- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Galiba abla olarak önce ondan özür bekliyorum ama oda asla yapmaz böyle birşeyiBiz de boyleydik ablam benim saçımı çekerdi ben aglardim. Komşulara çıkardım,şimdi aramızdan su sizmiyor,kavga yine oluyor ama uzakta olunca saçımı cekemiyor. Hiç kavga etmeyen kardeşleri samimi bulmuyorum,kardeşlik kavga ettikten sonra hiç bişey olmamis gibi konuşmayı gerektirir diye okumuştum bı yerde. Özür dileyin kardeşinizden.
Siz kardeşinizden hiç mi bir şey istemiyorsunuz anlamıyorumNiye kendi ayakabını kendin almıyorsun? 17 yaşında kız ayak işi yapmak zorunda değil ki. Getirmem demiş ısrar etmeye gerek yok.
Bilmiyorum belkide o an öyle yapsaydım daha doğru olurdu ama o git kendin al diye bağırınca almaması değil saygısızlık yapması sinirlerimi bozdu inatlaştım bende oda benle inatlaştıAyakkabı meselesi ne kadar büyümüş. Getirmem deyince kalkıp alsaydınız. Biz de çok kavga ettik zamanında ablalarımla. Kardeşlik şiddetli kavga da etsen yine konuşup barışmaktır. Bizde hiç küslük sürmezdi.
Keşke şiddet yerine küfür ettiği ve saygı göstermediği için tavır alsaydınız. Konuşmamak, dediğini yapmamak gibi. Daha etkili olabilirdi.
Ne güzel Allah bozmasın bende kardeşlerimi çok seviyorum ve en büyük uğraşım onlar içinbirisi evden uzaklaştıktan sonra özellikle ikiside kızsa ilerde çok samimi olunuyor. şimdiki kavgalara gülüp geçiliyor özür dileyin birbirinizden. kız kardeş gibisi yok bence.
bende erkek kardeşimle çok kavga ederdim hiç geçinemezdik aylarca küserdim hatta döverdim.
şimdi ikimizde evliyiz. birşey olsa ilk beni arar eşinide seviyorum geçinip gidiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?