Kendime çok kızgınım mutsuzum

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın hanımlar
Bu akşam ben eski işyerimden bir ablanın kınasına gidecektim sözde
O yüzden elbise denemesi yapıyordum evde
O sırada kız kardeşim de abla internet gidip geliyor yine ttneti arasana dedi bende off kaç kre aradım bi krede sen ara dedim ben ne konuscam diyo hem konuşmasını öğrenirsin sen ara dedim bende o yüzden surat yaptı bana sinirliydi
Neyse bende elbiseyi giydim

Kız kardeşimi çağırdım odaya bana baksın diye sen gel buraya dedi
Gittim yanına hangi ayakkabıyı giysem ki dedim oda siyah topukluları getir de bi dene dedi bende sen getiriversene dedim niyee git kendin al dedi böyle tripli tripli
Bende kızım git getir işte elbiseyle oraya inmek istemiyorum diyorum niye niye diye bağırıyor bana
Bu arada ben 22 o 17 yasında

Zorla gitti en sonunda da bok bok dedi giderken
Ama kan beynime sıçradı o an
Bu döndü ayakkabılarla o an sinirle bi yapıştım suratına bidaha bana küfür etme diye yüzünü sıktım elimle

Oda git başımdan diye beni itti ayakkabıları üstüme fırlatarak sonra dayanamadım yapıştım boğazına kızım sen birazcık terbiyeli olsana bugüne kadar ben sana hiç küfür ettim mi ben senin ablanım diye vurdum tabi oda bana vurdu saç baş giriştim ağzına doğru tokat attım kanadı

Oda Allah snein belanı versin bidaha benle konuşma muatap olma diye bağırdı
Bende ben sizin için elimden geleni yapıyorum hep kardeşlerim benm çektiğim sıkıntıları çekmesin diye çalışıyorum didiniyorum evde hep ezilen taraf ben oluyorum annem bişey mi yap diyo gidip ben yapıyorum şimdi o yapmaz evde kavga çıkar diye ben onu böyle koruyup kollarken ben sırf bi ayakkabı istedim diye küfür etmesi sinirlerimi bozdu

Sonaradan da canını yaktım diye çok pişman oldum ama bi yandan da bana küfür eden ablasına saygısızlık yapan bi kardeşe ne denir ki sussam anlamaz bağırsam çağırsam anlamaz gözüm döndü bian

Annemde biz kız kardeşimle dövüşürken bana vurdu tabi hep

Şimdi ne olacak bilmiyorum öyle kötü hissediyorum ki kendimi ama sebebini de bilmiyorum

Farkındyaım aranızda bana tepki gösterenler olacak ama ben kardeşlerimin üstüne öyle bi titriyorum ki onun bana saygsızca davranması beni benden aldı bunu mu hakkediyorum dedim
Şimdi de kaldım ortada çok mutsuzum sanırım kendime kızıyorum

Biz de boyleydik ablam benim saçımı çekerdi ben aglardim. Komşulara çıkardım,şimdi aramızdan su sizmiyor,kavga yine oluyor ama uzakta olunca saçımı cekemiyor. Hiç kavga etmeyen kardeşleri samimi bulmuyorum,kardeşlik kavga ettikten sonra hiç bişey olmamis gibi konuşmayı gerektirir diye okumuştum bı yerde. Özür dileyin kardeşinizden.

Galiba abla olarak önce ondan özür bekliyorum ama oda asla yapmaz böyle birşeyi
Akşam gidip ben özür dilesem barışmaz çok nemruttur ama oda küfür etti sırnaşmak da istemiyorum yaptığım hataydı demiyo ben en azından onu diyorum kendi kendime

Masum başlayan konu ilerledikçe vahşete dönüştü.

Hadi o ergen de, siz?
Triplenmesi, kendine durduk yere emir verilince hoşuna gitmemesi, küfretmesi, ve daha bilimum hareketi ergenliğinden de sizinkilere ne demeli? Abla olarak içinde bulunduğu çağdan ötürü asabi olduğunu tahmin edemiyor, anlayamıyor musunuz? Bir de kanatacak kadar dövüyorsunuz. Ablalık bu olmamalı.

Kız söylene söylene inmiş, siz de ayak işi yaptırmışsınız çünkü. Kendiniz alabilirdiniz. Direkt karşınıza geçip de küfür etmemiş. Siz kıza şiddet uygulamışsınız. Özür dilemesi gereken kişi sizsiniz bana göre. Bir de kanamış çocuğun ağzı yüzü. Günah. Resmen ailenizin sizi ezmesinin sinirini ondan çıkartmışsınız. Çok üzüldüm kardeşinize.

Ayakkabı meselesi ne kadar büyümüş. Getirmem deyince kalkıp alsaydınız. Biz de çok kavga ettik zamanında ablalarımla. Kardeşlik şiddetli kavga da etsen yine konuşup barışmaktır. Bizde hiç küslük sürmezdi.
Keşke şiddet yerine küfür ettiği ve saygı göstermediği için tavır alsaydınız. Konuşmamak, dediğini yapmamak gibi. Daha etkili olabilirdi.

Ablalar kardeşleri genelde köle gibi mi görüyor? Ne desem yapsın o zaten küçük havasında oluyorlar. Ben ablamı bir yere çağırsam gelmek istemez tamam deyip giderim. O bana şuraya gidelim deyince gitmezsem vay efendim ne var gelsen de hep böyle yaparsın da bir saat söylenir 3 gün de surat yapar

Niye kendi ayakabını kendin almıyorsun? 17 yaşında kız ayak işi yapmak zorunda değil ki. Getirmem demiş ısrar etmeye gerek yok.
Siz kardeşinizden hiç mi bir şey istemiyorsunuz anlamıyorum
Elbise vardı onunla inmek istemedim
Ayrıca ablası olarak o benden çoook şey istiyo ayak işleri de içinde
Ben işten geliyorum mutfağa giriyorum anneme yardım etmeye halbuki annem kız kardeşimi çağırıyo o telefon elinde takmıyor onun yerine ben yapıyorum bi pazar günüm olur evde onuda akşama kadar temizlik yaparak geçiririz bu kızda bugün dinlensin cumartesi yapalım temizliği diyen yok annem kardeşim akşama kadar evde oturuyor

Hee ayrıca benm kız kardeşim o kadar üşengeç ki bigün pazar alışverişi yaptım kardeşimi aradım okuldan çıkmıştı arabaya kadar bana poşetleri taşımaya yardım eder misin diye ben arkadaşımla telefoncuya gtcem işi var dedi umursamadı bile bende kolumda tam tamına 30 kilo poşetle 20 dk yürüdüm poşetler bileklerimi kesti nerdeyse
Böylesine umursamaz bi kardeşim var maalesef
Şimdi ben ablası olarak bi ayakkabı istemişim çok mu
En ufacık bi sorunu oluyo kalkıp gidiyorum yanına koşa koşa

takma kafana düzlirsiniz bizde o kadar çok kavga ettik ki , halaa da ediyoruz eşşek kadar çocukalrımız oldu ama genede didişiyoruz ,

bir kaç gun konuşma sonra düzlirsiniz.

birisi evden uzaklaştıktan sonra özellikle ikiside kızsa ilerde çok samimi olunuyor. şimdiki kavgalara gülüp geçiliyor özür dileyin birbirinizden. kız kardeş gibisi yok bence.
bende erkek kardeşimle çok kavga ederdim hiç geçinemezdik aylarca küserdim hatta döverdim.
şimdi ikimizde evliyiz. birşey olsa ilk beni arar eşinide seviyorum geçinip gidiyoruz.

Bilmiyorum belkide o an öyle yapsaydım daha doğru olurdu ama o git kendin al diye bağırınca almaması değil saygısızlık yapması sinirlerimi bozdu inatlaştım bende oda benle inatlaştı

Yaptığınız çok yanlış bir kere.benim de kiz kardeşim var çok tartıştık ama hiç bir zaman el kaldıramam kiyamam.zaten küçük yaşta da değil kardeşiniz.abla olarak kavga ile değil konuşarak da anlatabilirsiniz.

Ne güzel Allah bozmasın bende kardeşlerimi çok seviyorum ve en büyük uğraşım onlar için
Ben maddi manevi sıkıntılı büyüdüm onlarda böyle olmasın rahat olsun diye uğraştım şimdi ben onun ablası olarak böylesine saygısızlığı hakettiğimi düşünmüyorum sadece inşallah düzeliriz bzde ilk defa böyle bir şey yaşandı aramızda

Haksızsiniz.
Kizin ağzını kanatmissiniz bir de özür mu bekliyorsunuz?
Kendi işinizi kendiniz yapmalisiniz. Rica ettiniz yapmadı, ısrar niye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…