Kendime çok kızgınım mutsuzum

Hayır istemem. Cidden ben kimseden bir şey istemem. Çok şükür elim ayağım tutuyor.
Annen kardeşini çağırdığı halde ben gidiyorum diyorsun mesela gitme. Pazara gidip 30 kiloluk şey almışsın alma taşıyacağın kadar al. Ne fedakarlık yap ne fedakarlık bekle. Ailenin dert babası olmaya gerek yok bence.

Kardeşin saygısızlık yapmış olabilir keşke şiddet uygulamasaydın. Ergenlik çağındaki gençler dik başlı olabiliyor o tokatı ömür boyu unutmayabilir. Ayakkabı konusu gereksiz uzatılmış sonuç bu. Ablası olarak karşına al konuşun anlaşın. Üç günlük dünya için kalp kırmaya gerek var mı?

Haklısınız aslında şimdi annem de aradı akşam uzatmayın barısın kardeşine de söylcem dedi eve gidince özür dileyeceğm

Büyük olduğun için sana saygı göstermek zorunda değil. Saygı hak edilir ki sen hiç hak etmiyorsun bence. Tamam küfür etmesi yanlış ama bu şekilde mi öğreteceksin yanlış yaptığını?
Büyük olmaktan ziyade ablası olduğum için
Ablası olmaktan ziyade yeri geliyor ben onlara annelik yaptığım için
Kabul ediyorum verdiğim tepki çok büyüktü ama o an gözüm döndü keşke yaşanmasaydı ama yaşandı
Eve gidince de konuscam karsıma alıp özür ilerm oda benden diler anlaşırız inşlalah

Ben kardesimin seneler once sacini cekmistim icim hala yanar o cocuk siz ondan daha cocuksunuz biraz zaman verin birbirinize normale donecektr kardessiniz sonucta

ama yapacak olsaymış yaparmış zaten pazara bile yardım etmemiş baksanıza
yapısı böyle yapmayacak yani
hem konuşmayı da öğren nasıl bir hakarettir.. çalışıyorum didiniyorum da bildiğin tapa vermektir
annen bütün işi sana yüklüyorsa bu annenin ve senin de suçun kusura bakma
annen diyebilir c.tesi temizlik yapalım vs diye
sizde elinizi eteğinizi az biraz çekseydiniz herşeyden zamanında yapınca üzerinize yapışmış

Haksızsiniz.
Kizin ağzını kanatmissiniz bir de özür mu bekliyorsunuz?
Kendi işinizi kendiniz yapmalisiniz. Rica ettiniz yapmadı, ısrar niye?
Zaten çok dik kafalı kendisi
En ufak birşeyde bile bağırıp çağırır anneme babamada öyle cırıl cıırl eden bi tip yani
Git ders çalış diyorum off sanane ya sanane diye bağırır mesela
Yaptığımı savunmuyorum ama o an nasıl tepki vereceğimi bilemedim
Israr etmemin sebebi de git kendin al diye bağırdıktan sonra hayır senden rica etmişim getirsen ne olack yani diye dşündüm

Ben kardesimin seneler once sacini cekmistim icim hala yanar o cocuk siz ondan daha cocuksunuz biraz zaman verin birbirinize normale donecektr kardessiniz sonucta
Bende çok pişman oldum gerçekten sanırım da pişman olmaya devam edicem akşam eve gidince oturup konuşcam özür dilerim diye düşünüyorum

Abla olmak anne olmak baba olmak değil konu. Seni döven babaya saygı duyar mısın? Ayrıca şiddet eğiliminiz için tedavi olun. İlerde çocuğunuz olursa yapacaklarınızdan endişelendim.

Dediginiz olmadığında şiddete başvuracaksanız ısrar etmeyin.
Ders çalışma konusunda da sizin uyarmanız hicbir şeyi degistirmeyecek.
Üzerinde otorite kurup dediklerinizi emirleyaptirmaya çalışmak yerine onunla sağlıklı bir ilişki kurun ki en azından evde bir kişiye kendini açabilecek kadar yakın hissetsin bari.
O sizin kardeşiniz evet ama emir eriniz ya da hayatını sizin doğrularınıza göre şekillendirmesi gereken biri değil, o ayrı bir birey. Saygı duymazsanız saygı gormezsiniz.

Sen başlatmışsın? O yaştaki bir kızın özgüvenini zedelemişsin konuşmayı öğrenirsin blabla.

Bok bok demesi bile daha çocuk olduğunu göstermiyor mu. Ne diye kızın ağzını patlatıp yüzünü sıkıyorsun.

Güzel bir özrü hakediyor kardeşin.

Ben özür dileyeceğim diyorsun ardına hemen o da diler diye sıkıştırıveriyorsun..
Tabii ki karşılıklı dileyin ama sanki kardeşiniz özür dilemezse bir de burnunu kırarsınız gibi geldi bu beklenti ve bencillik içinde..

Kız regli falan mı oldun ben de o dönemlerimde saldırganlaşıyorum Şaka maka vurma öyle kardeşine tamam kavga da edilir ama o kadar kendini kaybedip ağız burun girmek de neyin nesi, hatrını yıkma öyle kardeşinin. Hepimiz bişeyler isteriz kardeşlerimizden getirmezlerse fesuphanallah de kalk kendin al sen onun ablasısın abla gibi davran bebeğim

Klasik ebeyn psikolojisine girmissiniz ,
Ben onun icin yapiyorum ,oda her istedigimi yapsin,
O an sizden bisi istemis ,yapmamissiniz oda trip atmis olay bu ,vurmak yuzunu sikmak nedir ?
Siz ayri bir eve cikin acil ,kimse icin bisi yapmayin ,
Bi sure terapi alin ,
Insanlar ,yaptiginoz seyler icin minnet gostermeyebilir ,
Bunun cozumu ayni verimkarliktan vazgecmek olur ,
Birinin ablasi ,annesi yarin oburgun kayinvalidesi oldunuz diye minnet beklemeyin siddet uygulamayin ,
Her verdiginiz icinde karsilik beklemeyin

Sen de bundan sonra onun istediği şeyleri yapma,ailene çok destek oluyorsun o sebeple ailenin enayisi sensin

Allahtan sizin gibi ablam yok bende üniversite hayatı boyunca çalıştım ailem için kardeşlerim için aynı zamanda üniversiteye ve stajlara gittiğim için 36 saate bir uyurdum o kadar kötü dönemden geçtim sırf aileme destek olmak için benden bunu kimse istemedi ben yaptım eminim sizden de kimse istemedi siz çalışmak istediniz bu yüzden ben sizin için çalışıyorum edebiyatını bırakın.
Benim de 18 yaşında erkek kardeşim var asla ona asla kıyamam öyle bir yerini patlatmak şurada kalsın şaka niyetine canını yaksak defalarca özür dilerim sizde gidin bu akşam kardeşinizden özür dileyin.

Yoo babası gayet istiyo kredi çek para ver vs vs köyde yaşayan bir kızcağız zaten

Gereğinden fazla vefa gösterdiğin herkes ama herkes istisnasız seni üzer bunu bilerek de yapmazlar çoğu zaman,sen rolüne o kadar girersin ki o senin üstüne yapışır,annemin hastane işi olur mesela,kardeşim evde inek gibi yattığı halde annem kızım işten izin alabilir misin der benden ister,o rol benim çünkü,böyle geldi böyle gidiyo,ama ben tıkandığım yerde ortalığı söyle bir havalandırıyorum,sen boyundan büyük yaptığın fedakarliklarin altında ezildin ve birden patladın durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…