- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.528
- 158
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hayır istemem. Cidden ben kimseden bir şey istemem. Çok şükür elim ayağım tutuyor.Siz kardeşinizden hiç mi bir şey istemiyorsunuz anlamıyorum
Elbise vardı onunla inmek istemedim
Ayrıca ablası olarak o benden çoook şey istiyo ayak işleri de içinde
Ben işten geliyorum mutfağa giriyorum anneme yardım etmeye halbuki annem kız kardeşimi çağırıyo o telefon elinde takmıyor onun yerine ben yapıyorum bi pazar günüm olur evde onuda akşama kadar temizlik yaparak geçiririz bu kızda bugün dinlensin cumartesi yapalım temizliği diyen yok annem kardeşim akşama kadar evde oturuyor
Hee ayrıca benm kız kardeşim o kadar üşengeç ki bigün pazar alışverişi yaptım kardeşimi aradım okuldan çıkmıştı arabaya kadar bana poşetleri taşımaya yardım eder misin diye ben arkadaşımla telefoncuya gtcem işi var dedi umursamadı bile bende kolumda tam tamına 30 kilo poşetle 20 dk yürüdüm poşetler bileklerimi kesti nerdeyse
Böylesine umursamaz bi kardeşim var maalesef
Şimdi ben ablası olarak bi ayakkabı istemişim çok mu
En ufacık bi sorunu oluyo kalkıp gidiyorum yanına koşa koşa
Haklısınız aslında şimdi annem de aradı akşam uzatmayın barısın kardeşine de söylcem dedi eve gidince özür dileyeceğmKardeşin saygısızlık yapmış olabilir keşke şiddet uygulamasaydın. Ergenlik çağındaki gençler dik başlı olabiliyor o tokatı ömür boyu unutmayabilir. Ayakkabı konusu gereksiz uzatılmış sonuç bu. Ablası olarak karşına al konuşun anlaşın. Üç günlük dünya için kalp kırmaya gerek var mı?
Büyük olmaktan ziyade ablası olduğum içinBüyük olduğun için sana saygı göstermek zorunda değil. Saygı hak edilir ki sen hiç hak etmiyorsun bence. Tamam küfür etmesi yanlış ama bu şekilde mi öğreteceksin yanlış yaptığını?
ama yapacak olsaymış yaparmış zaten pazara bile yardım etmemiş baksanızaSiz kardeşinizden hiç mi bir şey istemiyorsunuz anlamıyorum
Elbise vardı onunla inmek istemedim
Ayrıca ablası olarak o benden çoook şey istiyo ayak işleri de içinde
Ben işten geliyorum mutfağa giriyorum anneme yardım etmeye halbuki annem kız kardeşimi çağırıyo o telefon elinde takmıyor onun yerine ben yapıyorum bi pazar günüm olur evde onuda akşama kadar temizlik yaparak geçiririz bu kızda bugün dinlensin cumartesi yapalım temizliği diyen yok annem kardeşim akşama kadar evde oturuyor
Hee ayrıca benm kız kardeşim o kadar üşengeç ki bigün pazar alışverişi yaptım kardeşimi aradım okuldan çıkmıştı arabaya kadar bana poşetleri taşımaya yardım eder misin diye ben arkadaşımla telefoncuya gtcem işi var dedi umursamadı bile bende kolumda tam tamına 30 kilo poşetle 20 dk yürüdüm poşetler bileklerimi kesti nerdeyse
Böylesine umursamaz bi kardeşim var maalesef
Şimdi ben ablası olarak bi ayakkabı istemişim çok mu
En ufacık bi sorunu oluyo kalkıp gidiyorum yanına koşa koşa
Zaten çok dik kafalı kendisiHaksızsiniz.
Kizin ağzını kanatmissiniz bir de özür mu bekliyorsunuz?
Kendi işinizi kendiniz yapmalisiniz. Rica ettiniz yapmadı, ısrar niye?
Bende çok pişman oldum gerçekten sanırım da pişman olmaya devam edicem akşam eve gidince oturup konuşcam özür dilerim diye düşünüyorumBen kardesimin seneler once sacini cekmistim icim hala yanar o cocuk siz ondan daha cocuksunuz biraz zaman verin birbirinize normale donecektr kardessiniz sonucta
Abla olmak anne olmak baba olmak değil konu. Seni döven babaya saygı duyar mısın? Ayrıca şiddet eğiliminiz için tedavi olun. İlerde çocuğunuz olursa yapacaklarınızdan endişelendim.Büyük olmaktan ziyade ablası olduğum için
Ablası olmaktan ziyade yeri geliyor ben onlara annelik yaptığım için
Kabul ediyorum verdiğim tepki çok büyüktü ama o an gözüm döndü keşke yaşanmasaydı ama yaşandı
Eve gidince de konuscam karsıma alıp özür ilerm oda benden diler anlaşırız inşlalah
Dediginiz olmadığında şiddete başvuracaksanız ısrar etmeyin.Zaten çok dik kafalı kendisi
En ufak birşeyde bile bağırıp çağırır anneme babamada öyle cırıl cıırl eden bi tip yani
Git ders çalış diyorum off sanane ya sanane diye bağırır mesela
Yaptığımı savunmuyorum ama o an nasıl tepki vereceğimi bilemedim
Israr etmemin sebebi de git kendin al diye bağırdıktan sonra hayır senden rica etmişim getirsen ne olack yani diye dşündüm
Ozur dilemeden once oturup konusun bir daha tekrarlanmamasi icin iki tarafta mutabik olsun baktiniz ilimli yaklasiyo sonra ozur dileyip sarilin:)Bende çok pişman oldum gerçekten sanırım da pişman olmaya devam edicem akşam eve gidince oturup konuşcam özür dilerim diye düşünüyorum
Allahtan sizin gibi ablam yok bende üniversite hayatı boyunca çalıştım ailem için kardeşlerim için aynı zamanda üniversiteye ve stajlara gittiğim için 36 saate bir uyurdum o kadar kötü dönemden geçtim sırf aileme destek olmak için benden bunu kimse istemedi ben yaptım eminim sizden de kimse istemedi siz çalışmak istediniz bu yüzden ben sizin için çalışıyorum edebiyatını bırakın.
Benim de 18 yaşında erkek kardeşim var asla ona asla kıyamam öyle bir yerini patlatmak şurada kalsın şaka niyetine canını yaksak defalarca özür dilerim sizde gidin bu akşam kardeşinizden özür dileyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?