- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- Konu Sahibi loving stars
-
Kadınlar da çok fena.Evet. Belki konu sahibinin kocası masum ve cidden konu sahibi kızar diye diğer mesajları sildi... Hayatının hatasını yapmış oldu.
Valla bilemedim aklıma gelen ilk şey bu olduİyi de mesela bu okul öğretmeni değil ki? Özel ders verdiği öğrenci - ailevi sorunlarıı ile okul da rehber öğretmenler ilgilenir.
Başarısız bir öğrenci ise annesi aranır. Çocugunuzda şu problem var ? Neden evde bir sorun mu var ? Denir. Mesajlaşmak garip
Yada ben çok artniyetliyimValla bilemedim aklıma gelen ilk şey bu oldu
Inan bilmiyorum ev karman çorman şu an . Kendimde değilim kaç saattir . Ben eşim beni çok seviyor diye herkese anlatırken basimdan kaynar sular döküldü sankiHat nerede başka telefona takip baksaydin
Bence biran önce hattı bul tak belki cevap gelmiştir yada kadına yem atacaksın öğrenmek içinInan bilmiyorum ev karman çorman şu an . Kendimde değilim kaç saattir . Ben eşim beni çok seviyor diye herkese anlatırken basimdan kaynar sular döküldü sanki
Valla keşke telefon kırılmasaydı . Ben olsam hattı başka telefona takardım ya konu sahibi yapmadı mı bunuYada ben çok artniyetliyim
Esimle hatlarimiz benimki küçük onun ki büyük bu kırılma olayından dolayı. Onun telini de kırdım nasıl öğrenicem bilmiyorum. Yarın ilk iş o teli tamire götürücemBence biran önce hattı bul tak belki cevap gelmiştir yada kadına yem atacaksın öğrenmek için
Kadınlar da çok fena.
Bir arkadaşımın komşusu eşinin numarasını almış, aidat vs diye, habire buluşalım diye arayıp mesaj atıyormus. Adam da tersleyip kapatıyormus,esiyle olay çıkmasın diye mesajları siliyormus. Daha yeni evlenmislerdi, evin 1 yıllık kirasını odemisler , adam komsularla kavga çıkmasın istiyor.Arkadasim 24 yaşındaydı ve gerçekten çok güzeldi. Diğer mesaj atan kadın 2 çocuklu, 40 yaşlarında ve para için erkeklerle birlikte olan bir kadın ,herhalde bu sekilde kendine müşteri arıyor. Yani adamın eşini aldatma ihtimali yok. Neyse kadının yine mesajı ortaya çıktı, kıyametler kavgalar koptu,mahkemelik oldular, kışın ortasında dunya borca girip apar topar taşındılar.
Onun hattını da kucultebilirsin iskeleti var etrafında onu çıkar küçülürEsimle hatlarimiz benimki küçük onun ki büyük bu kırılma olayından dolayı. Onun telini de kırdım nasıl öğrenicem bilmiyorum. Yarın ilk iş o teli tamire götürücem
Yok ikiside kırılmış ta farklı boyutlarda . Daha önce telefon bozulmuştu benimkine takamamıştık ordan biliyorumOnun hattını da kucultebilirsin iskeleti var etrafında onu çıkar küçülür
Bana bir akıl verin ne yapayım ben bu adamı şimdi . Bana bunu yapamaz yapmamalıydı . Daha sabah ne iltifatlar ediyordu akşam olanlara bak .
Bu kötü oldu işteYok ikiside kırılmış ta farklı boyutlarda . Daha önce telefon bozulmuştu benimkine takamamıştık ordan biliyorum
Anlıyorum ama başka da öğrenmen için yol yok gibiYüzünü goresim yok insan bir anda aşık olduğu bir adamdan nasıl soğuyormus onu anladım . Allah'ın cezası
Yüzünü goresim yok insan bir anda aşık olduğu bir adamdan nasıl soğuyormus onu anladım . Allah'ın cezası
Ah canım sinir oldumYüzünü goresim yok insan bir anda aşık olduğu bir adamdan nasıl soğuyormus onu anladım . Allah'ın cezası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?