress yaparsaniz enejiniz daha da kaybolacaktir.Kendinize bakin bir kere cocuk yanlizca bir meyvesi evliligin...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki hayatta en korktuğum şey buydu ve aynı duyguları yaşıyorum. Artık dıştan da ağlamıyorum ama içimde bi yer hep ağlıyor hep yanıyor. Ama ümidimi hiç kesmedim Rabbimden diyorum ki ben çok sabırsız biriyim ya Rabbim sabrı öğretiyor ki evlatlarıma sabredebileyim düzgünce yetiştirebileyim diye... Ümidini kesme. Duadan başka yapacak hiçbirşeyimiz yok. Ben dua gruplarına katıldım sana da öneririm daha iyi hissediyorum ve dua gruplarına yetişmekten diğer sayfalara çok vakit kalmıyor böyle arada işte. O bebiş sana da bana da gelecek inşallah. Buna inan ve yoluna devam et.

Bişeyi çok isteyip beklentiye düştüğünde o olmuyor ama beklentiyi kesipte çocuksuz Bi hayatada tamam deyip şükrettiğinde mucize doğuyor bununla ilgili Seda dikerin yazıları var okuyun derim çocuk sahibi olamıyormuş Nasıl beklentiden çıkıp olduğuna dair... Allahtan umut kesilmez ah bi koşulsuz şartsız Allah'a güvensek dualarımız dağları yerinden oynatır Rabbim yardımcınız olsun

Olmaması için bi sorun yokmuş bunu düşünün. Ya bi hastalık ters bişey olsaydı Allah korusun. Kendinizden utanmayin gayet normal böyle duygulara kapilmaniz. Biz bile çok duygulandik okurken. İnşallah tez zamanda hayırlı sağlıklı bi cocuk sahibi olursun. Güzel şeyler onları dusunmediginde gerçekleşir. Belki bi süre tedavi isteme falan bırakıp sadece zevk için eşinle birlikte olursan düşünmezsen bi bebeğin olabilir ne dersin ?

Cocuk olunca bir sure daha ertelesedyim keske diyeceksin yada bu veryansinlarinin nakadar bosuna kendini yiprattini anlayacaksin
Tabi anliyorum seni cok istiyorsun o duyguyu tatmayi
Mutlaka tadarsin
Ama kendini bukadar harap edecek kadar istek ne onu anlamadim
Bogure bogure cok mu istiyorsun...
Bence birazdaha genclini yasamaya bak calis daha guzel paralar kazan bu sure zarfinda mutlaka kalirsin
Allah icine ferahlik versin

3 aydir oluruna biraktim aklimdan gecmiyordu.
Regle 5 gun kala silik testlerle arkasindan kanamamla yine yikildim. Vardir bir hayir dedim sonrasi bu olay işte.
Biri bizi ruyasinda gordu ikimizde hamile kaliyormuşuz.
O kaldı , ben kalamadım...

Madem inançlı birisin....
Bir insan her zaman ya en sevdiğiyle ya da en çok istedikleriyle sınanırmış unutma .

Başka şeyler düşünmeni tavsiye ederim sana .
Resim kursuna yazılsana ! Halk eğitimlerin ücretsiz kursları bile var.
Resim yapmak mutluluk hormonu salgılatır hem :)
Bu sayede yep yeni bi çevre de edinirsin
Ne dersin ?

Bunlari bende isteyenlere soyluyorum biliyormusun ?
Hatta bazen ne istiyorsun sanki olsa ne olacak hayatini yaşa diye kendime cok soyleniyorum...
Şimdi benim o aglayarak dertlestigim filan kiside hamileymiş x allah bize ne zaman verecek dedigim o kisiye ben bebegi sordugumda o benim uzuldugumu bilecek ya bunun ezikligi bu...

Bi kaç gün böyle hissetmen normal hele regl döneminde isen daha normal xaten. Gene oluruna birakacaksin zamanla ve bi gün gelecek inşallah ama üzülme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…