Kendime bile itiraf edemediklerim...

Canım benim ya okurken çok kötü oldu içim. Ayol zaten panik atağım gece gece yine darlandım burda dinle ilgili yorum yapmak yasak ama kk ne olur bana kızma çok özür dilerim ama tavsiye vermem lazım canım ilaçlar bile fazla etki etmiyorsa tamamen dine yönel. Dini kitaplar oku ve gerekleri yerine getir. Bol bol dua et. Kk lütfen banlama beni

Ben affettim ama beynim, psikolojim affetmiyor.

Eşime anlatabilirmiyim bilmyorum, yani kestiremiyorum ne diyeceğimi nasıl söyleyeceğimi nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımı, iyi günümüzde evet iyi olur, fakat kötü günümüzde ne olur bilmiyorum.

Yapma kizim, at bunlari gitsin.

Of cherry offf içimi bir bilsen..

Zordur ama , esinize soyleseniz? En azindan bir kismini.

Ahh okuyunca bile ne kötü oldum. Nasil bir hayat yasamissiniz? Allah yardimciniz olsun insallah...

Bunca kötü şey yaşamış olmana rağmen okuyup mesleğini eline almışsın evlenmişsin bir yuva kurmuşsun ne güzel yeniden tedaviye başlamışsın ilaç içmekle olmuyor inan kendine iyileşeceğim kötü şeyleri unutacağım de kendine iyi davran geçmişi unutamazsın belki ama hatırlatmamaya çalış kendine güzel günler yaşayacaksın inşallah anne ve babana yapabileceğin her şeyi yapmışsın bırak ne halleri varsa görsünler her anne baba gerçek bir " ebeveyn" olamıyormuş demek ki yazıklar olsun onlara onlar gibilere!

Lan plasebo sen benim icimi bir bilsen, it patronumdan nefret ediyorum layyyyyyn Simdi de ailenden nefret ediyorum nefret kelebegi oldum iyice.

çok acı bir çocukluk geçirmişsin çok üzücü

Allah yardımcın olsun canım, tedaviye başlaman çok iyi ama bence asıl tedavi o iki insanı birdaha görmemek üzere hayatından silip atman.

Bu aileyi okuyunca şöyle bir dusundum kendi sildigim ailemi. Aslinda farksiz degiller ama bizde aldatma yoktu sükür yedigim dayaklar yanima kaldi

Geçmiş geçmiş de kalsın eşelemeyin üzerini sahip olduklarınla mutlu yaşayın Canım Allah hakkinizda en güzel yıllar versin inşallah amin

Benim gözümde çok ama çok güçlü bi kadın canlandı.
Çocuk aklınızla bile direnmişsiniz siz,hala da direniyorsunuz.
Gerekli psikolojik desteği zaten aldığınızı söylüyorsunuz,ihtiyacınız olan bundan sonrası için manevi destek.En başta eşinizden.
Bence de ailenizi artık görmeseniz ve onları elden geldiğince düşünmeyip güzel günlere odaklansanız sizin için daha iyi olacak.

Ben hala işin vicdan kısmındayım, neden böyleyim emin olun bilmiyorum, insanlar bana hayatımın kötülüğünü de yapsalar ben hep kendimi paraladığımla kalıyorum, nasıl yaparım nasıl aşarım, bir aşsam hayat benim içinçok ama çok kolaylaşacak.

Sadece dayak olayından bahsettim ona, özgüven eksikliği yaşıyorum dedim diğer olayı anlatacak gücüm yok duyacaklarımı kaldıramam belki, ne duyacağımı da bilmiyorum..

Valla plasebocan, seninki kadar olmasa da kotu cocukluk cok arkadasim var ben de dahil. Annem babam cok kavga ederdi.

Ex-askim saygin bir universitede ogretim gorevlisiydi, benden 10 yas buyuktu. Cocuklugu kotu gecmis, anne babasi doktordu ama onlar da gecimsizmis, coook problemli bir cocukluk gecirmis, o yuzden kardesiyle iliskisi yoktu o gunleri hatirlatiyor diye.

Patronum yetimhanede buyumus.

Baska arkadasim babasi kumar oynarmis, eve para getirmez aldatir.

Dedem de kotu baba, annem 12 yasindan baslayarak en agir islerde calismis, teyzelerim keza ,calisirken tacizin her turune ugramislar.

Digerininki icki icer aldatir, eve birakmaz, bunlari dover.

Ex komsumuz babalari rezil, eve para vermez, annemin verdigi alisveris posetini eve getirince parcaliyormus cocuklari anneme oyle demis, Ankara sogugunda koskoca 2 kis dogalgazsiz isinmasiz yasadilar.

Simdi bu arkadaslarim da ben de guzel hayatlara sahibiz. Sen de keza. Yani bizde seninki kadar buyuk travma yok tabi. Ama kotu cocuklugu olan cok kisi var. Bunlari kafandan silsen de bir sekilde kisiliginde yer ediniyor. Lakin insan beyni unutmanin her turunu yapacak kapasiteye sahip. Sen artik bunlari hatirlayip uzulmemelisin bence. Bak ne guzel kendini bataktan kurtarmissin.Eskileri hatirlayip kendini uzmenin cidden bir alemi yok. Neden elindekilere odaklanmiyorsun?

Hayatta yapmak istedigin seyleri dusun.
Mesela, spora yazil ama eglenceli bir sey olsun zumba.
Gezmeye odaklan Sonbahar geldi herifle kapadokyaya gidin Agva'ya , Sile'ye gidin.
Ne bileyim yemek, pasta yapma kurslari oluyor buyuk otellerde varsa ona git.

Paran var, gencsin bu kombinasyonun degerini bil derim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…