Kendime gelemiyorum

Evet. Belki konu sahibinin kocası masum ve cidden konu sahibi kızar diye diğer mesajları sildi... Hayatının hatasını yapmış oldu.
Kadınlar da çok fena.
Bir arkadaşımın komşusu eşinin numarasını almış, aidat vs diye, habire buluşalım diye arayıp mesaj atıyormus. Adam da tersleyip kapatıyormus,esiyle olay çıkmasın diye mesajları siliyormus. Daha yeni evlenmislerdi, evin 1 yıllık kirasını odemisler , adam komsularla kavga çıkmasın istiyor.Arkadasim 24 yaşındaydı ve gerçekten çok güzeldi. Diğer mesaj atan kadın 2 çocuklu, 40 yaşlarında ve para için erkeklerle birlikte olan bir kadın ,herhalde bu sekilde kendine müşteri arıyor. Yani adamın eşini aldatma ihtimali yok. Neyse kadının yine mesajı ortaya çıktı, kıyametler kavgalar koptu,mahkemelik oldular, kışın ortasında dunya borca girip apar topar taşındılar.

Valla bilemedim aklıma gelen ilk şey bu oldu

Bence biran önce hattı bul tak belki cevap gelmiştir yada kadına yem atacaksın öğrenmek için
Esimle hatlarimiz benimki küçük onun ki büyük bu kırılma olayından dolayı. Onun telini de kırdım nasıl öğrenicem bilmiyorum. Yarın ilk iş o teli tamire götürücem

Sinir oluyorum böyle ahlaksız insanlara erkek olsun kadın olsun. Ne işin olur evli barklı insanla. Valla devir kötü, eşime geç saatte iş için (acelesi olmayan bir mesaj) bir mesaj geldi bir kadından eşime söyledim mesai saatleri torbaya mı girdi acelesi olmayan bir mesaj ne diye bu saatte atılır. Mesai saatlerimiz şudur, lütfen şu saatlerde arayınız yazdırdım. Eskiden akşam 9 olunca ölüm kalım hastalık olmazsa kimseye telefon edilmezdi ayıptı.

Şimdi ne ayıp kaldı ne birşey.

Bana bir akıl verin ne yapayım ben bu adamı şimdi . Bana bunu yapamaz yapmamalıydı . Daha sabah ne iltifatlar ediyordu akşam olanlara bak .

Nasıl bulacağımı bilmiyorum ki beynim durdu resmen hiç böyle bir şeye hazırlıklı değildim . Çok kiskancimdir hep gözüm üstünde olurdu ve hiç hatasını yakalamamıştım . Demek ki insan isteyince gizli de olsa yapabiliyormuş

Yok ikiside kırılmış ta farklı boyutlarda . Daha önce telefon bozulmuştu benimkine takamamıştık ordan biliyorum
Bu kötü oldu işte
Şuan baksa türlü biraz zor nasıl öğreneceksin bilmiyorum ya
Eşine affettim gel deyip bi süre ona inanıyormuş gibi davranacaksın ama belli etmeden mesaj konuşma sosyal ağ ne varsa takibe alacaksın

Yüzünü goresim yok insan bir anda aşık olduğu bir adamdan nasıl soğuyormus onu anladım . Allah'ın cezası
Ah canım sinir oldum
Basbayağı eşin kadının özelini merak etmese öyle msj atmaz ama ufak bi ihtimal çocuğu ile ilgili dicem de sonuçta ne bu samimiyet

Kadın evli iki çocuklu biri . Kocası var emniyet amiri . Gidemez o kadarına herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…