Kendime çok kızgınım mutsuzum

Yoo babası gayet istiyo kredi çek para ver vs vs köyde yaşayan bir kızcağız zaten
Babası istiyor olsa bile yapmamak onun elinde kimse kimseden zorla para alamaz. Ben şunu belirtiyorum sen yaparsan bir süre sonra insanların gözünde o kişinin görevi haline gelir kıymette bilinmez. Kıymet bilinmediği içinde kimseye şiddet uygulayamaz ya da kendi isteiği ile yaptığı şeyler için yemedim yedirdim ben onlar için çalışıyorum diyemez.

Ne olursa olsun siddetin her turlusune karsiyim. Size saygisizlikmi yapti ozaman uzun bir sure onunla konusmaz tepkinizi oyle gosterirsiniz. Kardeslerinizin uzerine titriyor onlar icin herseyi yapiyor olabilirsiniz ama kimse sizi mecbur tutmuyor. Siz onlara bisey yapiyorsunuz diye her istediginizi yapmalarini bekliyemezsiniz. Ablada olsaniz kardesinizi dovmeye hakkiniz yok.

Görev haline geldiğini bir önceki mesajımda yazdım katılıyorum ona

Daha 17 yaşında ergen bir çocuk var karşınızda... Madem elbise ile inmek zordu o zaman giyilebilir olan ayakkabıları önceden yanınıza alıp ona göre karar verseydiniz... B*k b*k demis, diye bu kadar siddeti hakettiği düşünmüyorum... Ağzını yüzünü kanatacak kadar içinizden canavar çıkmış kusura bakmayın... Gidin kardeşinizden özür dileyin günah değil mi?!

kızlar aradım kardeşimi özür diledim ondan öncede mesajda özür diledim dayanamadım :) kabul etti özrümü oda özür diledi barıştık öyle teşekkür ederim hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…