Kendime gelemiyorum

loving stars

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
62
39
3
35
Bugün eşim dışardan geldi. Ona bamya ve domates al demistim . O da çiçek tohumu toprakları ve domates almış. Ben çiçekleri çok seviyorum ekelim birlikte istemiş. Buraya kadar gayet normal tabi . Poşete baktım bamya eksik. O da markette kaldı herhalde deyip aceleyle çıktı çıkarken telini de evde unuttu. Eşim çıktı birkaç dk sonra mesaj geldi aynen yazıyorum .
Hocam geç oldu kusura bakmayın
Ben değer verdiğim insanların özelini merak etmiyorum
Siz niye bu kadar merak ettiniz anlamadım
Anlatırsam üzülürsünüz .
Bu mesaj ve öncesi yok silinmiş. Bu kadın eşimin özel ders öğrencisinin annesi . Eşim 32 kadın da 35 yaşlarında . Eşim geldi bu mesaj ne dedim kekeledi yanlış atmıştır falan dedi . Ben de bakalım yanlış mi atmış dedim" anlamadım? "Yazdım kadına . O da neyi anlamadiniz yazmis . Ben de bana yanlislikla mesaj gindermissiniz yazdim . Ne yanlisligi hocam neyse her şey karıştı yazıp gülücük koymuş. Ben de sinirlendim telefonu kırdım . Mesaj geldiyse de göremedim . Eşimi de evden kovdum . Çok sinirliyim şu an . Eşim ağlıyor yalvarıyor ben bir şey yapmadım diye. Anlattığına göre kadın buna mesaj atmış durup dururken 3 yıldır sen benim ne çektiğimi biliyor musun diye . Esim de hayırdır hocam ne çektiniz demiş . Kadın da öğretmen . Ben de madem oyle yazdi sen niye mesajları sildin dedim. Ayrıca sanane kadından dedim . Valla sen yanlış anlama diye sildim diyor ama inanmıyorum . Boşanmayı bile aklımdan geçiriyorum .

Kadın geçen aradi çocuk hakkında konusucam diye tam 37 dk konuştu . Eşim kapatmak istiyor kapatmıyor anlattıkça anlatıyor . Ben eşime o zaman kızdım niye elalemin kadınıyla 37 dk konuşuyorsun diye özür diledi. Yanımda konuştu ama bu sinirlerimi bozmak için yetersiz değil . Haklısın ben kadın sürekli konuşunca kapatamadım dedi

Konusmanin seyrine gore esin ona özel yaşamından birsey sormuş kadin da onu terslemiş.Sonra da farkli cevaplar gelince şaşırmış.Keske teli kırmadan biraz daha konustursaydun kadin.Simdi o kadin i aramalısın.

Böyle bir şeyde sakın kalmam mümkün değil. Kovdum evden bu işin aslını öğreneyim de ben ona yapacagimi biliyorum .

Kadın evli mi? Konuşmalar bana gayet resmi geldi siz hocam felan diye hitap etmiş ama özel hayatı merak etme kısmı biraz sakat. Tepkiniz ağır olmuş. Kadınla görüşün derim.

Benim suçum yok kadın mesaj attı ben de sen yanlış anlama diye sildim diyor . Ben çok kıskanç bir kadınım doğru ama mesajın cevabı hiç normal değil. Ben kimsenin özelini merak etmiyorum sen niye ediyorsun diyor

Kadın evli çocuğu var 15 yaşında . Öğretmen erken evlenmiş sonra okumuş

Keşke telefonu kırmasaydınız... Kadını arayıp hoparlöre verseydiniz... Eşinize iyi yapmışsınız. Silmeseymiş kendini ispatlarmış. Şuan masumsa bile ispstlayamaz ki... Kadınla görüşürseniz illaki inkar eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…